Super service en niet duur

Binnen 5 dagen alles tot in de achtertuin afgeleverd.

Vriendelijk en behulpzaam, goede kwaliteit, goed afgeleverd in Duitsland

Een paar weken geleden een tuinset en een parasol gekocht bij Kees Smit. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Niet opdringerig wat ook heel fijn is. En ze denken goed mee over verstandige keuzes. Wij hadden op dezelfde dag twee afzonderlijke bestellingen gedaan. De bestellingen moesten geleverd worden in Duitsland. Best spannend dus of het goed zou gaan. Ik zit nu op mijn terras te genieten van de tuinset en de parasol. Vriendelijke chauffeur en netjes en goed geleverd. Chapeau!

Geweldige service!

Wij zijn perfect ontvangen en geholpen bij Kees Smit Amersfoort. Er wordt alle tijd voor je genomen om de juiste set voor jou uit te zoeken. Onze tuinset is snel geleverd en we zijn er heel erg blij mee. Ook de levering verliep volgens afspraak en alles werd keurig in de achtertuin gezet.

Fantastisch geholpen

Wat ik zocht kon ik niet op de site vinden, daarom heb ik gebeld. Meteen werd alles keurig uitgezocht, per mail bevestigd en zelfs al zonder mijn betaling verstuurd. De hulp en het vertrouwen zijn geweldig om mee te maken. Daarbij is het ook van mooie kwaliteit. Dankjulliewel hiervoor. Hartelijke groet, Karin

Kees Smit doet wat hij zegt.

Afspraak in een duidelijk mailtje. Een stoel die niet helemaal goed is. Dan ruilen ze hem om. Daar heb je wat aan

Snelle levering zoals vermeld op de site.

perfecte service

Gezellige medewerkers, alles in de winkel ziet er perfect uit. En kunt ook nog eens genieten van een heerlijke bak koffie! Leuk uitje))

Ruim assortiment en goed geholpen,

houten bankje helemaal oké

Veel keus op de website. De gezochte zat er tussen. Snellere levering dan toegezegd. Duidelijke montage- instructie (met een filmpje). Het blijkt een stevige bank die mooi glad is afgewerkt. Ik ben er blij mee.

Besteld, snelle verwerking en uitstekende bezorging.

Top ervaring: besteld, verwerkt, bezorgd. Vooral de bezorging was ontzettend prettig, op tijd, vriendelijk, goede service.

Bovenverwachting

Zo’n mooie kwaliteit dat we er nog een bijbestellen. We hebben een grote tuin dus ruimte genoeg voor twee van deze parasols.

Kon makkelijk digitaal bestellen ter plaatse

Binnen 1 werkweek hadden we de bestelling in huis

Prima advies, goede kwaliteit en aardig personeel

Ik zit bij Kees Smit Tuinmeubelen

De kussens die ik besteld en ontvangen heb voldoen in ruime mate, zowel de kleur, de stof en de zit

Grote doos met mooie inhoud

Mooie tuinset met uitstekende prijs- kwaliteit verhouding

Super geregeld

Keurig op tijd alles volgens afspraak. Top

Top kwaliteit en goede service

Snelle levering. Meerdere malen hier tuinmeubelen besteld en altijd zeer tevreden. Goede service en kwaliteit.

goede service en prima kwaliteit

Supergoede info!

Geweldig aardige chauffeur aan de telefoon gehad. Hij kon het adres niet gelijk vinden en op mijn aanwijzingen, vanuit het buitenland zei hij: ja hoor maakt u zich geen zorgen ik vind het wel. Mijn dochter is hem tegemoet gelopen en hij heeft de superzware parasolvoet helemaal naar de tuin gebracht! Wat een heerlijke service. Dochterlief ook heel blij.

top bij kees smit is "afspraak is afspraak"

ook de vervoeder is top

Kwaliteit Prijs Snelheid

Mijn tweede bestelling bij Kees Smit. De kwaliteit, snelheid en prijs blijven verbazen!

Super tevreden

In de winkel hangt een hele ongedwongen sfeer. We konden rustig op alles zitten en rondkijken in de grote winkel met grote keuze. Even rustig alles laten bezinken in de koffie corner en een keuze kunnen maken. :) Heldere communicatie verder en super vriendelijke bezorger.

goed geholpen

Top ervaring bij een fijne winkel

Al diverse tuinspullen gekocht bij deze winkel en allemaal top. Kwaliteit is goed, service ook en de prijs is prima.

Snel bezorgd en goede kwaliteit

Over Kees Smit Tuinmeubelen