KWALITEIT!!SNELLE LEVERING.!TOP!!

Heb al meer besteld...snel geleverd Goede kwaliteit

dik tevreden

Twee dezelfde bankje besteld. Een voor voor het huis en de ander voor achter. Helaas was een bankje stuk. Een mailtje gestuurd en het bankje wordt kosteloos omgeruild. Goede service. En wij zijn erf blij met de bankjes.

Uitmuntend vriendelijk ontvangen

Na een prettig ontvangst, ruimte om rustig te kijken. Bij vragen was er altijd wel iemand in de buurt. Fijn, vakbekwaam personeel. Lekkere koffie die ook nog gratis is! Al met al een mooi bedrijf

Overzichtelijke site, groot bestelgemak

Het bestellen ging heel makkelijk, duidelijke site en overzichtelijk. Het enige puntje van aandacht vind ik dat je niet kan kiezen wanneer je geleverd krijgt. (We kregen 6 stoelen geleverd via PostNL) we kregen nu de avond vooraf de track & trace, en dat was precies voor een levering op een werkdag. Maar alles is op zijn pootjes terecht gekomen. Stoelen zijn mooi!! We gaan er vast een hoop plezier van beleven! Bedankt Kees

Ruime keus tegen goede prijzen en afspraken worden correct nagekomen.

Ruime keus tegen goede prijzen. Prima geadviseerd op mooie locatie (Amersfoort). Afhandeling en transport snel en goed geregeld. Afspraken worden goed nagekomen.

Zeer vriendelijk geholpen

Met de vraag, of een kussen ook los te koop was (ja). Ben ik zeer vriendelijk geholpen. Het kussen ligt overigens heerlijk!

Zo, dat was even anders winkelen !

Voor de eerste keer naar Kees Smit in Amersfoort voor een lounge set. Wat een ervaring ! Geweldig keuze, gave inrichting van de showroom, gezellige sfeer en ..... zoveel medewerkers die langsliepen, ons zagen passen en meten en vroegen of we er uit kwamen : ja hoor, dat lukt best. Niks geen opdringerig gedoe maar gewoon ouderwetse interesse en zorg. Wat een ervaring om heerlijk ongestoord overal te kijken, te schuiven met sets, maten te nemen en te besluiten ! Toen we er uit waren zaten we samen met een medewerker de bestelling af te wikkelen, met koffie van Kees. Geen aanbetaling en bezorging binnen 6 weken. Jaja dachten we, maar de volgende dag al kwam de mail van Brinks Transport uit Rijssen met een keuze uit afleverdata. En jawel : alle data binnen 6 weken ! Wat ons betreft heeft Kees er een klant bij, want we hebben nog veel meer spullen nodig dit jaar. Dat was dus echt even anders winkelen en zoals het overal zou moeten zijn.

Snelle levering prachtige artikelen

Super blij met mijn nieuwe tuinbanken. Duidelijke en goede communicatie omtrent levering.

Goede kwaliteit

We zijn goed geholpen in de winkel. De verkoper/adviseur luisterde naar onze wensen. Nam de tijd. De meubels vandaag thuis keurig op tijd afgeleverd. Het in elkaar zetten van de tafel was prima te doen.

Heel fijn en goed advies gekregen! Snelle service en goed verpakt. Erg tevreden en we zitten heerlijk met de tuinmeubelen/spullen van Kees Smit !

Goed advies gekregen en fijn geholpen.

Een woord top service

Fijne winkel, mooie spullen voor iedereen in elke prijsklasse. Personeel ook zeer vriendelijk

Super netjes en snel geregeld

We zijn netjes inde winkel geholpen ...op terug weg nog gebeld dat we een parasolhors vergeten waren erbij te bestellen . Ze hebben dit bij de bezorging geplaatst. Alles netjes op tijd binnen de parasolhoes ook ..deze afgerekend bij chauffeur en hoppa...

Goede service en kwaliteit

Mooie winkel, goede ontvangst en service. Goede kwaliteit.

Goede service en correcte bezorging

Prima service, wordt goed op de hoogte gehouden en correcte aflevering.

Product netjes geleverd, helaas min 1 stoelkussen. Één belletje en het werd gelijk opgelost.

Mooi op tijd afgeleverd, maar moest wel vragen om de enorme doos even naar binnen te brengen .

De bestelde stoelen zitten goed .

Perfect alles verlopen.

Mijn bestelling tot aflevering

Geweldige service

Mijn tafel vertoonde na 2 1/2 jaar gebreken en zonder problemen werd deze gelijk vervangen incl. een nieuwe garantieperiode.

Zeer goed bevallen

We kwamen kijken naar een tuinset. En we zijn goed geholpen door de medewerker. Het fijne is dat we zelf een leverdag konden uitkiezen. De meubels zijn kwa prijs en kwaliteit goed in verhouding

Prima bedrijf. Proma produkten.

Prima produkten. Goede levering.

Uitstekend!

Ook dit keer weer voortreffelijke service!! Supersnelle service en product zoals beloofd.

Een prachtige tafel voor jaren plezier!

Heb 2 zomers gekeken voor een tafel bij het zit gedeelte en met deze tafel is het lounge gedeelte af. Goede kwaliteit en super goed ingepakt en zelfs iemand met 2 linkse handen kan hem in elkaar zetten. Slechts 8 bouten. Maar alles zit erbij dus je hoeft geen gereedschap thuis te hebben.

Goede service en uitstekende kwaliteit

Bezorging volgens afspraak en het artikel bevalt uitstekend.

Zeer ruim assortiment vriendelijk personeel

Ruim en overzichtelijk. Voldoende personeel daardoor snel geholpen. Levering volgens afspraak.

Kiyoh anmeldelser