Goed geholpen in de showroom en stipte bezorging

In de showroom verschillende artikelen uitgezocht en advies gekregen over het ingraven van de parasol. Levering precies op het afgesproken moment

Zeer tevreden!

Netjes geholpen in de showroom in Almelo, en goed geadviseerd door Margret Fraaij.

Geweldige service en goede kwaliteit

Prachtige degelijke sidetable . Echt een aanrader

Zeer tevreden en vakbekwaam

Goed bedrijf en personeel vriendelijk en vakbekwaam

Fijne ervaring!

Mooie winkel, mooie producten en tot nu toe gaat de communicatie met de leverancier ook goed (het product moet nog wel geleverd worden).

Geweldige service!

Levering keurig op afgesproken moment. Kleine serviceklacht perfect en netjes opgelost. Geen gedoe!

Mooie winkel en levering prima.

Mooie ruime winkel met prima parkeergelegenheid. Groot assortiment. Levering snel en volgens afspraak.

Éen zin lukt niet, één woord wel: TOP

Goede services, goede producten, Goed transport, vriendelijke mensen. Dus: TOP

Prettig geholpen in de winkel.

Fijn geholpen in de winkel. Verschillende modellen bekeken die paste bij onze wensen. Goeie keuze kunnen maken.

Prima bedrijf, netjes geholpen en geleverd !

Prima bedrijf, netjes geholpen en netjes geleverd.

Heel erg goed.

Mooie bankje en makkelijk in elkaar te zetten door bij gestuurd filmpje.

prima geregeld

Keurig op tijd, prima geregeld, goede kwaliteit

Top service op alle vlakken!

In de winkel super netjes geholpen. Vriendelijke ontvangst. Netjes via de mail op de hoogte gehouden over bezorgdatum. Bezorger belde nog netjes van tevoren, omdat hij wat eerder was dan gepland. Top service! En natuurlijk helemaal happy met de tafel. Op naar een mooi voorjaar en zomer!

Goed advies en vriendelijke verkoper

Met mijn bejaarde moeder een mooi setje uitgezocht voor op het balkon. We hadden een zeer vriendelijke verkoper. Goed advies. Snelle service. Overzichtelijke winkel met heel veel keuze.

Snel en goed geleverd

Ik bestelde de tafel omdat ik al eerder 2 stoelen had besteld en daarmee heel tevreden ben. Ik vertrouw erop weer zo tevreden te kunnen zijn met deze tafel.

Een bijzonder prettige winkell met een mooi assortiment

Het start met een prima overdekte parkeerplaats. Voor diegene die minder goed ter been zijn is er een mooie glazen lift naar de verschillende verdiepingen. Ze beschikken over een uitgebreid en mooi assortiment aan tuinmeubelen en er zijn voldoende adviseurs beschikbaar. Ze schenken een lekker kopje koffie voor tussendoor. Na een eventuele aankoop is er een vlotte afhandeling en bezorging. Met garantie heb ik nog niets van doen gehad dus daar kan ik niets over zeggen. Met mijn ervaring tot nu toe kan ik deze winkel alleen maar aanbevelen.

goede webshop en mooie producten

enige jaren geleden een mooie tafel en stoelen gekocht, blijft zeer mooi. Nu wederom eenzelfde set besteld om uit te breiden, want is van geweldige kwaliteit en ook de bezorging is super netjes geregeld !

Mooie tuinset, snelle levering

Zeer uitgebreide keuze. Uiteindelijk een hele mooie tuinset gekocht welke binnen een week ook bij ons thuis stond. Klaar voor de zon!

Goed!

Ik heb vanaf de site besteld en op de foto's op de site is de kleur van de set wat donkerder. Desalniettemin is het een prachtige set! Het bezorgen ging ook super! Netjes een avond van te voren een mail met een tijdspanne van 2 uur en dat is gelukt!

mooie set, niet compleet geleverd en naamplaatjes van de fabrikant die niet deugdelijk bevestigd zijn. Het wicker beschadigd hier snel

Goede korting en snel bezorgd.

Makkelijk te bestellen, goede prijs en snelle levering. Top dus.

Gartenmöbel mit schönem Design

Sehr schöne Ausstellung, groß, modern für jeden was dabei. Auch die Verkäufer sehr nett und hilfsbereit, schnell und unkompliziert nachhause geliefert ohne zusätzlichen Kosten. Wir können es zum 100% weiterempfehlen.

Toller Service, super Ware!

Von der Besichtigung der Ausstellungsräume bis zur Auslieferung hat alles wunderbar geklappt. Toller Service, zuverlässig und professionell.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Een prima tuinbankje.

Tuinbankje keurig ontvangen met PostNL Het monteren is prima gelukt. Dus nu heerlijk genieten in de zon met een kopje koffie.

Snelle levering volgens afspraak, goede informatie over de aflevering. Levering volgens opdracht, goed verpakt, vriendelijke chauffeur. Tien punten.

Kiyoh anmeldelser