Niet compleet maar supergoed opgelost
Ik had de Keter Store-It-out Max Shed besteld en werd netjes op de hoogte gebracht over de bezorging. Deze zou komen rond 16.45 uur, dus kon ik nog even weg 's middags. Maar toen stond de bezorger er al rond 13.00 uur. Gelukkig had ik een smart deurbel en de bezorger belde ook toen hij aan de deur stond. Netjes hoor. Daarna de containerbox in elkaar gezet met de handleiding en de video die ik netjes meegestuurd kreeg. Gewoon rustig aan doen, en het is een makkie.
Een van de laatste dingen is het plaatsen van de deurtjes, waarbij bleek dat er twee dezelfde scharniertjes in de doos zaten terwijl je een linker en een rechter nodig hebt. Dat was even frustrerend, want zo kon ik niet verder. Dus telefonisch contact opgenomen en supergoed geholpen door een mevrouw die erg aardig was, vroeg om het onderdeelnummer (dit stond in de handleiding en op het onderdeel zelf) en ze kon meteen regelen dat ie opgestuurd werd of dat ik 'm op kon halen. Maar goed, opgestuurd en met twee dagen had ik het onderdeel in huis. Kijk, dat maakt me dan weer blij. Geen moeilijk gedoe omdat je iets moet afwijken van wat een reguliere bestelling is, nee ze hebben het onderdeel beschikbaar.
Ik ben erg tevreden over de bestelprocedure, de levering en de aftersales.