Meedenkend personeel, goede prijs/kwaliteit verhouding, makkelijk bereikbaar, ruime showroom opzet.

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Bestellen ging makkelijk en er was genoeg keuze uit verschillende lever data.

snelle en correcte levering

Heb al vaker iets gekocht en tot heden is altijd alles goed geleverd.

Uitstekend advies en meubelen en accessoires zeer goede kwaliteit!

Hier stap ik graag binnen! Een degelijk en eerlijk advies, gastvrijheid, goede kwaliteit, dat zijn de redenen waarom we (ondanks dat we in het buitenland wonen) hier onze tuinsets hebben gekocht.

Het bestelde product goed en snel geleverd.

Zeer positieve ervaring

Voor het eerst besteld bij Kees Smit. Zeer correcte communicatie m.b.t levering en goede kwaliteit geleverde artikel

mooi product, goede kwaliteit snelle levering

getwijfeld waar een parasol te kopen. online lastig de prijs kwaliteit in te kunnen schatten. Uiteindelijk voor Kees Smit gekozen. Zeer tevreden, snelle levering en zeer solide parasol, kost wat maar heel tevreden met wat er nu staat

goede en snelle service levering

Goede en snelle levering, jammer dat de 2 pakketten (1 bestelling stoel met kussen) geleverd werden en op 2 dagen achterelkaar.

Mooi wark

Tot aan de schuur geleverd. Netjes te woord gestaan (in het Twents :-), altijd een plus). Helemaal blij met de aankoop, degelijk materiaal, zit goed in elkaar, eenvoudig te monteren.

Top ervaring

Alles naar wens verlopen. Top

Naar volle tevredenheid

Snelle levertijd en keurig bezorgd

Snelle levering van een goed product tegen een scherpe prijs

De bestelde tuinkussens waren snel in huis en boven verwachting mooi en fijn wat zit betreft. En dat alles tegen een prijs die niemand anders kon bieden. Kortom erg tevreden en zeker aan te bevelen!

Goede service, mooie kwaliteit

Prima kwaliteit

Goede kwaliteit voor een redelijke prijs.

Alles goed geregeld!

Alles goed geregeld. Website duidelijk, bestellen en bezorgen is snel gedaan.

100% tevreden

heel goed

Gewoon erg tevreden

De tuin weer klaar voor de zomer, alweer jaren mooie BearChairs , deze week zwarte kussens binnengekregen, blijft mooi!

Zeer klantvriendelijk en zeer klantgericht.

Als gevolg van een productie fout kon ik twee van de drie stoelen niet in elkaar zetten. Een telefoontje was voldoende om het retour proces in werking te zetten. Dit ging zeer snel, efficiënt, en de medewerkers waren uiterst vriendelijk. Er was geen enkele discussie nodig. Fijn!

In een woord: prima

Goede kwaliteit!

Beste prijs en beste levering

Goede webshop met lage prijzen.

Fijne zaak goede service

Fijne sfeer, geen opdringerige verkoop. Zeer goed advies.

Prima advies gehad en een super snelle levering!!

Heerlijke ligstoel op ons balcon

Heerlijk zit- en ligstoelen

Snelle levering en zeer goed verpakt.

Mooie tuinkast

Wij hebben de Keter tuinkast aangeschaft. Het in elkaar zetten staat duidelijk beschrevenp. Was nog wel veel werk maar goed te doen. Het is een mooie stevige kast met voldoende ruimte om al onze tuinspullen in kwijt te kunnen,

Over Kees Smit Tuinmeubelen