Geweldig klantvriendelijk bedrijf en ook goede aftersales

Concurerende prijzen, klanrvriendelijk en orettige winkel om in te vertoeven.

Helemaal goed!

Prima service en snelle en correcte levering!

Bijzonder tevreden

Ter zake kundig personeel. Vriendelijk geholpen door vooral niet opdringerige verkopers. Keuze uit meer dan goed en ruim assortiment. Gast vrij onthaal.

Uitstekende begeleiding en service

Uiterst vriendelijke ontvangst in de Experience store in Amersfoort. Goed advies, gedegen informatie, zeer klantvriendelijk. Snelle levering. Ook een prima website.

Geweldige service.

prima service en geen gezeik over garantie

tuintafel vertoonde gebreken binnen een jaar. 100% garantie en nieuwe tuintafel binnen een week geregeld

Ben zeer tevreden over de artikelen, het advies erover en de manier waarop het gebracht werd. Perfect

Zeer goede ervering

We zijn in de winkel prettig geholpen. Een vriendelijke man die goede uitleg gaf en ons verschillende stoelen toonde. Daarna zijn we een paar keer gebeld door de service en bezorgdienst. Fijne winkel in Amersfoort. En de twee stoelen.... zitten voortreffelijk!

Mijn ervaring is helemaal goed!

De service van Kees Smit is altijd top. Alles volgens afspraak. Mooie spullen. Aardige medewerkers. Ben heel tevreden.

Zeer tevreden, snelle levering

Snelle levering, duidelijke website vriendelijk telefonisch contact. Er was iets niet correct aan mijn kussen maar snel en netjes gelijk opgelost. Ik kom hier zeker nog eens terug

SUPER

Super geholpen ! En meteen opgehaald. Kan niet beter :)

Deskundig advies en uitstekende service

Daar valt niets aan toe te voegen.

Fijn geholpen

Goed geluisterd en duidelijk geadviseerd.

klantvriendelijk en zeer goed geholpen

Wij zijn erg goed geholpen, klantvriendelijk en bekwaam.

Kennis van zaken en goede service

Lokatie Amersfoort bezocht, met goed advies en een lekker kopje koffie. Personeel heeft verstand van zaken. Bezorging verliep soepel en binnen 5 werkdagen. Producten van hoge kwaliteit en ziet er goed uit.

Prachtige tuintafel

Goede service, netjes en snel afgeleverd. Mooie kwalitatieve tuintafel, erg blij mee!

Erg vriendelijk en kundig geholpen

Fantastische service

Wij bestelden in de winkel in Almelo een bartafel set en konden deze direct meenemen in een leenaanhanger die we gratis meekregen. Bij thuiskomst bleek het onderstel van de tafel de verkeerde kleur te hebben, even gebeld en bij het terugbrengen van de aanhanger konden we het onderstel direct omruilen. Later bleek het tafelblad een beschadiging te hebben. Dat werd probleemloos 2 dagen later bij ons thuis omgeruild. Echt super hoe we aan de telefoon te woord werden gestaan en hoe snel en probleemloos de fouten werden hersteld!!

Vriendelijke medewerkers en vlotte levering.

We werden hartelijk ontvangen bij binnenkomst en de weg gewezen. De medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam, denken mee in oplossingen. Vlotte bezorging, zodat je snel kan genieten van je aankoop!

Prima service, kwaliteit en aflevering

Prima service, kwaliteit en aflevering

Prima winkel

Prima service mooie spullen blij mee

Goede kwaliteit en snelle service

We zijn heel goed en vriendelijk geholpen. En na een gratis kop koffie met krentewegge was onze aankoop geregeld en konden we binnen een week genieten van ons tuinstel.

Zeer tevreden Vriendelijke personeel.

Altijd mooie collectie en snelle service

Al regelmatig bij Kees Smit besteld en altijd naar tevredenheid. Mooie grote collectie en snel in huis. Een echte aanrader!!

Helemaal top.

Fijne ervaring met het uitzoeken van een nieuw tuinstel! Eerst zelf even kijken en ze komen niet allemaal op je af gestormd. Toen we een bank op het oog hadden kregen we op een fijne manier hulp en uitleg. En dus ook uiteindelijk de bank gekocht. Na de levering was de tafel wat beschadigd en ook dat weer gelijk opgelost. Fijne winkel en fijn personeel.

Over Kees Smit Tuinmeubelen