Super goed

Snelle levering , goede service goed op de hoogte gehouden

Een echte AANRADER!!!

Mijn man en ik hebben onlangs een prachtige ligstoel en een mooie parasol gekocht, waarbij we vriendelijk te woord zijn gestaan en zeer goed advies hebben gekregen. De winkel zelf is keurig overzichtelijk ingericht met enorm veel keus. Je kunt hier in een relaxte sfeer winkelen en alles onder het genot van een kop koffie met elkaar bespreken in het gezellige restaurant. De gekochte producten overtreffen onze verwachtingen!!

Top service ,goede koffie,lekkere krentewegge.

Vriendelijk personeel en grote keuze uit prachtige meubels.

Zeer klantvriendelijk

Zeer klantvriendelijke benadering. Goede kwaliteit en service.

Goede adviezen behulpzaam personeel

Goed advies, ruim assortiment en als extra service heerlijk kopje koffie met krentewegge.

Ben heel tevreden!

Het zijn de juiste kussens en ik had ze snel in huis.

Prachtige showroom met goede verkoper en hulp bij bestellen

We zijn naar de showroom gegaan om het product “live” te kunnen bekijken en te vergelijken. We waren zeer onder de indruk van de prachtige ruime showroom met zeer ruime keuze en veel personeel , allemaal even klantgericht en behulpzaam. Bestellen ging gemakken en leveren perfect zoals uitgelegd door de verkoper. Netjes geleverd in goede degelijke verpakking. Helemaal happy met onze aankoop!!

Grote keuze en heel fijn geholpen

Heb ons bezoek als heel prettig ervaren . Goed geslaagd en de bezorging en informatie was heel correct.

Helemaal perfect geholpen

Super geholpen, uitgebreide info en snelle afhandeling!

Bestelling perfect uitgevoerd; tijdige levering; alles naar wens.

Betrouwbare leverancier van kwaliteitsproducten

Plezierig geholpen in de store en super blij met snelle levering

Plezierig geholpen in de store in Amersfoort. Duidelijk productinformatie en snelle levertje. We zijn zeer tevreden over onze aankoop.

Prima presentatie- en informatie van/over aanbod van artikelen.

Kocht 7 jaar geleden 2 "Intenso Parma dining" tuinstoelen, die bijzonder decoratief-en heel stevig zijn. Ook na veel gebruik, blijft het zitcomfort- en de conditie en het uiterlijk v.d. stoelen uitstekend. Daarom recent er nog 2 exemplaren bij gekocht. Ook nu was de service en aflevering geheel naar onze wens. Daarom een pluim voor het Kees Smit Tuinmeubelen bedrijf.

Mooie winkel, erg groot en ruim Ontzettend behulpzaam personeel

Prima service!

Mooie stoelen gekocht. Netjes en snel geleverd. Prima!

Snelle levering.

Prachtig mooie lounge tafel Zeer tevreden

prima gedaan en gegaan.

Professioneel, klantgericht, vriendelijk, smaakt naar meer.

Prettig ontvangst van en meer dan ruim voldoende adviseurs in de winkel die je helpen!

Ruim assortiment en veel tuinmeubelopstellingen om je ideeën om te zetten in een aanschaf voor jouw ideale situatie.

Bestellen. En dezelfde week in huis.

Als cadeau besteld. Snel geleverd. Kreeg ook nog een mail met een instructiefilmpjes. Super tevreden.

Mooie set, goede prijs/kwaliteit verhouding

We zijn niet in de showroom geweest, dus een set van een plaatje op internet kopen was wel een beetje een gok. De set is precies als op de foto. Mooie kwaliteit. Bezorging door Brinks ook top, zelf het bezorgmoment uitkiezen en de bezorger brengt het helemaal naar je achtertuin. 1 puntje van aandacht: de tafel heeft een blad van teakhout en ik zou graag wat onderhoudstips hebben zodat het tafelblad zo lang mogelijk mooi blijft. Zou mooi zijn als de onderhoudstips bij de set op internet beschreven zouden zijn, zodat ik niet zelf op Google hoef te zoeken.

Doen wat ze beloven .....en meer

Tuinkast besteld ,super geregeld en goede uitleg hoe hem in elkaar te zetten . Een kind kan de kast doen

Prima kwaliteit en heel snel geleverd

Heerlijke tuinstoelen gekocht , viel erg in de smaak bij de feestvierders hier

Snelle levering,en een goed product

Duidelijke website,snelle logistieke afhandeling.

Snelle levering,en een goed product

Duidelijke website,snelle logistieke afhandeling.

top advies en levering

Goede verkoopondersteuning in de winkel die erg groot is; kortom een simpele wegwijs naar hetgeen je zoekt is geweldig. En dat was het ook. Vervolgens een correcte en tijdige aflevering. goed werk.

Goed voorgelicht en snel geleverd

Kiyoh anmeldelser