Top ontvangst

Netjes, overzichtelijk, goed personeel

Bij bezoek aan Kees Smit keken we onze ogen uit. Keurig, netjes in de showroom. De medewerkers lieten je lekker kijken , maar altijd voor advies waren ze in de buurt. NIET opdringerig. Top in 1 woord.

Kees Smit super snel geregeld

Snel geregeld, duidelijke emails, goede afhandeling

Alles in 1 x goed geregeld.

Zondag 2 deckchairs besteld en donderdag in huis. Prima.

Prima geholpen, bezorging liet even op zich wachten

Prima geholpen, bezorging liet even op zich wachten

Ruilen parsolvoet.

Na een beschadigde parasolvoet ontvangen hebben wij een mail gestuurd met de foto van de parasolvoet. Deze is zo snel mogelijk vervangen en wij zijn zeer tevreden over de afhandeling. D.W.

Tevreden

Goede service met goede uitleg

Prettige ontvangst, goede uitleg, snelle bediening, lekkere koffie/thee met krentenwegge.

We werden zeer vriendelijk ontvangen. We konden eerst rustig rond kijken. Toen we om raad vroegen was er meteen iemand die ons hielp, zonder dat we meteen een bepaalde richting werden opgeduwd. De uitleg was duidelijk. Na de aankoop konden we een kopje koffie/thee drinken. Daarna hebben we de stoelen opgehaald in het depot. Ook hier werden we vriendelijk ontvangen en werden de stoelen in onze auto gelegd.

Een schitterende winkel en heel goed en vriendelijk geholpen en goede service, Een aanrader. Top

Mooie winkel, ruime keuze,fijn personeel en hele goede koffie met gebak...in 1 woord...geweldig

Heel erg netjes geholpen, niet opdringen.... En doordat zij een meetlint bij zich had,ook de goede keuze gemaakt. Dank hiervoor...

Prima kwaliteit, op tijd geleverd

Goede website en prima op tijd geleverd

zeer tevreden

Na de verkoop, kregen wij een kaartje met succes met de gekochte artikelen, wat we super leuk vonden. Tevens was de tafel te groot en konden we zo omruilen en werd opgehaald en de nieuwe werd gebracht, totaal geen probleem. Dus alle lof voor Kees Smit tuinmeubelen en wij zullen dus zeker jullie aanprijzen. Groet Andre en Leny

Veel keus uit kwalitatief goede en betaalbare tuinmeubelen.

Fijn is dat je veel keuze hebt uit een groot assortiment aan tuinmeubelen in een prijsklasse die heel aantrekkelijk is. Kwaliteit van de spullen is prima en in de winkel loopt voldoende personeel rond om jou te helpen of te adviseren. Fijn is dat zo’n beetje alles wat op de website staat je in de winkel kunt zien en uitproberen.

Kwaliteit

Direct duidelijk en correct met goede service en betaalbaar.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en pas goed .een sterke parasols hoes

Snelle levering, jammer in 2 delen maar dat komt hoogst waarschijnlijk door de vervoerder

Fijne communicatie!

Mooie winkel in Almelo. In de toiletten lagen zelfs luiers voor als je die vergeten bent. Zelfs voor zoiets kleins is aandacht, top! Uiteindelijk online besteld. Duidelijke communicatie over de levering. Mooie kwaliteit meubels. Erg blij mee!!

Keurig afgeleverd !

Betrouwbaar, je wordt goed op de hoogte gehouden hoe en wanneer je bestelling afgeleverd wordt

Prima service snelle levering

De afwikkeling prima duidelijke informatie voor levering

Prima geregeld

Overzichtelijke website, scherpe prijzen, groot assortiment, snelle levering.

Prima bedrijf met een dito website

Het bestelproces was erg eenvoudig. Kees Smit hield ons goed op de hoogte van de levering.

Voor herhaling vatbaar!

Vanaf de ontvangst in de showroom tot de aflevering gewoon goed! Altijd bereikbaar en prima communicatie, ook bij vragen achteraf!

Super communicatie

Wij hadden alleen een parasolhoes gelocht. Overigen van mooie kwaliteit. Maar als de informatie en communicatie over de levering en het onderhoud bij een parasolhoes al zo top is. Durf ik hier zeker ook wel een keer nieuwe tuinmeubelen te kopen.

super mooie winkel met goed advies van medewerkers

we zijn super goed geholpen en we waren erg verbaasd over de collectie en mooie pand. ruim opgezet.

Mooie showroom ,uitgebreide keuze mogelijkheid en correcte levering.

Nette en goede ontvangst met aanbod van een drankje met jubileum gebakje.

Kiyoh anmeldelser