Een woord top service

Fijne winkel, mooie spullen voor iedereen in elke prijsklasse. Personeel ook zeer vriendelijk

Super netjes en snel geregeld

We zijn netjes inde winkel geholpen ...op terug weg nog gebeld dat we een parasolhors vergeten waren erbij te bestellen . Ze hebben dit bij de bezorging geplaatst. Alles netjes op tijd binnen de parasolhoes ook ..deze afgerekend bij chauffeur en hoppa...

Goede service en kwaliteit

Mooie winkel, goede ontvangst en service. Goede kwaliteit.

Goede service en correcte bezorging

Prima service, wordt goed op de hoogte gehouden en correcte aflevering.

Product netjes geleverd, helaas min 1 stoelkussen. Één belletje en het werd gelijk opgelost.

Mooi op tijd afgeleverd, maar moest wel vragen om de enorme doos even naar binnen te brengen .

De bestelde stoelen zitten goed .

Perfect alles verlopen.

Mijn bestelling tot aflevering

Geweldige service

Mijn tafel vertoonde na 2 1/2 jaar gebreken en zonder problemen werd deze gelijk vervangen incl. een nieuwe garantieperiode.

Zeer goed bevallen

We kwamen kijken naar een tuinset. En we zijn goed geholpen door de medewerker. Het fijne is dat we zelf een leverdag konden uitkiezen. De meubels zijn kwa prijs en kwaliteit goed in verhouding

Prima bedrijf. Proma produkten.

Prima produkten. Goede levering.

Uitstekend!

Ook dit keer weer voortreffelijke service!! Supersnelle service en product zoals beloofd.

Een prachtige tafel voor jaren plezier!

Heb 2 zomers gekeken voor een tafel bij het zit gedeelte en met deze tafel is het lounge gedeelte af. Goede kwaliteit en super goed ingepakt en zelfs iemand met 2 linkse handen kan hem in elkaar zetten. Slechts 8 bouten. Maar alles zit erbij dus je hoeft geen gereedschap thuis te hebben.

Goede service en uitstekende kwaliteit

Bezorging volgens afspraak en het artikel bevalt uitstekend.

Zeer ruim assortiment vriendelijk personeel

Ruim en overzichtelijk. Voldoende personeel daardoor snel geholpen. Levering volgens afspraak.

Prima verzorgd

Verkoop en aflevering prima. Helemaal tevreden

Snel en gewoon goed

Niet twijfelen gewoon genoeg keuze en goede kwaliteit. Je krijgt er geen spijt van

Goede kwaliteit

Er tevreden over de tuinbank en de levering. Vlot en goed ingepakt

Zeer vriendelijke behulpzame medewerkers en vlotte bezorging

In uw mega mooie winkel Almelo uitgebreid assortiment waaruit we een mooie grote parasol kozen. Uit voorraad leverbaar en gratis thuisbezorging omdat het pakket te groot en te zwaar was om zelf mee te nemen. Fantástisch gewoon! Voor ons is er geen andere winkel voor tuinmeubels.

Een hele gezellige 80 jarige ervaring.

Ik heb in de winkel mijn nieuwe tuinbank uitgezocht (dat was al een feest met koffie en gebak) Mijn bank is snel keurig thuis bezorgd. Super service.

Prima service!

Keessmit Tuinmeubelen heeft een enorm aanbod! Hun vele medewerkers helpen je vriendelijk om de juiste keuze te maken en alles wordt netjes thuis bezorgd.

Uitstekende service

Wat er toegezegd is word ook waargemaakt

Snelle service!

Vriendelijk personeel

Supergoed geholpen en snelle levering

Het hele proces rondom bestellen, betalen en leveren verliep erg snel en goed. Kees Smit maakt waar wat ze beloven.

Goed advies en keurig geholpen

Mooie showroom

Kwaliteit, aandacht, vlotte levering, TOP!

Fijne winkel, bij binnenkomst voel je je al welkom en kan je rustig rondlopen. Bestelling was snel gedaan, je hoeft niet eens in de rij bij de kassa te staan. Levertijd van maar 7 werkdagen!! Vriendelijke medewerkers en chauffeurs, nette prijs, goede kwaliteit. Kortom, wij zijn BLIJ!

Over Kees Smit Tuinmeubelen