Kwalitatief, degelijk en heel mooi! Twee stoelen en een tafel van Sunyard

Absoluut geen spijt van deze keus. Het was iets duurder dan op een andere site, maar de service, vriendelijkheid en degelijkheid van de diensten en het product maken dat ik zeer tevreden ben. Tip: laten weten dat de schroeven niet maximaal aangedraaid moeten worden, want dan past het niet. Post-NL deed wel iets langer over het bezorgen, maar dit was voor mij geen probleem. Helaas werden de stoelen en tafel bezorgd in 2x. Dit vind ik altijd zo zonde van het milieu.

Geweldig goed!

Snel bezorgd! Makkelijk te monteren. Uitstekende kwaliteit! We zijn heel tevreden!

Fantastisch.

Alles perfect en snel geregeld. Nog filmpje ontvangen voor montage. Top!

Komt afspraken na naar telefoon heen en weer

Product goed Aflevering - duidelijker communiceren met dBrinks die het bracht. Installatie was afgesproken, de vervoerders waren niet op de hoogte. De vervoerders hebben het onsite alsnog geinstaleerd (waarvoor dank)

Snelle levering, fijne en behulpzame klantenservice

Bij 1 kussen zat een foutje bij het stiksel. Supersnel opgelost. Kussen is geruild.

Snel bezorgd!

Netjes op tijd bezorgd!

Prachtige kussens

Wij hebben de taupe madisonkussen besteld, hoge rugleuning, heel mooi en stevig.

Mooie tuinstoelen, snel geleverd

Zijn naar Amersfoort geweest om te kijken naar tuinsets. Hebben daarna thuis over nagedacht en via de website besteld. Mooie set en snelle levering. TOP!

Geweldig!

Ik ben zeer tevreden met mijn mooie Bellaggio tafel, prachtig! Goede service, aardige bezorger, die de tafel in de tuin voor mij gezet heeft!!!

Hoe kan het beter. Niet dus.

Stoelen via de overzichtelijke website gezocht. Geen problemen met het bestellen en de betaling. Zelf de Leverdatum bepalen En op die de afgesproken datum op tijd geleverd. Top. Zowel van Kees Smit als van Transportbedrijf Brinks uit Rijssen.

Mooie tuintafel gekocht, snel en service gericht geleverd

Goede, mooie procucten

Dit zegt al genoeg! Wil er graag aan toevoegen dat de klantvriendelijkheid 100%, of 500% is!!!

Mooie winkel

Kees Smit Amersfoort is een mooie grote winkel. Voor iedereen wat moois.

Alles klopt, helemaal top

Heel comfortabel en plezierig

Relaxt

Gewoon goed

Altijd aardig personeel en ze nemen de tijd voor je En dat kopje koffie met krentenwegge maakt het compleet

Duidelijke website,snelle levering.

Fijne website.

Perfect Geholpen Makkelijk en snelle keus Eenvoudig geleverd tot in de tuin Simply Lovely

De dame aan de telefoon heeft mij super geholpen bij het maken van mijn bestelling.De bestelling werd daarna super snel bezorgd via Brinks transport.

Heel fijne zaak.

Alles anders geworden dan het plan was, maar naar dikke tevredenheid. Dank!

Fantastisch meubels

Fantastisch meubels Goede kwaliteit Leveringen Prefect chauffeur behulpzaam Ronduit Geweldig.

prachtige kist voor al onze lounge kussens

Mooie, grote en degelijke kist. Wel even werk om hem in elkaar te zetten, maar dan heb je ook wat ;-). Ook fijne en snelle bezorging.

Top spullen, zeer goed verpakt. Service, kwaliteit. Snel reageren op een verzoek en uitstekende levering (op maat)! We zijn erg blij met onze barkrukken en het draaiplateau op tafel is fantastisch. Mooi en prachtig gemaakt/afgewerkt.

Zondag besteld donderdag geleverd en hij staat op zonnige dagen

Super service

Goede kwaliteit en vriendelijk personeel

Over Kees Smit Tuinmeubelen