Goede service en vlotte levering.

Ik werd goed geïnformeerd over de mogelijkheden en materialen door vakkundig personeel. De communicatie omtrent de levering was duidelijk.

Klantvriendelijk

Op zaterdagmiddag, bijna sluitingstijd heb ik de klantenservice gebeld omdat ik advies wilde over de kleur van tuinkussens voor Hartman tuinstoelen. Ik werd te woord gestaan door een zeer vriendelijke meneer. Hij vond het moeilijk om advies te geven omdat keuze van een kleur zeer persoonlijk is maar ik mocht de kussens altijd terugsturen als de kleur niet zou passen. Ik heb de kussens meteen besteld. Na 4 dagen had ik ze in huis en ze waren perfect. Ik ben er heel blij mee.

Kees Smit doet wat hij beloofd

Vriendelijke en behulpzame klantenservice. Ruime keuze en als je het allemaal wil zien, een bezoekje aan de showroom (bijv. Amersfoort) is een uitje op zich. Je wordt van bestellen tot levering keurig op de hoogte gehouden. Levering van Brinks Transport mag ook genoemd worden. Brengen het als je het vraagt keurig achterom in de tuin en betalen via PIN betaling. Zo, en nu lekker op mijn nieuwe stoelen genieten van de tuin.

Goede service en snelle levering

Zeer positieve ervaring

top zaak!!!!

Zeer klantvriendelijk zaak. Geven niet het gevoel dat je Moet kopen, je wordt vriendelijk te woord gestaan. Er wordt de tijd voor je genomen. Zeer mooi en ruim aanbod in een zeer nette zaak. Snelle levering, goede kwaliteit. Ook de levering werd direct door het transportbedrijf uitgevoerd, dezelfde avond als dat we bestelling hadden geplaatst. Zeer duidelijk wat en wanneer we de bestelling konden verwachten. Vriendelijke mensen die de zending kwamen brengen.

Super geregeld allemaal

Heb 8 fijne Dinning stoelen aan geschaft bij Kees Smit levering netjes optijd en volgens afspraak zeer blij dat ik voor Kees Smit gekozen heb

Fijn en snel geholpen. Prima gedaan

Verpakkingsmateriaal niet meegenomen

Verpakkingsmateriaal werd in strijd met gemaakte afspraak niet meegenomen. Op mijn klacht werd niet gereageerd. Ik moest zelf contact opnemen met de transporteur.

Geweldig.

Geheel volgens afspraak geleverd. Ook de communicatie over de levering is optimaal.

Zeer mooie zaak met voor ieder wat wils.

Vriendelijk, mooie spullen en redelijke geprijsd. Voor iedere beurs. En, vooral heel veel keuze.

Op de website zijn de foto´s , kleur en ook de maten van de kussens duidelijk weergegeven. Wij zijn dan ook heel tevreden met alle nieuwe kussens. De mail die ons op de hoogte bracht wat er gebeurt -nadat wij op de bestelknop hadden gedrukt - vonden wij erg origineel.

super

goede en snelle levering

snellen en correcte levering

snellen en correcte levering

Gewoon heel goed geregeld.

Alles wat gezegd is, is men precies nagekomen. Dat zie je de laatste tijd niet heel vaak. Top…!

professioneel

goed en vakkundig geholpen

Snelle service en accurate afhandeling

Zie boven

Uiteindelijk allemaal goed gekomen

Loungeset besteld en werd een week later afgeleverd. Helaas ontbrak een deel van de kussens. Deze werden later alsnog opgestuurd. Omruil in verband met keuze voor een andere kleur werd probleemloos uitgevoerd. Wel werden deze kussens op drie verschillende dagen bezorgd...

top.

erg goede uitleg. duidelijk. ben erg tevreden

Prettig en gezellig

Vriendelijk en mee denkend personeel

Goede hulp in de winkel (Amersfoort)

Wij kwamen in de winkel voor een kist om de kussens op te slaan in de tuin van ons appartement. En de vrouw in de winkel gaf ons uitstekend advies.

Zeer fijne en gezellige ontvangst, niet opdringerig maar met een professionele uitleg

Goede hulp in de winkel (Amersfoort)

Tuinbankje besteld en conform afspraak geleverd

We hebben bij Kees Smit een tuinbankje gekocht en de levering is precies zoals vooraf aangegeven netjes op tijd uitgevoerd. Geen gedoe met halve informatie maar perfect geregeld. Zo wil je dat toch graag? Een aanbeveling waard, zeker weten.

Uitstekende service.

Pro-actieve houding bij de medewerkers

site overzichtelijk

en duidelijke afspraken gemaakt dat parasol op 2 juni geleverd wordt.

Kiyoh anmeldelser