Super kwaliteit

Bestelling gaat makkelijk en een super goede levering. Wij zijn heel tevreden.

Binnen een paar dagen binnen. Vriendelijke chauffeur heeft alles netjes binnen gezet.

Uitstekend!

De kleur bleek niet juist van de hocker en omruilen bleek geen enkel probleem. Erg aardig geholpen.

Altijd ☀️☀️ als de bestelling arriveerde.

Perfect geleverd. Goede omschrijving, prettige bezorging.

Goede website en mooie winkel

Ik had al een set bij Kees Smit gekocht en wilde deze uitbreiden. Via de website uitgezocht en besteld. Keurig afgeleverd.

Veel keus, aardig personeel niet opdringerig. Goede service

Ruime keus, vakkundige en vriendelijke verkopers

Verkopers geven alle ruimte om te kijken in de uitgebreide showroom. Ze zijn vriendelijk en geven vakkundig en op een prettige manier advies.

Goed geholpen en onderhandeld

Tijd genomen met het nemen van een beslissing vor de aanschaf van een tafel. Uiteindelijk een mooie deal kunnen sluiten door het showroom model te kunnen kopen. En.. gelijk mee kunnen nemen. Aanhanger was beschikbaar en hoefde ook niet dezelfde dag retour. Prima service!

Superrr

Zij bieden een heel fijne en super service

top

alles volgens afspraak hellemaal top ook producten volgens opgave bedankt kees smit tuinmeubelen

Klantvriendelijk

Hadden 4 ‘verkeerde’ kussens gekregen, want bestelling niet goed gecheckt. Zonder problemen gekregen wat we wilden hebben en de 4 kussens retour gezonden.

Mooie showroom, keurige en kundige hulp tijdens het oriënteren.

Fijne koopervaring.

goede ontvangst prima geholpen prijs goed . alleen een opmerking dat we het jammer vinden dat U geen reparatie setjes verkoop voor scheurtjes in b.v. in parasoldoek

prettig shoppen

Bijzonder vriendelijk personeel. Een zeer uitgebreid assortiment, volop keuze.

alles helemaal prima !

Wesite is duidelijk en overzichtelijk , gemakkelijk om te bestellen en uiteindelijk binnen een hele nette tijd netjes bezorgd. kunnen denk niet zoveel aan doen maar alleen de gebruiksaanwijzing zou echt wel iets eenvoudiger / duidelijker kunnen. verder dus super tevreden en bank is precies wat we verwacht en gehoopt hadden.

Mooi product, netjes verpakt, snel geleverd, goede communicatie inzake de bezorging, keurige bezorger.

Zeer tevreden!

Ik heb deskundig advies gehad!

Mooie loungebanken

Online besteld en binnen paar dagen bezorgd. Hoefde niks in elkaar te zetten, zo uit de doos op het terras

Klantvriendelijke website. Snel geleverd.

Beloofde kwaliteit!

Bij Kees Smit weet je dat je ‘s zomers gebeiteld zit.

De keuze is reuze. Voor iedere portemonnee wat te vinden. Vlotte bediening en heerlijke koffie

Tuinkussens mee naar huis mogen nemen om te testen. Wat een top service. Daarna de kussens in de winkel besteld en binnen 3 dagen werden ze al bezorgd

Geweldig!

Zeer deskundig en klantvriendelijk geholpen.

Besteld, snelle levering.

Mooi product.

Mooie tuinset gekocht

Tafel en 4 stoelen gevonden, vlot thuisbezorgd. Wel overdreven veel verpakkingsmateriaal, jammer van al dat plastic.

Goed en vakbekwaam geholpen

Goed informatief en vakbekwaam te woord gestaan en vakkundig vriendelijk verder geholpen

Over Kees Smit Tuinmeubelen