slordig

Bij aflevering van de Bellagio Stradale relax tuinstoel werden tot mijn verbazing 6 exemplaren geleverd. Niet kompleet, maar 6 maal het zitgedeelte en 1 maal het onderframe. Eerlijkheid duurt het langst, dus wordt (na mijn bellen) de extra 5 weer opgehaald, maar slordig blijft het. De verkoopafhandeling in Amersfoort verliep vlekkeloos.

Hele mooie zaak en erg vriendelijke verkoper heel ontspannen en niet opdringerig. Toen we weg gingen kregen we nog een bakje koffie met krentenwegge en een flesje water vooronderweg.

ruime keus in elke prijsklasse.

Kunt rustig rondkijken zonder direct verkoper achter je aan. Heb je verkoper nodig, dan lopen er voldoende rond. Ruime keus. Tijdens wachten koffie in restaurant.

Zeer goed geholpen in de winkel en snelle levering

Uitstekend geholpen in een zéér nette geordende winkel mét kundig personeel en we zijn in meerdere winkels geweest maar deze is wel van hoog niveau

Snelle en nette leveeing

Via email werd ik netjes op de hoogte gehouden vd staat van de order en kreeg ik van te vooren al netjes een instructievideo. Deze bleek geen eens nodig want in de verpakkig zelf zat al een goede handleiding. Ook prettig dat er de optie wordt geboden om pas na ontvangst te betalen..

Vlotte afhandeling en bezorging

Zeer tevreden met de bestelde loungebank. Snelle levering. Op tijd bezorgd en afgeleverd en neergezet op de bedoelde plek. Super.

geweldig

zijn in amersfoort geweest,nette zaak,goede service. later bleek er een defect aan ons product te zitten,gebeld,netjes geholpen en meteen een goede opgestuurd. prima!!

Tot nu toe zijn al mijn bestellingen volgens afspraak geleverd.

Bij vragen is men goed bereikbaar.

Geweldig aardige man die ons goed advies gaf

We vroegen een meneer om advies en hij heeft ons perfect geholpen

Alles klopte

Verkoper vriendelijk, behulpzaam en niet opdringerig. Administratief klopte alles. Aflevering aangekondigd en keurig uitgevoerd.

Super geholpen en de levering van de stoelen volgens afspraak, top

tevreden

Na wat verkeerde bestelde product te hebben ontvangen, (niet leuk) maar keurig geholpen door klantenservice.

Mooie tafel, prima levering

Mooie tafel en prima afgeleverd.

Super service

Ruime keus. Super service. Klantenservice vriendelijk en goed bereikbaar

vriendelijk en correct.

Vorig najaar parasol besteld, echter niet (meer) leverbaar. In februari werd gebeld dat het type parasol weer leverbaar is. Konden we kopen voor de oude prijs. Top!!

Hartelijke ontvangst en zeer goed geholpen.

De ontvangst was hartelijk. Ik kreeg voldoende ruimte om eerst zelf rond te kijken en me te oriënteren. Later heb ik gevraagd om hulp bij het kiezen dat was uitstekend. In alle rust genoten van een kop thee terwijl de verkoper het magazijn informeerde over mijn aankoop. Vervolgens naar het magazijn gegaan om de stoelen op te halen. Ook daar uitstekend geholpen. Met vriendelijke groet, Dieneke Dijk

Professionele uitstraling en prettig persoonlijk contact

Wat een professionele showroom en ontvangst in Almelo. Daarna vooral niet te opdringerig, maar erg plezierig geholpen door een aantal medewerkers. Goede communicatie en geduld. Kortom top service.

Top bedrijf

Kees Smit tuinmeubelen is een geweldig bedrijf en ook als er iets niet goed is verlenen zij een top service!

Mooi product, vriendelijk behulpzaam personeel, perfecte beleving!

Vriendelijk behulpzaam personeel, mooie winkel met prachtige spullen en goede bezorging.

Klantvriendelijkheid hoog in het vaandel

In de winkel het volledige assortiment kunnen bekijken en proberen. Telefonisch daarna vriendelijk geholpen en ook een bestelling kunnen plaatsen. Bevestiging volgde gelijk, en snel en goed thuisbezorgd.

bij alle bestellingen super goede service

Bij vragen wordt er mee gekeken en heel snel terug gereageerd

Grote keus en snelle levering aan huis.

Onze eerste keer bij Kees Smit

Zeer goed geholpen en een prima service. Super snelle levering.

Netjes geholpen in de winkel en bezorging volgens afspraak en een vriendelijke chauffeur

Advies gevraagd en naar volle tevredenheid geleverd waar ik om gevraagd had

Tot volle tevredenheid en snel geleverd product

Kiyoh anmeldelser