Bijzonder vriendelijk geholpen bij de door ons uitgekozen tuinset

Wij werden snel geholpen door een verkoper in Amersfoort

Klantvriendelijk

Netjes geholpen goed uitgelegd hoe en wat beter is en wat de mogelijkheden zijn. Top service

Keuring geleverd, vriendelijke klantenservice

Top winkel

Geweldige service!

De bezorging is perfect en betrouwbaar met updates betreffende leveringstijd. De collectie tuinmeubelen en accessoires is indrukwekkend. De service in de winkel (Amersfoort) is uitstekend en op geen enkel moment opdringerig. Je wordt als bezoeker echt gerespecteerd. Even tussendoor een kopje koffie met krentenwegge van het huis maakt de goede sfeer compleet!

Meedenken, meevoelen, meewerken

Er werd zelf een oplossing buiten de gebaande paden aangeboden, die vervolgens keurig werd nagekomen

Goede sales én aftersales!

Fijn bedrijf, goede ontvangst, mooie spullen

Alles op tijd en kompleet

Mooie kwaliteit, snelle levering

Mooie kwaliteit van geleverde kussens. Binnen een paar dagen in huis.

Tafel netjes afgeleverd en exact volgens afspraak.

Dag gekozen voor aflevering en dag ervoor tijd doorgekregen. Tafel is perfect bezorgd.

Goede service!

Goed geholpen onder het genot van een heerlijke bak koffie.

Warme ontvangst met koffie en krentenweg, goede productinformatie en geruisloze afhandeling van de aankopen en levering binnen een week !

Goede service.

Goede service en snelle en correcte levering.

Belangstellend personeel - alle filialen zijn prachtig

Valt weinig negatiefs te vertellen over deze firma. Alles was gewoon goed.

Positief

Geleverd volgens afspraak

Solide product en kundig advies

Sterk en solide (Nederlands!) product. De zit van de stoel is ook erg goed. Het bijbehorende kussentje is aan te bevelen. Ben geholpen door een zeer vriendelijke en kundige medewerker ook. Compliment voor de service!

Mooie producten & geweldige service

Het aanbod bij Kees Smit is enorm en er zijn producten in verschillende prijsklassen. We hebben uitgebreid de tijd genomen om te shoppen en vonden een voor ons perfecte loungeset.

Mooie zaak en uiterst behulpzaam personeel (Amersfoort)

Zie hierboven. Levering ook keurig geregeld!

Zeer klantvriendelijk en goed advies!!

Werd zeer prettig geholpen aan de telefoon en later ook bij het afhalen van de producten in het afhaalmagazijn.

Helemaal goed

De tuinkussens zijn op tijd geleverd en waren netjes verpakt.

Prachtige tuinset

Prachtige tuinset en heel fijn geholpen in Almelo. Snelle levering. Al met al helemaal prima

Prima en professioneel geholpen en vriendelijk ontvangen

Prima geholpen, komen afspraken na.

Jongens, jongens wat een winkel

Verbaasd waren wij over de grootte van de winkel, de eigen parkeergarage en de keuze is reuze. We hadden eerst rustig een rondje gelopen, geen irritante verkoper achter je kont aan. Na het rondje lopen eerst een gratis kopje koffie met heerlijk suikerbrood. Uiteindelijk samen met een prettige verkoper onze keuze gemaakt, betalen of aanbetalen was echt niet nodig. Binnen 5 dagen keurig netjes en gratis bezorgd. Top winkel met heel veel keuze van goedkoop tot duur.

Uitstekend.

We zijn fantastisch geholpen en de service is uitstekend.

Geweldig keurig netjes geholpen.

Zeer vriendelijke medewerkers. Keurig uitleg over de tuinmeubels. Namen alle tijd voor je. Heerlijke koffie met krentenwegge werd ons aangeboden , toen wij moesten wachten. Ik zal iedereen aanraden om bij Kees Smit tuinmeubelen te kopen.

Kiyoh anmeldelser