Wat een vrolijke bezorger

Nog nooit eerder is een pakket zo vrolijk voor mn deur bezorgd. Dat maakt dat ik nog blijer met mijn leuke tuinbankje ben. Misschien ga ik het voetenbankje er ook nog maar bijbestellen!

Klantvriendelijk goed en afhandeling is ook heelgoed

Is goed mensen met goede kennis van het product

Goede voorlichting, correcte levering.

Bij bezoek aan de showroom: goede voorlichting in plezierige sfeer ( en bij lekkere koffie). Afspraken zijn correct nagekomen en er is op tijd geleverd.

Zeer goede service van Kees Smit, persoonlijk contact en fijne stoelen, ze staan prachtig op ons terras!

Vriendelijke bediening

Gastvrij ontvangen. Deskundig personeel. Nemen de tijd en zijn erg vriendelijk. Toen we klaar waren kregen we nog koffie met krentenwegge aangeboden. Echt geweldig!

Zeer positief

Vlotte levering door uiterst vriendelijke mensen. Zeer tevreden over de bestelde artikelen.

Top goeie service

Waren paar punten na aflevering. Echter na telefonisch contact en mail direct goed opgelost.

Vriendelijke bezorger, goed spul

Mooie winkel, breed assortiment en goede service. Ik ben tevreden en blij met mijn tuinset.

Goede informatie website, goede telefonische service

Op de website kreeg ik goede informatie die me geholpen heeft bij de keuze voor een Biohort tuinkist. Ik belde daarna met een vraag over de bezorging en werd toen telefonisch goed en vriendelijk geholpen.

Wisten niet dat de kussens onder de stoelen zaten chauffeur ook niet

Dat het zo goed kan!

Van bestelling tot en met levering verliep alles perfect. Kwam in zijn geheel heel professioneel en klantvriendelijk over. Ook het filmpje over hoe wij de stoelen moeten uitpakken was leuk en maakt het persoonlijk. Echt mijn complimenten!

Top kwaliteit, stipte levering

Levering eerder dan gemeld op website. Alle gereedschap erbij en duidelijke instructie op Youtube.

Komt zeer betrouwbaar over

Wij hebben een loungeset gekocht bij Kees Smit. Was huiverig omdat wij een soortgelijke set hadden van de gamma. Maar deze kwaliteit is veel beter en het prijsverschil niet eens enorm. Heb er vertrouwen in dat als er iets mee is, ik goed geholpen wordt.

Goed geholpen

Kwaliteit staat voorop

Mooie parasol ontvangen. Stevig en kleur als op website

Ontzettend goed geholpen door de medewerker in Almelo. Tot een mooie tuinset uitgekomen. We kregen daarna een lekkere kop koffie met iets lekkers! De tuinset werd besteld en deze konden we die zelfde avond ophalen. Wat een top service. Nu zitten we heerlijke aan onze nieuwe tuinset in de tuin. Bedankt Kees Smit

Supertevreden!

Het gewenste product was goed te vinden op de site, eenvoudig te bestellen en onverwacht snel geleverd. Top!

x

x

prima product (wand parasol)

Snelle en correcte levering

Top deal

Netjes geholpen en rustig rond kijken. Zonder dat iemand steeds komt om te vragen als ze wat kunnen doen .

Buitengewoon prettige zaak

Keurig geholpen na omruiling van onze tuintafel. Alles is na volle tevredenheid opgelost. Bijzonder vriendelijk personeel en de koffie met krentewegge is verrukkelijk. Nog dank voor de snelle en goede services.

Keurige levering volgens afspraak

Niets op aan te merken. Ga zo door:-)

Snelle levering, goede montage video

Tuintafel gekocht. Ik kreeg gelijk een montage video met duidelijke uitleg. De tafel zag er nog mooier uit dan op de site!

Goede service en een nog betere kwaliteit

Na keuze gemaakt te hebben werden we steeds op de hoogte gehouden betreffende de levering. En de levering was precies op de opgegeven tijd. Alles helemaal goed ingepakt voor het transport. We zijn zeer tevreden met de geleverde stoelen. En nu maar wachten op mooi weer dan kunnen we gaan genieten van de stoelen.

Opgeruimd staat netjes

De 2 containers staan nu keurig in hun behuizing. Het aangezicht in de straat ziet er nu veel beter uit. Het hydraulische systeem werkt uitstekend. Prima website en goede levering.

Kiyoh anmeldelser