Top geregeld.

Ruim assortiment.

Vriendelijke en met kennis van de verkoper.

goed geholpen en zeer snel geleverd

op 2e pinksterdag zijn we in de XXL store in Amersfoort geweest van Kees Smit, we hebben even rondgekeken en een bakje koffie gedronken. werden op een ongedwongen manier aangesproken en na onze vraag te hebben gesteld goed geïnformeerd. uiteindelijk snel de knoop door kunnen hakken en de order laten noteren. binnen een week is al het materiaal door een professioneel bezorg bedrijf bij ons afgeleverd, uiteraard een dag van te voren netjes gebeld door het vervoer bewijs. Van begin tot eind een goed gevoel aan over gehouden.

Goede service en afhandeling

Snelle service zowel bij levering als bij ruilen van defecte producten, ik ga dit zeker vertellen aan vrienden en kennissen. Ga zo door .

Alle medewerkers waar ik mee te maken heb gehad in Almelo waren bijzonder aardig en vakbekwaam Ook over de service waar ik door mijn eigen toedoen gebruik van heb gemaakt niets dan goeds, een 10 met een griffel

Prima, duidelijke communicatie over levering en onderhoud.

Minpuntjes, ICT problemen bij de aanschaf in de winkel. Onze verkoper moest alle gegevens minimaal driemaal invoeren. En bij de bezorging hebben de mannen de doos laten vallen. Gelukkig niets aan de hand, maar wel een beetje vreemd.

Geweldig alles volgens afspraak en top kwaliteit.

In winkel vriendelijk geholpen. Levering uitstekend. Materiaal uitstekend. Eindresultaat uitstekend. Top, blij.

Behulpzaam personeel . Goede uitleg . Niet opdringerig. Bij aankoop goede uitleg over onderhoud. En prima uitleg bezorgen meubels . En alles klopt . Ja keurig . Ik hou hier wel van . Een prima dus . Groet , Gina

Goede service gecombineerd met prijs kwaliteit verhouding

Weg goed geholpen in de winkel om ons bestaande tuintafel en tuinontwerpen aan te laten sluiten bij onze nieuwe tuinstoelen en lounge set. Levering netjes conform afspraak en op tijd. Nu lekker genieten van onze nieuwe tuin meubilair.

Goede meubelen, goede support

Goed geholpen bij het zoeken naar stoelen, en toen er iets mis was bij de levering goed en snel geholpen door de support.

Top geregeld.

duidelijk en snel

Uistekende service

Goede kwaliteit tuinmeubels, zeer goede medewerkers met productkennis en snelle aflevering thuis. Kortom, een aanrader!

Een feestje om te shoppen!

Dagje in de buurt. Even rondgekeken. Direct een mooie tuinset gevonden. Vervolgens geholpen door een -reeds gepensioneerde- medewerker met zichtbare passie voor het vak. Heeft ons op een vriendelijke, oprechte manier geholpen. En we kregen nog een attentie omdat we net drie dagen getrouwd waren. Ons feestje was compleet!

Snelle levering van mooi product

Had tuinkussens besteld via internet. De levering ging echt snel en de kwaliteit van de kussen was echt heel goed.

Geweldige keus en geholpen door vakkundige verkopers

Alles in één keer goed geregeld

Vakkundig geholpen in de winkel in Almelo daarna prettige afhandeling en alles ook netjes bezorgd door de vervoerder

Uitstekend, exact alle afspraken nagekomen en zonder beschadiging geleverd.

Behulpzaamheid in de winkel uitstekend en niet opdringerig. Hulp wa En advies waar nodig. Leveringsafspraken exact nagekomen evenals de procedure ervan. Top

Super snelle levering

Geleverde tuinmeubelen keurig verpakt. Goede kwaliteit!

We hadden de verkeerde tafel besteld, maar het was geen enkel probleem om de order aan te passen gelukkig. Erg vriendelijk geholpen

Groot assortiment, uitstekende service

Buitenbank gekocht. Service was uitstekend. Keurig volgens afspraak geleverd. De bank bevalt uitstekend

Gevonden wat we zochten en gekregen wat er afgesproken was

Ik heb 25 jaar in Almelo gewoond en was nog nooit bij Kees Smit binnen geweest. Onlangs na 20 jaar weg te zijn geweest toch maar eens binnen gewandeld en wat een fantastische zaak. Dacht zelf altijd dat het een duurdere zaak was maar er is voor elk wat wils in elke prijsklasse. Gevonden wat we zochten en een geweldige service voor een redelijke prijs. Zitten nu heerlijk te genieten op onze loungeset

Vriendelijk personeel, netjes geholpen

We werden benaderd door een meneer. Hij legde netjes uit hoe de gekochte spullen onderhouden moesten worden. Wat wel en niet. We kregen zelfs een kopje koffie aangeboden. En wat ik ook mooi van jullie vind is dat je pas bjj aflevering hoeft te betalen. De winkel is duidelijk en overzichtelijk, groot assortiment.

Prachtig kwaliteit stoelen voor een goede prijs

Deze nieuwe tuinen stoelen waren precies wat we zochten. Een goede prijs voor een hoog kwaliteits produkt. Hier gaan we heel lang plezier van hebben.

Alles prima voor elkaar voor een eerlijke prijs

Zowel de levering van het kussen als eerder de levering van de teakhouten Tuinmeubelen liepen van begin tot het eind soepeltjes.

Goed advies

Dit was niet onze eerste aankoop bij Kees Smit Almelo. Wij komen steeds terug voor de goede kwaliteit en uitstekende adviezen en service

Kiyoh anmeldelser