Alles prima geregeld

Alle tuinmeubelen kwamen op afgesproken tijdstip en goed verpakt aan. Met de instructiefilmpjes was het eenvoudig in elkaar te zetten.

Stipt, super garantie.

Inmiddels meerdere keren klant. Prettige adviezen, snelle levering en een klacht wordt super opgelost. Kortom, hoe groot ook, het brdrijf is zeer klantgericht. De klant is hier nog echt koning.

Goed geholpen in de uitgebreide showroom en punctueel afgeleverd!

Top kwaliteit!

En snelle service, heldere communicatie

Een zeer fijne grote winkel in Amersfoort. Een ruime keus in tuinmeubelen. Het is een prettig ruim opgezette showroom (op meerder verdiepingen). Het personeel is erg vriendelijk en zien een bezoek van een gezin met kinderen (die klieren) niet als een uitdaging. Kleurpotloden en kleurplaat was een leuke gift om de kinderen bezig te houden.

Klantvriendelijke en overzichtelijke website Prima prijs kwaliteit Duidelijke communicatie over bestelling en levering

Mooie producten en snelle en correcte levering

Mooie producten, prijs is goed. Levering is correct en snel afgehandeld.

Toppy

Mijn oneline bestelling alles was correct verlopen en ben tevreden met mijn tuinmeubelen tenminste een bedrijf dat streeft naar tevreden en gelukkige klanten en de beste prijs ik maak reclame bij mijn collega's 'toppy'.. Groetjes vanuit Belgie

Al een paar keer besteld.. alles op afspraak en mooie spullen.

Professioneel, vriendelijk en keurig bedrijf.

Je wordt vriendelijk welkom geheten en voorzien van informatie. De zaak is mooi en duidelijk van opzet. Het personeel is vriendelijk en kundig. Na aankoop een kopje koffie met krentenwegge, een aardig gebaar dat op prijs wordt gesteld. Prijs/ kwaliteit verhouding is goed. We zijn er al meerdere keren geweest om iets te kopen en komen zeker weer.

Heerlijke stoelen voor deze prijs, verstelbaar is verschillende standen.

Lekkere stoelen, de stoelen waar snel binnen en de betaling ging ook helemaal prima.

Garantie verstreken en toch compensatie ontvangen.

Ondanks dat de garantietermijn van onze Bellagio standenstoelen al 2 jaar verstreken is hebben wij toch compensatie gekregen voor de kapotte stoelen.

Direct bij binnenkomst kwalitatief vakwerk

Zeer goed geholpen door meerdere adviseurs. Het advies dat gegeven werd was op maat en vrijblijvend. Onder het genot van een kopje koffie hebben we onze keuze kunnen maken en spijkers met koppen geslapen.

Zoals men mij beloofde werd het pakket op tijd geleverd.

Ik ben tevreden omdat men mij op de hoogte hield van voortgang toezending.

Prima mooie en degelijke meubels

Snelle bezorging. Niets dan lof

Zijn erg leuk men netjes geholpen kilometers gemaakt om de juiste kleur te vinden

Goed geholpen

We kwamen alleen voor ligbedden, maar uiteindelijk met 2 ligbedden + kussens, 2 bijzettafeltjes, tuintafel en 6 stoelen + kussentjes naar huis gegaan

Levering dagen vroeger dan gedacht, een meevaller!

De levering kwam dagen vroeger dan gedacht’ een echte meevaller.

Mooie zaak en goed geholpen.

Online bestelling gedaan. Na de keuze van leverdatum is het niet mogelijk om deze online te wijzigen. Hierover telefonisch contact gehad en goed geholpen. Product netjes afgeleverd.

Zeer tevreden over de service!

Tijdens ons bezoek in de showroom werden wij vriendelijk te woord gestaan. Bestelling werd volgens afspraak geleverd. Helaas zat het tegen met de montage. Contact opgenomen met Kees Smit. Diezelfde middag kwamen er twee vriendelijke medewerkers van Kees Smit. Zij hebben alles opgelost en alsnog netjes gemonteerd. Namen ook nog eens al het afval mee. Kortom:zeer tevreden!

Uitgebreide collectie en prima levering

Kees Smit heeft een uitgebreide collectie, ruimer dan ik bij andere partijen heb gezien. Levering is prima.

Zo wil je altijd geholpen worden

Vanaf het moment dat we onze adviseur vertelde wat we zochten, bracht hij ons in één keer naar de set die helemaal paste binnen ons denken. Nu, 1 week later, staat die set waar we een plek voor hadden en zijn absoluut tevreden.

We werden goed begeleid in het vinden van het juiste tuinset. Bij levering( die ook snel was) bleek een poot van de stoel scheef. Ook dit werd weer heel correct afgehandeld en als het goed is krijgen we snel een nieuwe stoel.

Mijn bestelling snel en goed ontvangen.

Zowel per computer als in de winkel fantastische service.

Mooi product

Goed en vriendelijk geholpen, snelle levering

Kiyoh anmeldelser