prachtig kwaliteitsvol assortiment

geholpen door een zeer vriendelijke en vakkundige medewerker. Top!

Mooie zaak (Amersvoort), ruime keuze, bezorging ok

Snel en vriendelijk in de winkel geholpen. De bezorging duurde ongeveer anderhalve week. Je krijgt na bestellen vrijwel direct een link om zelf de bezorging te plannen maar een eerdere datum was niet beschikbaar.

Ongelooflijke ervaring opgedaan zeer prettige ontvangst

Wij hebben nog nooit zo,n perfecte verzameling tuinmeubelen en andere zaken gezien wij waren echt heel erg verbaast ondanks het feit dat we al ik heel veel zaken zijn geweest. Door een tip van onze zoon zijn we bij jullie terecht gekomen en hebben ook aangeschaft wat wij in gedachte hadden ook de verkoper was erg rustig en heeft door de hele zaak heen geholpen perfect.

Tuintafel

Schitterende tuintafel en heel handig in elkaar te zetten

Top site , mega snelle levering

Snel

Laatst een tete a tete besteld....samen met mijn buurvrouw...kreeg gelijk een filmpje over hoe ik het in elkaar moest zetten .....bankje ook van goede kwaliteit....ben er heel blij mee....de buurvrouw trouwens ook.... Goede service!

Prima.

Levering goed. Kussens zijn mooi en zitten lekker.

Makkelijk en snel

Makkelijk te bestellen en prima leveringsservice.

Prima kwaliteit en uitstekende service

Fijne lounge stoel en opstappelbaar

Uitstekend advies en service

Uitstekend advies en service

Ruimte keus

Goed voorgelicht door verkoper,levering volgens afspraak.

De producten waren lang niet leverbaar en het was ook niet bekend of en wanneer ze zouden binnenkomen, dus toen ze er ineens weer waren, hebben we het snel besteld. Daarna snelle levering.

een vijfsterren ontvangst met een huiselijke sfeer

De ervaring zit in de grootse eenvoud en subtiliteit van adviseren

Vertrouwd kopen met 100% service

Productuitleg en advies van medewerker. Bij montageproblemen een duidelijke uitleg, filmpje en zelfs iemand die ‘even meekeek’ via mijn camera van de telefoon. Ik ben zeer tevreden

Super goed geholpen

Persoonlijke benadering goed meedenken Bij het afhalen goede service

Erg tevreden

Tevreden over product, levering duurde wel langer dan aangegeven op de website.

Snelle levering, veel keus, mooie spullen!

Mooi winkels, goede website en nette afhandeling na aankoop.

Super mooie winkel in Amersfoort met goede parkeer ruimte. Ruim assortiment, service is goed, 1 wat over enthousiaste verkoopmedewerker net wat te opdringerig, de rest leuk en zeer vriendelijk. Goede ervaring in zowel Amersfoort!!! Wij hopen lang te mogen genieten van onze lounge set!

Prima kopen bij Kees Smit

Twee bestellingen gedaan en twee keer naar verwachting! Goede communicatie over levering!

zit allemaal heerlijk. Goede kwaliteit

vlotte levering en een degelijk product. Erg tevreden!

Zeer verrast over de klantvriendelijkheid, snelheid van handelen en correctheid

Mijn klacht op een zaterdagochtend per mail verstuurd. Dezelfde middag antwoord met de toezegging mijn gebladerde tafelpoot om te ruilen. Een week later had ik het nieuwe onderstel al binnen. Ik heb dit traject met open mond gevolgd. Het spreekt vanzelf dat ik buitengewoon tevreden ben over deze handelwijze. Echt top.

Vakkundig advies en persoonlijke aandacht

Het was een drukke dag, maar toch werden we persoonlijk benaderd en van vakkundig advies voorzien.

Prachtige kwaliteit parasol

Dit is echt een fraaie parasol, heel robuust. Deze waait niet zo maar kapot en valt ook niet om. De bediening is simpel en licht. De meegeleverde afdekhoes is kwalitatief en ziet er netjes uit; niet een goedkope zak. De parasolvoet is van mooi donker graniet en weegt 90km. Het kost wat maar dat zie je er ook wel aan af.

Kiyoh anmeldelser