Van A t/m. Z keurig, vlot en vaktechnisch perfect geïnformeerd.

Keurige ontvangst, een aardige "meid", evenals de mevrouw aan de balie. Vlot een vakkundige medewerker ingeschakeld. Er kon daardoor tot een perfecte keuze worden gekomen. Nog een cappuccino met een plak krentenwegge aangeboden gekregen. Nog mooi rustig de gehele showroom rondgelopen. Verwezen naar de gigantische opslag naar deur 1. Medewerkers hadden vlot e.e.a. bij elkaar en hebben nog geholpen met het inladen.

Alles geregeld volgens afspraak

Prima service en klantvriendelijkheid

Ontvangst bij Kees Smit is prima verzorgd, vriendelijke aandacht voor je als klant. Bij ophalen van de artikelen bij het grote magazijn, moet wel duidelijker aangegeven worden welke bon getoond moet worden.

in de fantastisch geholpen, bij thuislevering aardige mensen die mij ook fantastisch geholpen hebbe

Uw verkoopster heeft prima uitgelegd wat de mogelijkheden zijn met de tuinparasol.Nam alle tijd voor ons! Ook de verkoper op de begane grond was uitermate vriendelijk naar ons toe. Ik moet U zeggen dat wij vaker bij Kees Smit onze tuinaankopen hebben gedaan, en steeds weer terug komen. Dat zegt genoeg !

Mooie hoes

Mooie hoes voor over mijn parasol. Hier eindelijk de goede maat gevonden.

Vlotte service

Ik ben vlot geholpen, ook een product ruilen ging soepel. Uiteindelijk zijn we blij met onze parasol.

Goede producten

Spullen netjes geleverd. Tafel met vier stoelen. Duidelijke handleiding voor de tafel. Niks op aan te merken

ruime sortering, prettig winkelen en vriendelijke en deskundige verkopers

mijn keuze was snel gemaakt door de grote voorraad en keuze

Snel geleverd, duidelijke informatie

Prima service in de showroom. Snelle levering. Goede website. Duidelijke informatie over het product, gebruik en onderhoud.

Makkelijk te bestellen en geweldig

Bestellen gaat vanzelf en gemakkelijk en een geweldig product.

Prettige ervaring

We hebben een tuinset bij Kees Smit besteld en hebben de stoelen inmiddels ontvangen (de tafel volgt nog). Het hele bestelproces verliep erg prettig en de bezorging was correct en op tijd.

Onze tuinstoelen zijn in één woord geweldig

Bestelde tuinstoelen werden vlot en netjes verpakt geleverd.

Fantastisch mooie winkel, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, uitstekende service

We zijn erg goed geholpen, professioneel personeel, we kochten alleen een parasolvoet van €20 , maar kregen een kop koffie aangeboden met een plakje trentewegge en bij het verlaten van de winkel een flesje water!! Wat een service, kan niet beter!!

Fantastische plek om je zomerspullen uit te zoeken.

Een winkel zonder drempel, ruim opgezet en er staat niet gelijk een verkoper/verkoopster voor je neus. Wanneer je je keuze hebt gemaakt of hulp nodig hebt krijg je een goed advies. Service is goed en gastvrij.

Zeer klantvriendelijk

Ook bij eventuele klachten is men zeer vriendelijk en accuraat.

Zeer tevreden over bartafel + barstoelen

De bartafel (Rough-X bartafel, kleur Old teak greywash) en zwarte barstoelen (Forza Sironi) zijn mooi van kealiteit en staan super mooi tegen de donkere achtergrond van de schutting.

Prettige winkel

Veel keus. Prettige nette winkel. Goed geholpen.

Zeer fijn bedrijf, erg goede service !

Zowel diningset als loungeset besteld van dezelfde serie. Zeer mooi, goede kwaliteit en de levering verliep lekker soepel.

uitstekende service!

2 ligstoelen besteld. Top kwaliteit en netjes precies volgens afspraak geleverd. Poma zaak!

Prettige adviseurs en snelle levering

Ondanks dat wij eerst niet konden vinden wat wij zochten kwam het toch nog goed nadat wij door een medewerker werden aangesproken en ons naar de juiste plek wees.

Uitstekend geholpen door Raphael!

Ik ben uitstekend geholpen door Raphael in Amersfoort. Geen invloed proberen uit te oefenen op mijn uiteindelijke keuze in een dining set. Gewoon eerlijk advies en alle voor- en nadelen toegelicht van alle materialen. 3 jr. geleden bij Kees Smit Amersfoort ook een loungeset gekocht en toen ook erg goed geholpen!

Goed!

Bestellen en afleveren ging prima, mooie stoeltjes

Mooie zaak met goede uit straling

Onze keuze was snel gemaakt

Uitstekende winkel

Kees Smit heeft een uitzonderlijk assortiment en uitstekendr service.

Geweldige service

Gastvrije winkel. Winkelpersoneel is erg behulpzaam. En die behulpzaamheid houdt niet op wanneer er eenmaal betaald is. Één van onze barkrukken was na een half jaar stuk; een tussenlatje gescheurd. Gebeld met de klantenservice, zeer vriendelijk te woord gestaan. Na het opsturen van een aantal foto's van de kapotte barkruk kregen we meteen een mail met de mededeling dat de barkruk omgeruild werd voor een nieuwe. We hoefden niet eens zelf naar de winkel; een transportbedrijf kwam de barkrukken omruilen. Alles was binnen 2 weken geregeld. Echt geweldig!

Over Kees Smit Tuinmeubelen