Uitstekend geholpen in de winkel en uitstekende afhandeling.

duidelijk en eerlijk

de verkopers zijn vriendelijk en eerlijk wat betreft hun deskundigheid voor bepaalde artikelen. Ze melden dat ze van een artikel niet zo veel weten en roepen iemand op die daar wel verstand van heeft. Ook is de voorlichting voor het vervolg van de aankoop zeer duidelijk en kun je wachten onder het genot van een kop koffie met krentenwegge. Zeer prettig winkelen bij Kees Smit

Prima geregeld!

Vanaf de bestelling tot de levering is alles zonder problemen verlopen. Heel tevreden over t product.

Mooie winkel, goede service

Wij hebben onze hele tuin inmiddels ingericht met meubels van Kees Smit. Mooie winkel, veel verkopers op de vloer met kennis van zaken.

Ruime keuze, mooie zaak, zeer vriendelijk en hulpvaardig personeel

Op zoek naar een lounche-set zijn we naar Kees Smit gegaan. Onze buren hadden goede ervaring met jullie bedrijf,dus dat gaf ons een zetje om naar Amersfoort te rijden. Een mooie zaak, ruime keuze. We zijn heel vriendelijk geholpen. De set is nog niet geleverd. Jammer is dat er werd gezegd dat de levering ongeveer na 7 werkdagen zou zijn. Toen bleek dat we alleen voor een maandag of woensdag konden kiezen. Best lastig als je niet dichtbij het afleveradres woont omdat het een vakantiehuis betreft. Na telefonisch contact hierover was een andere optie niet mogelijkheid. We moeten nu een dag vrij nemen om de set te laten leveren.

Prima, fijne hulp in de wibkel

Klantvriendelijk

Ik ben zeer content

Ik ben zeer tevreden

Zeer tevreden!

Wij zijn goed geholpen in de winkel bij Kees Smit. Daarnaast is de levering gelopen zoals afgesproken. Binnen een half uur hadden we de stoelen en tafel in elkaar gezet en zijn we zeer tevreden met het resultaat.

In een woord geweldig! Van aankoop tot het bezorgen

Super geholpen in Amersfoort! Blij met de aankoop!

Heel mooi bankje wat we binnen kregen mooi materiaal goede uitleg en zoals ik al eerder zei een hele snelle levering

Een heerlijke relaxstoel

Binnen een week besteld en bezorgd, via de mail wordt je precies op de hoogte gehouden. Met twee schroeven eenvoudig zelf te monteren. Super stoel

Ruime keuze, prima service

Prettige ruime winkel, duidelijke opstelling. Levering binnen de 7 werkdagen. Chauffeur moest iets verderop parkeren maar zonder probleem werd alles keurig bezorgd tot op het terras. Chapeau!!

Zeer prettige service

Goed hulpvaardig personeel. Fijn advies over het materiaal van de tafel. Bij het ophalen goede hulp bij het inladen.

De doos waarin ons bakje zat kon niet door de voordeur. De bezorgers hebben hem uit de doos voor mij gehaald en alles alsnog keurig naar binnen gedragen. Helemaal top!

Goed en deskundig geholpen bij Kees Smit

We zijn fijn geholpen bij de aanschaf van onze zweefparasol.

Erg fijn om bij de vestiging Amersfoort rond te kijken

Mooie zaak, met mooie tuinmeubelen en professioneel en zeer vriendelijk personeel. Een heerlijk kopje koffie met krentenwegge werd ons geserveerd door een hartelijke dame. Een leuke tuinset en luie stoel gekocht. Al met al een geslaagde dag.

goede begeleiding in de winkel Almelo, duidelijke uitleg jonge verkoper

Op zoek naar een parasol, goed geadviseerd zonder opdringerig te worden. Duidelijke uitleg over de keuze mogelijkheden en verschil in o.a. kwaliteit doek. Gratis bezorging en thuis in elkaar gezet(140 kg zware voet geplaatst), fijne service

Uitstekend!

Rondgekeken in de winkel, goed geadviseerd, uiteindelijk besteld op internet. De stoelen zijn net bezorgd, keurig op tijd en voldoen helemaal aan mijn verwachtingen.

Snel

Súper blij mee

In èèn woord geweldig

Super uitgebreid assortiment. Heel vriendelijk behulpzaam personeel. En heerlijke koffie met krentenwegge wat nog aan je tafel gebracht word. Hoe luxe wil je het hebben. Prachtige zaak.

Deskundig geholpen en snelle levering van een mooie en kwalitatief uitstekende tuinset

Vandaag geleverd gekregen, nog geen ervaringen

Grootste pluspunt vonden wij: de medewerkers van Kees Smit in Almelo wist precies wanneer wij haar nodig hadden en wanneer ze ons even konden laten.

Goede ontvangst met ruime keuze en vlotte afwikkeling

Ons eerste bezoek aan Kees Smit en gelijk geslaagd. Waar wij bij andere niet konden slagen had Kees de loungestoel die wij zochten. Na ruim een week zijn deze stoelen netjes bezorgd. Vooralsnog zijn wij dik tevreden over de gang van zaken bij Kees Smit (bestelling, e-mail verkeer, aflevering en betaling)

Goed advies, prettige mensen, snelle service!

Zoals gezegd een fijne winkel en goede adviseurs die meedenken met de klant. Snelle service en artikelen zijn ook in één keer compleet en heel.

Prettig ontvangst.

Bij binnenkomst werdt ons gevraagd bent u bekend met het Fam.bedrijf van Kees Smit, ons antwoord was nee wij zijn niet bekend met het Fam. bedrijf. Een alleraardigste mevr. gaf ons duidelijke uitleg over het assortiment, en als u zin heeft de koffie en thee staat altijd voor u klaar. Met vriendelijke groet, R Hofman

Kiyoh anmeldelser