Een schommel stoel opgehaald in Almelo,wij komen uit Harderwijk,worden we geholpen door een super aardige man die een baby huis heeft gehad in Harderwijk,hij heeft ons toen een babykamer verkocht ,en nu dan deze stoel,HOE TOEVALLIG, en zo leuk geholpen,maar ook met het ophalen,keurig hebben ze geholpen om de stoel in de auto te leggen,TOP

Snelle levering en waar voor je geld

Prima kussens. Product zoals omschreven. Een plek voor een mogelijke vervolgaankopen.

Bestelling compleet en snel

Ondanks dat op de website stond dat er 4-5 dagen levertijd zou zijn werden onze 20 kussens de volgende dag al geleverd. Erg fijn, want daardoor konden we onze tuinbank sneler comfortabel gebruiken.

Correct en netjes

De medewerker was beleefd en rustig, ik kocht slechts een kleine parasol maar werd net zo correct geholpen als een klant die voor duizenden euro's kocht.

Matig

In de winkel zijn we netjes geholpen…maar verder… Volgens de bezorger hoefde hij het tuinset niet uit te pakken. Dus werd het tuin set geheel in plastic en karton neergezet, en weg was hij. Dat vind ik geen service, voor het bedrag wat we hebben uitgegeven mag je dat toch wel verwachten. Misschien een tip om aan de klanten te vertellen dat de tuinkussens onder de loungebank zitten.

Formidabel

Wat je besteld dat krijg je, op de dag en tijd die je wilt. Producten zijn goed, service is formidabel; waren in verhuizing onderdeel kwijt geraakt en we hebben dat kosteloos vernieuwd gekregen; hoe fantastisch is dat! Voortaan kopen wij bij Kees Smit, geen twijfel!

Wij zijn zeer tevreden

Goede ontvangst, de tijd nemen, en...'n heerlijk kopje koffie

Annulering snel opgelost.

Door omstandigheden moest ik mijn bestelling annuleren, met een telefoontje naar Kees Smit heeft een medewerker alles genoteerd, en twee dagen later was het geld al op de rekening gestoord. Ik vind dit een goede afwerking van mijn probleem dat dit snel werd verholpen.

Fijne en goede service

Fijne verkoper, niet opdringerig. Grote showroom met veel keus. Snelle levering van goede kwaliteit

Heel tevreden

Prettige en duidelijke correspondentie, snelle levering. Mooie kwaliteit kussens, ik ben er erg blij mee

We zitten nu heerlijk buiten!

Wij wilden graag een loungeset om te kunnen relaxen in onze tuin. Comfort was hierbij het allerbelangrijkste, dus kozen we er voor om bij Kees Smit in Amersfoort langs te gaan en te gaan proefzitten. Na alle sets die binnen de afmetingen vielen te hebben geprobeerd was voor ons de keuze duidelijk. Tijdens het bezoek zijn we vriendelijk maar niet opdringerig geholpen door verschillende medewerkers van Kees Smit. Het bestellen ging niet helemaal soepel, de medewerker die ons daarmee geholpen heeft had wellicht wat te veel aan zijn hoofd op dat moment. Gelukkig ontdekten we de fout toen we in de auto zaten. Terug in de showroom is de fout gecorrigeerd door het plaatsen van een nieuwe bestelling en het annuleren van de oude. Dit vereiste van ons wat opletten bij het maken van de bezorg afspraak aangezien we ook mails bleven krijgen over de oude, geannuleerde bestelling. De levering ging geheel volgens afspraak, binnen het aangegeven tijdslot en ook de bezorger was vriendelijk en kundig. Naderhand zijn we nog terug geweest om een paar tassen te halen voor de rugkussens, ook hierbij zijn we prima geholpen.

Bij Kees Smit kun je een keuze maken uit allerlei tuinmeubelstijlenerlei

Er was door een fout van mij een probleem ontstaan bij de levering van de bestelde stoelen. Na 1 telefoontje werd alles snel opgelost op een aardige en prettige manier.!

Top-bedrijf

Ik had een foutieve nieuwe bestelling voor een defecte parasol gedaan. Bleek dat het onderdeel ook los verkrijgbaar was. In 2 dagen geleverd en het bedrag voor de niet-nodige bestelling 2 dagen teruggestort. Dus…. super betrouwbaar en snel afgehandeld. Ga zo door!!

Uitmuntend

Goede prijs en kwaliteit.

Geleverd binnen de eerder genoemde tijd.

Kan verder geen beoordeling geven omdat ik nog geen tijd heb gehad om te installeren. Erg positief: de instructie video hoe in elkaar te zetten.

Prima service in een gastvrije sfeer!

Iedere keer wordt bevestigd dat het bedrijf service en gastvrijheid hoog in het vaandel heeft. Wij zijn wederom prima geslaagd!

Wij ontvingen twee maal (houten) stoelen die niet allemaal van goede kwaliteit waren. Na een telefoontje werd de ruiling en retour eenvoudig in gang gezet en werd er helemaal niet moeilijk gedaan en mochten we ervoor kiezen of we het geld terug wilden of een andere stoel wilden uitzoeken. Dat zijn de Bellagio Lugo geworden en deze bevallen tot nu toe uitstekend!

Vlotte levering uitstekende kwaliteit en fijn dat alle onderdelen genummerd waren dat maakte het een stuk gemakkelijker.

Uitstekend. Producten goed en service goed.

Super goed geholpen

We zijn zeer goed geholpen door een zeer atente vrouw die ons erg gastvrij is .super ervaring

Na 1 mail klacht volledig opgelost!

Wij hebben 9 maanden geleden een tuinset gekocht, en dit voorjaar Viel ons op dat het tafeltje wat erbij hoor roest begint te vertonen. De set staat onder een overkapping. Wij een mail gestuurd met de klacht en in de mail die we terug kregen stond al vermeld dat het omruil proces al in gang was gezet en dat er binnen een maand een nieuwe tafel zou zijn. Top geregeld! Dat is nou service!

Uitstekende kwaliteit en vriendelijke medewerkers.

In mum van een tijd een prachtige parasol gekocht. Met een voet van 50 kg. Geen gezeur meer met wind. De medewerksters zijn vriendelijk, weten veel over het materiaal en maken de bestelling snel rond m.b.v. her computersysteem. De koffie en krentenwegge smaakten heerlijk.

Geweldige beleving

Kees Smit maakt kopen een geweldige beleving

Top Tuinset met Top service!

Wat een flexibiliteit en assortiment om vrolijk van te worden. het proces en service van offerte tot levering is echt goed geregeld. \Wat een verademing! Kunnen veel bedrijven nog wat van leren!

Kiyoh anmeldelser