Kwaliteit en van deze tijd

Aan de telefoon perfect geholpen en alles keurig geleverd

Goed advies, vlotte afhandeling en een lekker kopje koffie

Goed advies, vlotte afhandeling en een lekker kopje koffie

Gewoon dik voor mekaar!

Persoonlijk ontvangst, ongedwongen advies en bereidwillige bezorgers.

Netjes geholpen.

Goed en correct geadviseerd.

Geweldig bedrijf

Ik heb uitstekende ervaring met Kees Smit. Goede service bij klachten je wordt gegeholpen. Kan het iedereen aanbevelen.

Heel tevreden over dienstverlening en klantvriendelijkheid

Ik ben heel tevreden met mijn aankopen bij Kees Smit. Deze heb ik in de winkel in Almelo gekocht. Daar ben ik heel goed geholpen. Dat begon al bij aankomst in de winkel waar ik direct in contact werd gebracht met een verkoopadviseur. Deze heeft mij vervolgens hee goed geadviseerd. Ik kan Kees Smit iedereen aanbevelen.

Geweldige service vakkundig klantvriendelijk

Groot/breed assortiment Niet het gevoel ik moet iets kopen Nemen alle tijd om uitleg/advies te geven

prima tuinset

passend op mijn balkon en licht verplaatsbaar.

Klinkt overdreven, maar is echt zo. We zijn zeer goed geholpen in Amersfoort.

Grote klantvriendelijkheid en service

Een tuinset uitgezocht via internet. Duidelijke overzichtelijke site. Telefonisch vriendelijk en klantgericht geholpen. Snelle levering en goede after sales. Een kussen met een stiknaad die kapot was , welke dezelfde week is vervangen door een nieuw toegezonden kussen.

Mooie producten en snelle levering

Mooie producten in de showroom. Snelle levering

Ruime keuze en goed geadviseerd

Enorm assortiment en opstellingen om ideeën op te doen. Vervolgens goed geadviseerd en mooie tuinset aangeschaft.

Warme ontvangst en snelle levering

Bij binnenkomst een warme ontvangst, fijn dat we gezien worden. En welkom zijn. Lekker de ruimte om zelf rond te kijken en op zoek te gaan naar wat bij ons past. De deal zelfs nog ná 21:00 kunnen sluiten en na 1 week al plaats kunnen nemen op onze nieuwe tuinset. Erg attent ook dat gedacht werd aan onze verjaardag! Waarom dan geen 9 of 10? We vonden het erg lang duren voordat we iemand konden vinden die ons kon helpen toen wij eruit waren wat wij wilden.

Mooie meubelen en supersnel bezorgd!

Telefonisch goed bereikbaar voor vragen, goed advies, behulpzaam en vriendelijk. Snelle nette levering binnen 5 dagen. Alleen bij mij was de hocker beachadigd maar werd direct opgelost en vervangen. Ik raad jullie aan hier tuinmeubelen te kopen, echt TOP.

een fijne beleving

We waren nog nooit eerder bij Kees Smit geweest, een mooie overzichtelijke winkel met Rolanda als vriendelijke verkoopster. Heel veel keus en precies wat we zochten. Ook de aflevering verliep heel goed. Kortom, voor herhaling vatbaar. Met vriendelijke groeten, Marjan Bikker en Kees van den Dool

Goede naservice

Al heel lang klant en nog nooit teleurgesteld. Al zijn de tuinstoelen al 15 jaar oud. Levensgarantie is echt waar. Nooit moeilijk doen. Hoef geen geld te hebben,want dit is zo.

We zijn heel blij met wat er gekocht en geleverd is. Het doek is mooier dan in de showroom tot zijn recht komt

deskundig geholpen

keuze voor een parasol en verankering is lastig, en blijkt allerlei kanten te hebben. Goed geholpen.

Uitstekende kwaliteit, billijke prijsstelling,

Goede kwalitiefhoogwaardige producten tegen een goede prijs. Uitstekende (aftersales) service.

Een geweldige ervaring.

Zocht een tuintafel. Veel keuze en heel goed geholpen. Ook de koffie was heerlijk.

Netjes en goed geholpen

Als ik weer wat nodig heb ga ik zeker terug

Top maar bezorging kan beter

Heel erg blij met onze nieuwe tuinset! Ziet er goed uit, mooie kwaliteit. Helaas had de levering wat te wensen over, de bezorger was erg gehaast, niet erg vriendelijk en wilde me eigenlijk niet helpen met de dozen. Uiteindelijk bleek toen hij al weg was dat het hoekstuk ontbrak. Direct gebeld met Kees Smit en uiteindelijk snel nageleverd.

To the point!

Mijn besteling kwam perfect binnen op de dag die ik kon kiezen. Een uurtje van tevoren een telefoontje dat ze onderweg zijn zodat ik niet de hele dag thuis hoefde te zitten te wachten. Super klantenservice! De bezorgers waren vlot en snel! En de kwaliteit van de spullen is waar ik voor hoopte!

Sublieme klantvriendelijk

Niets is te veel. Ze doen alles wat je vraagt en geven ook advies. Koffie en krentewegge gratis als je dat wilt. Ik zou werkelijk waar niet iets aankunnen geven wat verbeterd moet worden. En de prijs is ook nog goed. (laagste prijsgarantie) Kortom een dikke 10.

Over Kees Smit Tuinmeubelen