Snelle levering en correcte prijs

Heb al meerdere keren tuinattributen besteld en ben nog nooit teleurgesteld.

Online met een persoonlijke touch!

Online met een persoonlijke touch.

Mooie artikelen

Prettige kennismaking met Kees Smit.

Fantastische ervaring

Een mooie grote store, waar voldoende keus is voor iedereen. Vriendelijk personeel. Een gratis consumptie met iets erbij. Nette afhandeling

Prima kwaliteit, snelle leveting

Doen wat ze zeggen

Wederom goed geholpen door deskundige verkopers en inmiddels na lounge set en eettafel en stoelen toch nog wat leuke kussentjes gehaald. Nu weer sparen voor een mooie zweefparasol.

Veel keuze

Snel en goed geholpen bij het kiezen van een tuintafel

goede kussens en snelle levering

zie boven

Een houten duo zit besteld waar we ontzettend blij mee zijn. Makkelijk om in elkaar te zetten. De levering was snel.

Kleine beschadiging aan mijn ligbed. Direct netjes opgelost. Geweldig

Heel top geholpen

We zijn door uw team heel vlot en deskundig geholpen niets was ze het teveel,komen graag bij jullie terug.Gerton Ramaker uit Raalte.

Positief, goed advies met veel praktische tips

Ik vond het lopen van tuin meubelen een prettige beleving, het advies was duidelijk en onderbouwd met veel praktische tips. Een zeer ruime keuze en mooie kwaliteit

Gemoedelijke uitstraling en vriendelijk, behulpzaam personeel

Prettig ontvangen en adequaat doorgestuurd naar afdeling waar wij naar zochten. Behulpzaam in wijzen op andere mogelijkheden en verwijzen naar de koffie en accessoires die we zochten

Super service voor een prachtige hangstoel

Onze ervaring is perfect met Kees Smit. Na telefonisch contact ivm leveren op een ander adres zelf dag in kunnen plannen. Dag van tevoren bericht gehad en een kwartier voor aflevering telefoontje van de chauffeur. Nu rest ons alleen nog te genieten van de prachtige Adriano hangstoel van Manifesto.

Geweldig bedrijf

Na mijn bestelling in de showroom alwaar wij geholpen zijn door een vriendelijke medewerker kon de bestelling aan huis afgeleverd worden een afspraak gemaakt met de vervoerder en op een door mij uitgekozen dag geleverd een dag van tevoren een tijdslot toegewezen en op de dag zelf een telefoontje van de chauffeur dat hij binnen tien minuten voor de deur zou staan dit is een perfect concept Kortom Kees Smit maakt mij blij

Goede informatie en vlotte service

In de winkel werden we vlot en keurig geholpen. Zo kwamen we snel op de juiste plek om een keuze te kunnen maken. De levertijd was ook nog eens erg vlot en de aflevering gebeurde netjes op de afgesproken tijd. Goed voor elkaar dus...

Correcte communicatie

Gewoon super voor alles !

Mooie spullen

Goed bestelproces

prima geholpen in de prachtige winkel ,we komen zeker nog een keer langs voor de mooie assesoires .

mijn produkt wordt nog geleverd

Op tijd geleverd, mooi product.

Alles is goed en duidelijk afgeleverd

alles is op tijd geleverd.

Top! Goed verpakt en netjes op tijd.

We zijn heel blij met onze aankoop! Je krijgt ook echt wat je ziet, degelijk , mooi en goede service.

Super relaxt winkelen en goede hulp en natuurlijk heerlijke koffie!

Hele fijne winkel om rond te kijken en wij zijn zeer goed geholpen. Dit is de tweede keer dat wij winkelen bij Kees Smit Tuinmeubelen. Beide keren uitstekend geholpen.

Top service!

Wij zijn goed geholpen en komen zeker terug als we weer wat nodig hebben.

Kiyoh anmeldelser