Goede service, snelle levering

Prima winkel. Wij hebben hier al meerder tuinmeubels gekocht, telkens uitstekend afgehandeld.

mis alleen dopjes onder de tuinstoelen

Goede en snelle service

Mooie teak tuinbank ontvangen. Zit lekker en mooi degelijk en stevig. Makkelijk in elkaar te zetten.

Nette service

Nette service, tijdig levering en kwalitatief materiaal

mooi product

mijn bestelde tuinbank is prachtig en was makkelijk in elkaar te zetten. de communicatie omtrent leveren kan beter. al met al een tevreden klant die nu lekker in de zon op het bankje kan zitten.

Ruim assortiment, dag na aankoop konden we al een afspraak maken voor levering, week later bezorgd!

Uitgebreid in Amersfoort op veel stoelen gezeten en gemeten.

Je voelt je direct thuis

We werden ontvangen aan de deur met Twentse gastvrijheid. Daarna eerst koffie met krentenwegge. Dst voelde direct goed. Rustig kunnen shoppen en daarna terug bij een drankje e.e a. kunnen afronden. Top.

zeer goede verkoper deed echt zijn best om iets te vinden naar onze wensen.goed in geslaagd. maar we zijn ook in almelo he,geen poeha.

Goed geholpen

Behulpzame medewerkers in de winkel, snel geregeld met bestelling en uitgebreide informatievoorziening rondom de levering.

Snelle levering en goede service

Vakkundig geholpen en snelle levering. Erg tevreden en het monteren van de kussenbox viel erg mee!

Koop hier graag

Geweldige internetsite en goed service/bezorging

Heel fijn geholpen in de winkel en zeer ruim assortiment. Als je je keuze hebt gemaakt kun je in het café de papierhandel in orde maken met een medewerker. Super fijn! en lekkere koffie. Jammer dat er wat minder keus is in onbehandeld teak. Veel plastic als verpakkingsmateriaal vond ik ook wat jammer. Leveringsafspraken werden keurig nagekomen en je wordt goed op de hoogte gehouden van de status en je krijgt goede tips voor het onderhoud.

mooi meubelstuk vlot ontvangen

We hebben een duozit besteld, we kregen het als bouwpakket, hierover kregen we nog een mail met filmpje hoe je het in elkaar kon zetten (dit hebben we niet gebruikt, maar als we er niet uitgekomen waren hadden we dit toch mooi bij de hand)

Alles klopte: een vriendelijke dame a d lijn. Bezorging op tijd en de bezorger ging zelfs de trap op

Ik heb eerst gebeld. Een zeer vriendelijke dame met een luisterend oor en een prima en eerlijk advies. Ik kon niet anders dan het item bij jullie bestellen. Wat een vriendelijkheid. Dat maak ik in deze tijd niet veel meer mee. Top!!

Perfect geregeld!

Goed advies in de winkel en na online bestellen vlot thuisbezorgd.

Mooie kwaliteit en prima geholpen!

Nadat we zelf een aantal verschillende tuinstoelen hadden gezien en uitgeprobeerd, laatste vragen met verkoopster besproken en order geplaatst. Ging allemaal heel prettig en ongedwongen!

groot assortiment, mooie kwaliteit, persoonlijke service

vorige week mooie eettafelstoelen uitgezocht. Veel keuze, alles op voorraad. medewerkers enthousiast en klantvriendelijk. Tenslotte het bezoek afgesloten met een kopje koffie en verse krentenbrood. Een feestje!

Fantastisch mooie zaak met genoeg personeel op een drukke zondag!

Na iets moois te hebben gezien heeft Henk ons geadviseerd. Omdat Henk nog niet alles wist heeft hij collega Ellen erbij geroepen zodat al onze vragen beantwoord konden worden. We gingen dankzij Henk en Ellen met een tevreden gevoel weg en kijken uit naar een mooie zomer waarin we heerlijk kunnen genieten van onze nieuwe loungeset!

Super mooie showroom

Ruime keuze. Vriendelijk personeel. Keurig geholpen en zeer snelle levertijd. Keurig verpakt

levering was bijna helemaal goed

3 zwarte stoelen ipv 3 witte geleverd en bijna afgeleverd op verkeerde adres

Goed ervaringen bij onze eerste levering.

We wachten nog op de 2de maar hebben hier alle vertrouwen in.

Goede uitleg en snelle service

Tijdens bezoek aan de showroom was het verkooppersoneel erg behulpzaam. Uitleg was prima en zowel de voor- als nadelen werden toegelicht. Het bestelproces werkte snel en was foutloos

Super winkel

Gezellige winkel met vakkundige en zeer vriendelijke verkopers. Super service met levering en informatie via de mail. Vriendelijke en behulpzame chauffeur van de transporteur.

Sunyard tafel super eenvoudig in elkaar te zetten

Top kwaliteit

Tijd om rustig rond te kijken en een verkoper in de buurt voor je vragen

Het was fijn dat je gewoon zelf rond kan kijken en uitproberen. De verkopers zijn in de buurt zonder dat ze hinderlijk direct “ op je lip” zitten. Toen we vragen hadden werden we vriendelijk en snel geholpen. Bij het bezorgen bleek de Mail van het bezorg moment kwam niet binnen de aangegeven tijd en op de bezorgdst gaf dat onduidelijkheid en was onhandig in verband met andere afspraken, maar mail naar de bezorger gaf snel duidelijkheid. Uiteindelijk waren ze er veel vroeger en leek het als nog mis te lopen, maar door de flexibiliteit en meedenken vanuit de bezorger en Kees Smit was het snel opgelost. Was heel fijn. Kortom goede ervaring ! We komen graag terug.

Kiyoh anmeldelser