Goede service!

Twee mooie dekchair kussens van het merk Madison besteld, alleen was de kleur niet wat ik verwacht had. Het omruilen ging vlekkeloos, kreeg direct twee nieuwe toegestuurd en kon daarna de andere terugsturen, zonder dat ik opnieuw moest betalen. De kosten werden verrekend met de eerste set kussens. Helemaal tevreden met de nieuwe kussens. Bedankt dat het omruilen zo makkelijk en kosteloos kon!

Echt goede service vriendelijk personeel en goede meibels. Super

Perfecte communicatie en snelle levering.

De E-mail communicatie over de bestelling en de levering was heel goed. De levering was ook volgens afspraak en binnen de afgesproken tijd.

Alles goed geregeld.

Grote keuze in tuinmeubelen van goede kwaliteit, professionele medewerkers, snelle levering en geatis koffie…

Prijs-kwaliteit verhouding is prima

Snelle levering en prima loungeset voor weinig.

Super goed geregeld

Prettig

Gewoon prima service

Goede communicatie en snelle bezorging

Service

Beschadigd tafeltje netjes omgeruild. Kwaliteit materiaal !! Goede keuze via internet en telefonische uitleg erbij. Tevreden klant, ook op maandagmorgen na het weekend vriendelijk personeel en bereid te helpen.

Uitstekende service en afhandeling!

Wonende in Zuid-Schwarzwald, mocht ik de goede service ervaren. Bij mijn afwezigheid verkreeg ik een telefoontje van de chauffeur, met de mededeling dat hij mijn bestelling achterom had geplaatst. Van bestelling tot het eind een geweldige service!

Super snel geregeld

Prima kussens, en ze passen uitstekend

Snelle levering.

Mooi gerief. De bestelling verliep vlot en de levering was volgens afspraak.

De levering was vlot en de parasolvoeten voldoen volledig aan de verwachtingen.

prima voor elkaar

Snelle bevestiging bestelling en duidelijke informatie over levertijd

Goede service, snelle reacties ook de klantenservice dus dikke 10. We hadden al een grote opklapbare tuintafel gekocht en nu ook een kleine vierkante, helemaal happy mee.

Topper

Goede start van het tuinseizoen

Eenvoudig loungestoelen kunnen bestellen online. Bijpassend bij de tuintafel en stoelen die we vorig jaar hebben gekocht. Fijne service voor het retourneren van de kussentjes die ik erbij had besteld. Deze waren helaas te klein. Laat die lange zomeravonden maar komen! Wij zijn er met de tuinmeubelen helemaal klaar voor.

Kaliteit met zorg geleverd

Het vinden van mijn nieuwe lounge set was via de website gemakkelijk te doen. Bestelling snel en simpel. Levering was super. Een hoogstaand product met zorg verpakt en geleverd. in 1 woord: Geweldig

Goede prijs kwaliteit verhouding Netjes thuisbezorgd

Mooi, betaalbaar en een TOP service!!

Mijn eerste ervaring met Kees Smit was super. Netjes en op afspraak geleverd Helaas zat aan de tuinstoel arm een kleine beschadiging die de fabrikant gemist heeft. Toch gemeld, en binnen 2 werkdagen een telefoontje met een acceptabel voorstel. Een mooi gebaar. At your service! mag ik wel zeggen. Zo ook super fijne, begripvolle en zeer klantvriendelijke medewerkers en zeer snel alles afgehandeld.

Tevreden met de kussens, iets minder met de service.

Wij hebben 6 tuinkussens gekocht en deze zelf afgehaald. Het bleek dat ze in 3 verschillende verpakkingen zaten waarvan 1 geopend. Toen wij om een Kees Smit tuinkussentas vroegen was direct het antwoord nee. Dit zijn wij van Kees Smit niet gewend. De kussens zelf zijn prima. We hebben meer bij Kees Smit gekocht en de service was altijd uitstekend. De vorige keer dat we tuinkussens hebben gekocht is de tas er zonder om te vragen als service bij gedaan. Beetje jammer. Als Kees Smit ons nog wilt spreken hierover dan staan wij hiervoor open. Inmiddels hebben wij contact gehad met Kees Smit en de kussen tas wordt alsnog opgestuurd waarvoor onze hartelijke dank. Fijn dat dit naar onze volle tevredenheid is opgepakt.

Geweldige service!

Kees Smit heeft ontzettend goede kwaliteit en een service waar geen ander bedrijf tegenop kan.

Snelle levering, duidelijke montage handleiding.

Aan d een korte omschrijving valt niets meer tœ te voegen

Goed!

Snelle levering. Keurig verpakt. Helaas klopte de maatgeving niet met de werkelijke maten van de verstelbare stoelkussens. Erg jammer. Moesten retour. Maar zeer snelle terugbetaling wat ik net zo belangrijk vind als levering.

Kwalitatief, degelijk en heel mooi! Twee stoelen en een tafel van Sunyard

Absoluut geen spijt van deze keus. Het was iets duurder dan op een andere site, maar de service, vriendelijkheid en degelijkheid van de diensten en het product maken dat ik zeer tevreden ben. Tip: laten weten dat de schroeven niet maximaal aangedraaid moeten worden, want dan past het niet. Post-NL deed wel iets langer over het bezorgen, maar dit was voor mij geen probleem. Helaas werden de stoelen en tafel bezorgd in 2x. Dit vind ik altijd zo zonde van het milieu.

Over Kees Smit Tuinmeubelen