Alles klopte

Verkoper vriendelijk, behulpzaam en niet opdringerig. Administratief klopte alles. Aflevering aangekondigd en keurig uitgevoerd.

Super geholpen en de levering van de stoelen volgens afspraak, top

tevreden

Na wat verkeerde bestelde product te hebben ontvangen, (niet leuk) maar keurig geholpen door klantenservice.

Mooie tafel, prima levering

Mooie tafel en prima afgeleverd.

Super service

Ruime keus. Super service. Klantenservice vriendelijk en goed bereikbaar

vriendelijk en correct.

Vorig najaar parasol besteld, echter niet (meer) leverbaar. In februari werd gebeld dat het type parasol weer leverbaar is. Konden we kopen voor de oude prijs. Top!!

Hartelijke ontvangst en zeer goed geholpen.

De ontvangst was hartelijk. Ik kreeg voldoende ruimte om eerst zelf rond te kijken en me te oriënteren. Later heb ik gevraagd om hulp bij het kiezen dat was uitstekend. In alle rust genoten van een kop thee terwijl de verkoper het magazijn informeerde over mijn aankoop. Vervolgens naar het magazijn gegaan om de stoelen op te halen. Ook daar uitstekend geholpen. Met vriendelijke groet, Dieneke Dijk

Professionele uitstraling en prettig persoonlijk contact

Wat een professionele showroom en ontvangst in Almelo. Daarna vooral niet te opdringerig, maar erg plezierig geholpen door een aantal medewerkers. Goede communicatie en geduld. Kortom top service.

Top bedrijf

Kees Smit tuinmeubelen is een geweldig bedrijf en ook als er iets niet goed is verlenen zij een top service!

Mooi product, vriendelijk behulpzaam personeel, perfecte beleving!

Vriendelijk behulpzaam personeel, mooie winkel met prachtige spullen en goede bezorging.

Klantvriendelijkheid hoog in het vaandel

In de winkel het volledige assortiment kunnen bekijken en proberen. Telefonisch daarna vriendelijk geholpen en ook een bestelling kunnen plaatsen. Bevestiging volgde gelijk, en snel en goed thuisbezorgd.

bij alle bestellingen super goede service

Bij vragen wordt er mee gekeken en heel snel terug gereageerd

Grote keus en snelle levering aan huis.

Onze eerste keer bij Kees Smit

Zeer goed geholpen en een prima service. Super snelle levering.

Netjes geholpen in de winkel en bezorging volgens afspraak en een vriendelijke chauffeur

Advies gevraagd en naar volle tevredenheid geleverd waar ik om gevraagd had

Tot volle tevredenheid en snel geleverd product

Tevreden

In de winkel een goed advies gehad. Thuis online besteld. Bestelling is keurig geleverd.

Tevreden

Snel geleverd en handige instructievideo. Keurig op de hoogte gehouden mbt de status van de order.

Veel keuze

Na een lange zoektocht heb ik hier de voor mij perfecte regiseursstoel gevonden. Vriendelijk personeel en lekkere cappuccino met krentenwegge.

keurig

Bezorging zeer vlot Verkoper in winkel niet ondeskundig, maar voornamelijk spraakzaam

Goede service deskundig personeel

Kiyoh anmeldelser