Zeer leuke bank voor een nette prijs en vlot geleverd.

Na 2 jaar gebruik te hebben gemaakt van een goedkoop bamboe bankje vonden we bij Kees Smit een mooie vervanger van aluminium met kunststof welke het ongetwijfeld langer zal uithouden. Bankje is vlot geleverd en ziet er geweldig uit, precies zoals de foto's suggereerden. Fijn is dat de avond voor levering een kort tijdsblok word gemaild zodat je de dag vrij kunt indelen.

Goed geregeld allemaal!

Mooie zaak, goed geholpen, lekkere koffie

Op het gebied van tuinmeubelen is er voldoende keuze. Wel zijn sommige producten wat lastiger te vinden tussen het enorme aanbod. Jammer dat er geen accessoires zoals bbq en dergelijke in het assortiment zitten

Wat een top zaak!

Toen we binnenkwamen werden we vriendelijk ontvangen! Bij het uitzoeken werden we fijn geholpen & ons tuinset was snel binnen! Zodoende kunnen we nu heerlijk genieten in het zonnetje met ons prachtige tuinset!

Toppie

Snelle service, mooie loungeset die vooral heerlijk zit, een meer dan happy klant

Mooi bedrijf en zeker weten om terug te komen

Mijn ervaring is erg tevreden, wij zijn goed te woord gestaan en perfect geholpen . Ook zijn we te spreken over de levering van ons tuintafel en stoelen die geleverd zijn door transport van de Brink uit Rijssen. Applaus applaus,

Prima firma

Ruim assortiment, schappelijke prijzen en probleemloze snelle levering

Na de ruime keuze in de showroom gemaakt te hebben rusten we lekker uit op onze loungeset.

T is een stukkie rijden maar dan heb je ook ruim de keus. De ogen goed de kost gegeven en snel en vakkundig geholpen. Meubels binnen 1,5 week thuis bezorgd , ff pinnen bij de chauffeur en het grote genieten kon beginnen. Heerlijk , tevreden en genieten !!

prima verzorgt!

Netjes geholpen en afgeleverd op de afgesproken datum.

Top bedrijf

Super mooie winkel prijs kwaliteit prima Service ook top zeker geen opmerkingen ga zo door.

Goed geholpen, en als altijd de goede service van Kees Smit!

Prettig advies door een vriendelijke medewerkster, sfeer is fijn om te winkelen. Personeel is behulpzaam maar niet opdringerig. Artikelen werden netjes afgeleverd door de vervoerder, de communicatie verliep zoals afgesproken. Opnieuw een goede ervaring met dit bedrijf, beveel het anderen zeker aan!

Top service!

Kwaliteit producten en goede service met thuisbezorging.

EEN ZIN IS TE WEINIG !!!!!!!!!!

Super aardig , hoge kwaliteit, heel veel keus, zeer goede service en begeleiding ! Alsof je bij kees smit thuis komt !!!!

Helder en snel

Uitgebreid assortiment en uitstekend personeel en service.

In alle opzichten geslaagd bij Kees Smit Tuinmeubelen.

Twee tuinstoelen besteld.

Twee tuinstoelen uitgezocht in de winkel in Amersfoort. Daar besteld en volgens afspraak geleverd.

Vriendelijk geholpen,

Iets heel anders gekocht als gedacht, prima geholpen

Snel, vriendelijk, goed en netjes

Snel, vriendelijk, goed en netjes. Top!

In de winkel goed geholpen. Afspraak voor levering gemaakt via e mail. Ook prima. Nu wachten op de levering.

Fijne service, mooie tuinemeubelen

Goede informatie vanuit de winkel, tuin barset aangeschaft. Snelle informatie via de mail en een goede levering!

Goed geholpen, snel geleverd (voordat betaald was!), prima product.

Super in alle opzichten.

Goede en snelle levering, prima kwaliteit, kortom wij zijn erg blij met de aangekochte tuin artikelen.

Geweldig bedrijf.

Duidelijke site. Overzichtelijk en mijn bestelling één dag later al in huis. Toppie.

Prachtige producten

Top producten en goede service!

Super goed

goed vriendelijk personeel. Goede ruim opgezette winkel. Nette prijzen , keurig geregeld qua bezorging en betaling bij levering.!!! Geen aanbetaling!! Netjes koffie enzovoort als je er rond loopt Wij zijn echt blij met deze winkel

Kiyoh anmeldelser