Twee tuinstoelen besteld waarvan 1 beschadigd. Zonder problemen omgeruild binnen een week, prima service ! Erg mooie showroom overigens met heerlijke gratis koffie en een plakje krentenbrood.

Vinden wat je zoekt

Wij kwamen voor een goede parasol en vonden wat wij zochten. Wel jammer dat wij hem niet meteen mee konden nemen. Personeel is erg behulpzaam en in groten getale aanwezig.

Een tuinkast van Keter besteld, vlotte bevestiging van transport en snelle levering

Mooie producten, snelle levering

De twee tuinstoelen werden snel bezorgd, door een heel nette en klantvriendelijke bezorger. De stoelen zijn mooi en zitten heel comfortabel. Aanwinst voor de tuin!

prima bedrijf, uitstekende levering

in de winkel in Almelo prima geholpen. Een mooie loungeset/tuintafel gekocht. wel meteen aangegeven dat de levering niet met een vrachtwagen kan plaatsvinden maar alleen met een busjes. Geen probleem, maar toch kwam er een grote vrachtwagen. gelukkig een zeer attente chauffeur die het samen met ons geregeld heeft. daarom geen 5 sterren. Keuze is reuze en personeel zeer attent.

Snel en duidelijk kunnen bestellen

We willen graag een grote ronde tafel. Via de filter kwamen we snel op de gewenste tafel uit. In winkelmand geplaatst. Ook hebben we stoelen besteld maar dit was niet onze zit. Kan gebeuren maar ook de retour wordt super geregeld!

Snelle service, producten goed ingepakt

Prima aankoop

Ruime winkel met 3 etages en handige parkeergelegenheid. We zijn keurig geslaagd en nu in bezit van Rough tuintafel. Robuust en mooi hout. Levering ging ook goed. Netjes op schema. Er is weinig aan te merken en we zijn zeer tevreden

Ligstoel van Hartman gekocht, koste wat, maar geweldige kwaliteit. Goede service en bezorging prima geregeld allemaal. Plaatje voor op terras en ligt formidabel. Tja, Hartman hé!

Top ervaring! In keus, kwaliteit, levering en betaling

Met recht een top ervaring. Van eerste bezoek aan de winkel in Amersfoort, de service van de verkoopmedewerking, de bestelling en snelle levering van ons tuinmeubilair.

snellen geleverd en goed kwaliteit

De voetbakken waren snel geleverd en goed verpakt. Passen ook perfect bij de stoelen .

Personeel is op een prettige manier heel ondersteunend zonder opdringerig te zijn

Prettig om eerst zelf te oriënteren waarbij snel iemand beschikbaar is om vragen te beantwoorden

Alles klopt!!

Snelle levering en goede artikelen.

Snelle levering en communicatie via mail accuraat en stipt.

Keurige en vlotte levering

Bestelling makkelijk te plaatsen en met mogelijkheid betalen bij levering. Keuze uit meerdere leverdata; dag van tevoren tijdsblok levering ontvangen en op dag van levering 10 minuten van tevoren nog een belletje van de chauffeur. Na betaling direct betalingsbewijs per email ontvangen. Goederen zijn ook netjes binnen gezet. Dus zeer tevreden met de afhandeling van mijn bestelling.

Aflevering en montage conform afspraak. Logistiek prima op orde!

Ruime keus in showroom. Niet opdringerig, maar beschikbaar voor vragen. Nemen de tijd voor uitleg. Goede koffie en lekkere krentenwegge!!

Deskundig geholpen, goed advies

Deskundigheid van verkoopster zeer positief, snel geleverd, en gratis koffie en krentewegge. Wel veel kartonnen verpakkingsmateriiaal en montage was toch nog wel iets ingewikkelder als je twee linkerhanden hebt

Veel keuze en fijne medewerkers

Erg netjes geholpen bij het samenstellen van een mooie dining set. Door de grote keuze mogelijkheid vind je altijd iets dat bij je past. Reeds 2e keer een set aangekocht bij Kees Smit. Zeer fijn bedrijf!

Persoonlijke service en goede kwaliteit!

Een prettige en persoonlijke service en uitleg in de winkel. Na de aankoop is alles volgens planning snel en keurig tot in huis bezorgd. De kwaliteit van de producten is erg goed. Je krijgt waar voor je geld. Dik tevreden dus en aan te raden bij familie!

Een mooie winkelervaring in Almelo.

Vriendelijk, correct en veel kennis van de producten. Kortom goed personeel.

Schitterend

Bestellen ging snel en werd nog sneller geleverd.

1e keer goed, 2e keer minder

Toen ik 2e keer kwam. Nadat ik al 6 dinerstoeltjes had gekocht. voor een opruimbox van keter. Die zoals mij telefonisch vertelt was in voorrad was om mee te nemen, werd ik kort te woord gestaan door een verkoopster die zei dat dat helemaal net kon. Na een verhit gesprek ging ze toch maar informeren en kwam later terug dat het toch wel kon. Een sorry kon er niet af. Jammer! Daarom een 6. De verkoper van de zaterdag Mark, heeft mij goed geholpen. Een 10 voor de vervoerder. Op tijd geleverd en zeer vriendelijk.

Loungeset keurig geleverd!

De loungeset is vanmorgen keurig afgeleverd door Brinks! Hij staat nog in verpakking omdat het schilderwerk nog af moet, maar de bestelling en levering is geweldig (en heel gezellig) afgehandeld. Toen ik naar mijn werk was is de chauffeur nog terug gekomen met de hocker, die was hij vergeten uit de vrachtwagen te halen. Nou, keurig hoor!!! Zeer tevreden! Binnenkort kunnen we samen genieten onder de overkapping.

Perfecte service en meedenkend personeel

Bij binnenkomst worden we gelijk aangesproken door een vriendelijke gastvrouw. Ze stelde adequate vragen en vroeg ook of we begeleiding nodig hadden van een medewerker. Deze laatste heeft ons alle opties laten zien en gaf ook aan waarom een bepaald artikel wel of niet voor ons geschikt was. Onder het genot van een koffie met krentenwegge namen we rustig de tijd om tot een beslissing te komen.

Mooie set en goede levering!

Ruime keuze in het assortiment. Mijn oog is gevallen op de zwarte Forza Giotto hoek loungeset 3-delig rechts. Een stevige loungeset met goede kussens. Levering netjes naar achter het huis gebracht door een vriendelijke bezorger.

Kiyoh anmeldelser