Bijna perfect

Een mooie winkel met een uitgebreid assortiment van goede producten. Organisatorisch zat alles goed in elkaar maar wat mij opvielwas de enorme bureaucratie. Voor de levering van de 4 stoelen die ik gekocht heb ontving ik ongeveer 6 a 7 e-mails. De aflevering was zeer goed en vriendelijk.

mooie kussens maar kleur is donkerder dan op foto

Op de foto ziet het eruit als de kleur off-white, ik was al helemaal verheugd deze te vinden dus besteld. Levering is snel en netjes geleverd maar de kleur is dus niet wat ik verwacht had, zit nog te dubben of ik ze terugstuur..

Prima geholpen.

Na wat problemen met het in elkaar zetten van de tafel, was dat met uw uitleg vlot klaar.

Super tevreden

Helemaal blij met zowel de snelle levering, als met de loungeset. Een aanwinst voor mijn tuin

Snel geleverd.

Mooie dekchair

Superblij met onze nieuwe tuinset!

Gekocht in Amersfoort. Erg fijn dat we alles konden uitproberen. Robert en ook Andries hebben ons plezierig en deskundig geholpen. Met een glimlach weer naar buiten!

Service is geweldig

Mooie tuinmeubels en redelijk geprijsd

Fijn bedrijf en een goede communicatie plus een correcte bezorgdienst 9

Snelle levering en keurig verpakt

Tevreden over product en bezorging

Snelle levering, tuintafel naar wens!

Geweldig snel

Gewoon, moeiteloos en zonder problemen .

toppie

zeer mooie showroom,vriendelijk personeel en goede service

Hele goede service

Wordt allemaal heel goed geregeld,als je iets besteld hebt krijg je een bevestigings mail,je kunt de dag van bezorging zelf bepalen,zelfs de tijd ongeveer,net voor ze bezorgen nog een telefoontje dat ze er over een kwartier zijn,allemaal heel fijn.

Super fijne en mooie loungestoel

Gisteren mijn lougestoel ontvangen. Fijn te weten dat de vervoerder binnen het tijdsblok er was. Stoel is zeer degelijk en mooi afgewerkt. Ik heb al een ligstoel van hetzelfde merk, welke ook prachtig ligt en er uit blijft zien. Nu sparen voor een 2e loungestoel want die moet er komen voor mij man. Dank jullie wel voor de fijne service en de mooie duurzame tuinmeubelen. Echt heel blij mee!

Prima advies en vlotte afhandeling en bezorging.

Ons eerste bezoek aan Kees Smit is ons bezonder bevallen. Wij waren op zoek naar een nieuwe houten tuinbank en hebben deze bij Kees Smit gevonden. De adviseur heeft ons correct geholpen en de aankoop is vlot verlopen. Zowel de afhandeling en de levering van de aankoop zijn conform de afspraak verlopen.

Grote keuze,en deskundig advies.

Schitterend geholpen door een deskunkundige verkoper, en ook de koffie werd niet vergeten.

Uitstekend advies

Wij zijn ontzettend goed te woord gestaan en uitstekend geholpen. Onze verkoper haalde echt alles uit de kast om mee te denken welke tuinmeubelen bij ons paste. We zijn goed geslaagd, dus super tevreden.

daadkrachtig en kwaliteit

mooie spullen, goede kwaliteit en niet moeilijk doen om te ruilen. snel en goede levering

Komt alle afspraken na

Makkelijk besteld, na aflevering bleek er een kleurverschil te zijn tussen de twee stoelen, gemeld en zonder problemen omgeruild.

Ik heb mijn balkonset tafel en 2 stoeltjes van Bellagio nu 8 jaar en nog zo mooi ,nu tafeltje 46x46 x42 als voetenbankje gekocht Staat zo mooi en ook de kussentjes zijn prachtig. Top materiaal!!!!!!

Mooie winkel, goed advies.

Wij zijn zeer goed en vriendelijk geholpen bij het vinden en kopen van een nieuwe tuinset. Mooie kwaliteit. Personeel ook vriendelijk en behulpzaam. Ook de levering verliep netjes op tijd zoals afgesproken. Wij zijn dan ook 100% tevreden, top.

Mijn ervaring met Kees Smit zijn zeer goed bevallen

De Website overzichtelijk en duidelijk met daarbij een duidelijke product omschrijving. Afhandeling na de bestelling ook goed afspraken worden nagekomen. Als we in de toekomst tuinmeubelen of aanverwante artikelen nodig hebben voor in de tuin, gaan we zeker naar Kees Smit.

uitstekend

alles volgens afspraak

Mooie nette parasolhoes, prima kwaliteit.

Netjes binnen 2 dagen geleverd en voldoet aan de verwachtingen

Fantastische belevenis

Prachtige winkel/magazijn incl fijne gratis garage en goede vriendelijke adviseurs

Over Kees Smit Tuinmeubelen