We zitten nu heerlijk buiten!
Wij wilden graag een loungeset om te kunnen relaxen in onze tuin. Comfort was hierbij het allerbelangrijkste, dus kozen we er voor om bij Kees Smit in Amersfoort langs te gaan en te gaan proefzitten. Na alle sets die binnen de afmetingen vielen te hebben geprobeerd was voor ons de keuze duidelijk. Tijdens het bezoek zijn we vriendelijk maar niet opdringerig geholpen door verschillende medewerkers van Kees Smit.
Het bestellen ging niet helemaal soepel, de medewerker die ons daarmee geholpen heeft had wellicht wat te veel aan zijn hoofd op dat moment. Gelukkig ontdekten we de fout toen we in de auto zaten. Terug in de showroom is de fout gecorrigeerd door het plaatsen van een nieuwe bestelling en het annuleren van de oude. Dit vereiste van ons wat opletten bij het maken van de bezorg afspraak aangezien we ook mails bleven krijgen over de oude, geannuleerde bestelling.
De levering ging geheel volgens afspraak, binnen het aangegeven tijdslot en ook de bezorger was vriendelijk en kundig.
Naderhand zijn we nog terug geweest om een paar tassen te halen voor de rugkussens, ook hierbij zijn we prima geholpen.