Perfecte klant ervaring

Afgezien van een ruime keuze in artikelen, ook nog eens een perfecte ontvangst en advies in de showroom, daarna een gratis aanhanger en direct de spullen mee kunnen nemen alles tiptop geregeld

Tot de volgende keer, bedankt voor de service

Wij zijn op een avond vlak voor sluitingstijd binnen gelopen. We wisten redelijk goed wat we wilden omdat we online al voorbereid hadden. We werden super snel geholpen, producten bekeken, vragen beantwoord en bestelling gedaan. Voor de terugreis kregen koud flesje water mee. Bestelling werd na een paar dagen keurig door een vriendelijke chauffeur geleverd. Telefonisch nog een parasolhoes besteld, deze was niet meegeleverd. Omdat wij dachten dat deze erbij zou zijn “was wel over gesproken, maar kennelijk in de snelheid vergeten bij het bestellen, werd deze zonder verzendkosten opgestuurd. Prima geregeld in een prettig telefoon gesprek. Zelf de zweef parasol met ingraafvoet geïnstalleerd. Nu genieten

Mooie producten, prima service!

Wat een mooie zaak, waar je tuinmeubelen uit kunt zoeken en lekker kunt proberen. We kregen ook nog prima advies, wat je echt mist als je op Internet aan het oriënteren bent. Dus een aanrader!!

Zeer vriendelijk en goed geholpen

Goed geholpen bij de aankoop van tuinkussens door een aardige medewerker

Goede, deskundige uitleg en advies door vriendelijke medewerkers.

Vakkundig geholpen in een ongedwongen sfeer.

Veel geld maar goede kwaliteit

Fijne service ook

Gewoon helemaal goed. Deskundige hulp en snelle levering.

Eigenlijk gewoon wat je wil bij een tuinmeubelen zaak.

Heel vlot geholpen. Fijn dat er geen transportkosten zijn !

Super snel geleverd en goed verpakt

Ook telefonisch fijn geholpen , zo tevreden ermee …!

Prima ervaring

Nette klantenbehandeling. Vriendelijk personeel . Behulpzaam

snel, gemakkelijk en inzichtelijk qua bezorging.

Snelle en degelijke levering.

Voorrafig, snel besteld en goede kwaliteit

Wij waren al een tijd op zoek naar een buitenkast van Keter. Nergens meer te vinden maar Kees Dmit had ze nog wel. Zelfs in de juiste kleur en voor een concurrerende prijs. Keuze was snel gemaakt. Na de bestelling werf hij vlot bezorgd. Kortom alleen maar goede ervaringen met Kees Smit.

Uitstekend geholpen.

Vriendelijke en meedenkende verkoper. Uitgebreid assortiment. Ook goede bezorg service. Enige punt van aandacht. Bij thuiskomst kwam ik erachter dat een van de bestellingen elders € 700 goedkoper was. Was geen probleem om dit deel te annuleren. Wederom goede service.

Prima bedrijf

De verkoper dacht goed mee met onze wensen, ruim assortiment.

Netjes geholpen, mooie winkel. En goede kwaliteit producten

Goed advies gekregen!

Goed advies gekregen in de showroom in Amersfoort.

goed geregeld

Heb al eens eerder besteld en nu net als de vorige goed geregeld vriendelijke mensen aan de telefoon gehad de bezorging ook goed gereld top!!

Prachtige showroom met enorm veel keuze!

Onlangs hebben wij een mooie hangstoel gekocht bij Kees Smit. We werden goed geholpen door een zeer vriendelijke medewerkster en kregen na afloop een drankje aangeboden in de koffiehoek, Top!

Zo veel keus zo mooi en zo goed

Als je het hier niet vnd, vind je het nergens

Uitmuntende service en zeer betrokken personeel

Onze eerste ervaring was overweldigend! Hartelijk ontvangst, grote showroom en deskundig personeel. Een dikke 10 voor alle medewerkers!

Overzichtelijk, vriendelijk en duidelijk

Overzichtelijke nette winkel Vriendelijk geholpen Duidelijke afspraken en levering

Uiterst tevreden

Goed geholpen door de klantenservice. Mijn klacht is meteen gehoord en er is een uiterst schappelijke oplossing geboden.

Zeer goed geholpen

Zeer klantvriendelijk, een aanrader top.

Goed uitleg van product

Super service!!

Pootje van m'n bankje was afgebroken.. kreeg gewoon een nieuwe bank omdat het pootje niet voorradig was! En de oude namen ze retour.. top service!!

Over Kees Smit Tuinmeubelen