Netje en vlot behandeld snel geleverd.

Goed voorgelicht en snel geleverd

Top bedrijf!!!!

Hele fijne winkel,zeer goed geholpen!! Goede informatie, en keurig afgeleverd, en snel!!!!

Super vriendelijk personeel

Ervaring geweldig genoten en dat ik nu heb gezien waarom m'n dochter Astrid franssen het zo naar haar zin heeft om bij jullie te werken.

Prima bedrijf, mooie produkten, uitstekende service.

Een lat onder het blad van onze ovale teakhouten tafel was kromgetrokken. Hoewel de garantietermijn door persoonlijke omstandigheden met een paar weken was overschreden kregen wij zonder enig gezeur per omgaande het aanbod om de tafel om te ruilen voor een nieuw exemplaar. Geweldige coulance en service van Kees Smit.

Professioneel maar niet opdringerig

Mooie winkel waar een uitgebreid assortiment staat. Medewerkers liepen rond maar waren niet opdringerig. Ze konden precies vertellen wanneer de spullen bezorgd worden en wanneer de nalevering en hoe dat allemaal in zijn werk gaat. En zo gezegd zo gedaan!

Goed geholpen in de winkel

Snelle en tijdige levering van 2 tuinstoelen

Snel en kwaliteit

Heel mooi tafeltje

Goed geholpen, niet opdringerig, volgens afspraak geleverd

Plezierig geholpen, geen aanbetaling volgens afspraak geleverd.

Goed geholpen zeer vriendelijk personeel en deskundig

Goed geholpen en het werd keurig afgeleverd

Service met een griffel

Allereerst wil ik zeggen dat ik nog nooit van zo’n super snelle levertijd had gehoord als bij Kees Smit. 5 werkdagen en dat tijdens het hoogseizoen, midden in de zomervakantie. Fantastisch !!! Op de dag van levering stond er al heel vroeg een vrachtwagen voor de deur, maar daar bleek niets van ons in te zitten. 1 kort telefoontje naar Kees Smit en er werd geregeld dat het dezelfde dag alsnog werd geleverd. Alles was prima in order behalve 1 stoel hier bleken 2 zittingen bij te zitten ipv een zitting en een rugkussen. Wederom 1 telefoontje later wordt er een compleet nieuwe stoel gebracht en mogen we tot die tijd de stoel gewoon gebruiken. Kees Smit echt topservice!!!

Geweldige service en de stoel met voetenbank zijn prachtig.

Gewoon prima ervaring. Dit was mijn eerste bestelling. Bestel in de toekomst vast vaker.

Prachtige winkel, aardige en behulpzame verkoper en wij hebben nu schitterende stoelen!

Kan niet anders zeggen dan: helemaal top!

Fijn geholpen, goed advies

Plezierig geholpen, zeer tevreden!!

Goede begeleiding ,transport goed geregeld .

Prima voor elkaar.

Prima erg vriendelijk

Na ontevredenheid prima en zeer vriendelijk alles naar behoren opgelost echt prima service!!

Vriendelijk en goed

Ruim de keuze

Rustig alles kunnen bekijken en er verkopers in de buurt zijn als je geholpen wilt worden.

Vind het zelf belangrijk om rustig eerst rond te kijken en er mensen aanwezig zijn om vragen te stellen zonder op de huid te worden gezeten door verkopers. Ging heel ontspannen en men weet waar ze het over hebben.

Prima parasol en een erg prettige en goede verkoper met verstand van zaken!

Prima parasol en prettige verkoper met verstand van zaken!!

Fijne winkel

Alles is daar goed geregeld!

Goed geholpen in de winkel, prima bezorging.

Mooie tuinset. Makkelijk om te bestellen en Een prima levering !

Moest er even op wachten, maar prachtige parasolvoet

De levertijd zou van mij iets sneller mogen, maar verder niets te klagen. Fijne ervaring!

Prachtige zaak en veel keus

Heel vriendelijk

Wij bezochten de winkel in Amersfoort en waren zeer verrast door het aanbod en verscheidenheid aan tuinmeubelen en bijbehorende producten. Wij waren op zoek naar een tuinkist en daarin geslaagd. Prettig geholpen onder het genot van een aangeboden kopje koffie met een plakje krentenwegge. Inmiddels is de tuinkist geleverd.

Over Kees Smit Tuinmeubelen