zeer goed

stoelen prachtig, goede communicatie en levering op afspraak, perfect

Goede kwaliteit meubels en snelle levering

Ik vind het spannend om meubels online te bestellen als je ze nog nooit hebt gezien en erin hebt gezeten. Daarom heel lang getwijfeld maar die mooie stoel/bank bleef in mijn gedachten… Nu twee keer bij Kees Smit besteld en meer dan tevreden over de levering en vooral de kwaliteit en mooie meubels. Ze zijn goed verpakt en echt een aanwinst voor de tuin. Binnenkort wil ik nog een stoel bestellen.

Geweldige klantenservice

Manifesto duno hangstoel gekocht. Verkoper bevestigde dat stoel geleverd wordt inclusief zit- en hoofdkussen. Stoel werd echter zonder hoofdkussen geleverd. Hoofdkussen bleek niet meer bij Kees Smit leverbaar te zijn. Klantenservice heeft er echt alles aan gedaan om een hoofdkussen te leveren. Bedankt voor de inzet.

Levering snel

Goede service.

Prima en snel

Snelle bestelling en levering

Fijne service en snelle levering

Prima service. Klein defect aan geleverde spullen is ook zeer snel en netjes opgelost. Verder tevreden over aankoop.

Prima webshop, goede service

Het door mij bestelde artikel werd snel bezorgd. Helaas was het niet de gewenste kleur. Terugzending ging makkelijk en zonder problemen. Ik kom zeker terug!

Goed levering

Goede stoelen gekocht met een prettige handleiding en ondersteuning voor af met een mail.

Goede site, snelle bestelling, makkelijk in elkaar zetten.

De opbergbox werd snel geleverd, was goed in elkaar te zetten en hij werkt prima. nu nog afwachten of hij niet verkleurt. en of de kussens droog blijven.

Betrouwbaar en goede producten

Al een paar keer producten besteld. Telkens fijne ervaringen. Goed advies, degelijke producten tegen een goede prijs en leveringen volgens afspraak. Kortom fijn bedrijf!

Snel

Hele snelle levering, keurig!

Tuinset ziet er mooi uit

Op afgesproken tijd bezorgd. Ik ben er heel blij mee

Mooie winkel prima service en de bezorging was ook prima

Prachtige tafel

Een prachtige tuintafel aangeschaft , mooi en stijlvol .

Snelle levering en fijne service

In maart een tuintafel met stoelen gekocht. Werden snel geleverd. Afgelopen week nog 2 extra stoelen besteld en waren ook snel geleverd. De stoelen zijn mooi en zitten super.

uitstekend

Goede site met duidelijke info. Bestelde parasol van uitstekende kwaliteit. Perfect ingepakt. Verzendinformatie is up to date. Snelle levering. Ook bezorgdienst levert uitstekend werk. Blij met aankoop en alle info/service

Leuk en ruim aanbod en snelle levering!

Snelle en veilige levering. Eerder ook al mooie tuinstoelen besteld. Goed verpakt ook.

Gewoon goed

Ik heb een loveseat besteld in de webshop. Het hoort heel normaal te zijn maar dat is het helaas niet. De site is duidelijk, fijn en alles gaat vlekkeloos. Ook het proces erna van betaling tot bezorgen ging soepel en zonder problemen. Helemaal zoals het hoort. Hartstikke tevreden!

Prima wel een aanrader om hier wat te bestellen…..

Snelle levering met een goede prijs/kwaliteitsverhouding

Een tuinkussenset besteld bij Kees Smit omdat deze qua kleur, afmeting en geschiktheid een mooi set in de aanbieding hadden.

Goede service en op tijd geleverd uiterste tevreden

Goede in formatie en de juiste kwaliteit en zeer goed verzorgd en geleverd

Hè hè eindelijk

Eindelijk is een levering zoals je mag verwachten. Zoals we het allemaal doen, online iets bestellen, maar dan eens een keer niet zonder vertragingen of niet op komen dagen zoals afgesproken of dat ze je gekochte artikel op de stoep flikkeren, je zit je soms op te vreten toch. …. Nee gewoon op tijd, vriendelijke schaufeur, zet het nog even binnen ook (tuin opbergkast/best zwaar) niets te veel niets te moeilijk en een lach op zijn gezicht. Chapeau Gekocht product is prima in orde, goede kwaliteit en prima beschrijving erbij en zelfs een filmpje via mail van Kees Smit gekregen. Stond zo in elkaar, zijn er blij mee, dus daarom…………Dank je wel KEES Smit !!!

Fantastische winkel!

We zijn twee keer bij Kees Smit Amersfoort geweest. Beide keren zijn we zeer goed geadviseerd. Nu genieten we dagelijks van onze prachtige tuinset en tuinbank.

Harstikke goed

Mijn bestelling is snel en in prima staat afgeleverd. Ben er zeer tevreden mee. Bedankt hiervoor. Theu

Over Kees Smit Tuinmeubelen