Goede en snelle service en prima product

Goede en snelle service en prima product

Binnen 24 uur de bestelling netjes afgeleverd

Binnen 24 uur de bestelling netjes afgeleverd

Zoals verwacht

Product is goed. Bezorger was een vreemde vogel die niet klantgericht was.

Kees Smit komt zijn afspraken na

Bestelling komt op aangegeven tijd aan. De artikelen zijn goed verpakt tegen beschadigingen. Alles naar wens.

'Betrouwbaar '

Snelle levering, redelijke prijs. I

Fijne en warm ontvangst in Amersfoort.

Warme ontvangst en gastvrijheid door een kopje koffie en iets erbij geeft vertrouwen dat we op een goed adres zijn voor hetgeen we wilde hebben.

Prima product en bezorgd zoals beloofd

Product was netjes verpakt om schade te voorkomen, eerst de kruk zelf en netjes in een doos verzonden. Bezorgen melde zich 30 minuten voordat hij arriveerde. Al met al een prima service en dito product.

Snelle levering en goede klantenservice

Tuintafel was snel geleverd. Helaas was er een poot kapot. De klantenservice heeft direct een nieuwe opgestuurd. Top service!

Tevreden

Altijd prachtige spullen, heel blij mee!!!

Heb 2 buiten bijzettafels besteld. Snel geleverd en prachtige kleuren.

Snelle levering, prima verhouding prijs-kwaliteit

Tuintafel snel geleverd en exact volgens beschrijving. Prima verhouding prijs-kwaliteit. Wij zijn er erg tevreden over!

Snel en soepel besteld en geleverd, top!

Bestelling makkelijk geplaatst, netjes volgens de afspraak en snel geleverd en goed verpakt.

Mooie tafel gekocht levering snel en correct. Chauffeur was zeer behulpzaam.

geweldige service en kwaliteit

Bijzonder plezierige ervaring met medewerkers van Kees Smit. Het gratis hoofdkussen bij de Hartma Prima tuinstoel werd zelf apart nageleverd zonder kosten.

super

snelle levering, mooi op de afgesproken tijd , en mooi produkt

Mooie zaak en kwaliteit spullen

Kwaliteit tuinmeubels met vlotte levering!

Tuinbank zoals afgebeeld en beschreven. Snelle levering. Enorm blij met dit product. Zal volgende aankoop ook zeker bij deze winkel doen.

Uitstekende kwaliteit en perfecte service

Wij hebben zowel een loungeset als een balkonset bij kees Smit gekocht. De loungeset hebben we in de winkel in Almelo uitgezocht en de balkonset via internet. Alle twee methoden werken prima. Nadat de loungeset was geleverd bleek er 1 stoel beschadigd, binnen een week hadden wij een nieuwe stoel. Ook alle complimenten aan Brink transportbedrijf. Zij zorgen voor een goede bezorging !

Service en communicatie is top!

Mooie tuintafel besteld na een nare langslepende ervaring van Leen Bakker. Ik werd van alle stappen goed op de hoogte gehouden en snelle correcte levering. De tafel staat en we zijn er héél erg blij mee

Super snel en vriendelijke chauffeur

Super snel en netjes gedaan

Snelle en zorgvuldig

Snelle levering en goed verpakt

Super top

Super goed .. je wordt steeds op de hoogte gebracht idm bezorging

Zeer prettig

Goede service, goed personeel,

Mooie tafel flexibele en adequate bezorging

Mooie tafel die voldoet aan mijn wensen voor een tuintafel. Flexibele en adequate bezorging

Mooie spullen en op tijd geleverd

We hadden al een heel mooi tuinset van Kees Smit van hele goed kwaliteit en nu nog een extra loungrstoel geleverd keurig op tijd en weer net zo mooi als onze set.

Over Kees Smit Tuinmeubelen