correcte levering

Mooie producten aan een goede prijs.

in een woord Top.

Mooie kwaliteit voor een betaalbare prijs. Nazorg is geweldig correct.

Prachtige set, goede prijs kwaliteitsverhouding

Heel goed en deskundig geholpen. Bij Kees Smit weet je je vanaf het allereerste begin welkom in de winkel. Een enorme hoeveelheid keuze. Uiteindelijk is ons oog gevallen op een mooie tuinset, waarvan de prijs kwaliteitsverhouding ons erg aansprak. Na het nuttigen van de gratis krentenwegge met koffie zijn we voldaan weer huiswaarts gekeerd.

Stoelen op de site uitgezocht voor bij de eettafel op het terras.Het fijne is, als ze niet bevallen je ze terug kunt sturen, gratis. Ze zijn prima en zitten lekker. We gaan er straks als het zonnetje gaat schijnen van genieten!

Goed geregeld

Oprijd geleverd, volgens hetgeen beloofd was.

Top bedrijf

Perfect geholpen. Mega keuze en super kwaliteit.

Zeer tevreden over het product

De eerste keer dat ik hier bestel en kleur en kwaliteit van het product klopt met de online versie.

Ruime keuze en snelle en goede levering

Wij hebben eerst de showroom bezocht en online besteld, alles liep op rolletjes, duidelijke website!

Prima , snelle service

Goede kwaliteit , concurrerende prijs en snelle service

Prachtige winkel en een enorme keus

Prima geholpen. Vakkundig personeel

Vriendelijk ontvangen, professioneel geholpen.

Zie boven.

Alleen jammer dat je de stoelen zelf moet monteren. Dit moet even worden aangegeven.

Tuintafel

Onze eerste kennismaking met Kees Smit Tuinmeubelen is excellent te noemen. De tuintafel die wij op het oog hadden, via Kees Smit Tuinmeubelen besteld. De prijs was scherp t.o.v. andere aanbieders. De bezorging snel en volgens afspraak. We werden via email op te hoogte gehouden van de staat van de bestelling. De bezorger belde een half uur voor verwachte tijd dat hij er aan kwam. Als we weer wat nodig hebben zullen we Kees Smit Tuinmeubelen online bezoeken.

We zijn goed geholpen en de verkoper kwam met een ander idee dan wij in het hoofd hadden, maar uiteindelijk wel zijn idee gekocht. Zal vast erg mooi staan en vooral heerlijk zitten.

Indrukwekkend

Hartelijke en gastvrije ontvangst. Grote collectie. Ik was op zoek naar een houten schommelbank. Jammer dat ik hem niet kon vinden in de showroom. Toch via internet gevonden, prima geregeld en snel opgehaald. Jammer dat ik geen gekleurd zonnedakje erbij kon kopen. Het was alleen leverbaar met een zwart zonnedakje! Ik houd niet van zwart of grijs in de tuin; het maakt me niet vrolijk. In de prachtige showroom, met prima personeel, was wel heel veel zwart en grijs! Heb nu groen doek besteld en zal een zonnedakje laten namaken. Ik wens jullie een kleurrijke zomer...

DE SERVICE IS TOP !

Geweldig bedrijf ! Klantvriendelijk zowel in de showroom als aan de telefoon .... en niet te vergeten prachtige showroom met voor ieder wel iets wils te vinden. Zelfs de auto makkelijk te parkeren in hun garage.

Geweldig,

We zijn uitermate goed geholpen door de verkoper. Zeer fraaie winkel, goede parkeergarage. Binnen een week alle bestelde tuinstoelen in huis.

geweldig goed en snel geleverd

uitstekend

Geweldige service na windvlaag

Een zeer harde windvlaag veroorzaakte dat het dekseltje op ons houten vogelhuisje eraf woei en in 4 stukken kapotsloeg tegen de overkapping. Bij de klantenservice gevraagd of we een los dekseltje konden bestellen. Dat was helaas niet mogelijk. In plaats daarvan werd ons spontaan een compleet nieuw vogelhuisje aangeboden. Een dikke pluim (warme douche) voor Kees Smit.

Topservice, helemaal op mijn wens toegepitst

Medewerkers die ECHT hun best doen voor je. Kopje koffie met lekkers aangeboden gekregen toen ik even moest wachten omdat er uitgezocht werd wat voor mij de meest passende oplossing was.

Prima geholpen en levering exact volgens afspraak.

Mooie collectie, goede en snelle klantenservice!

Mooie collectie maar wat er zeker ook uitspringt is de goede en snelle communicatie! Jammer genoeg werd de tuinset die we hadden uitgekozen vanwege een productie probleem uit de handel gehaald. Een grote teleurstelling, maar de wijze waarop dit aan ons gecommuniceerd werd, was dan wel weer heel goed! Zulke dingen kunnen natuurlijk gebeuren en dan liever vooraf besluiten om niet te leveren dan wel te leveren terwijl je weet dat dit wellicht niet aan je eigen standaard kwaliteit kan tippen. Kortom alle lof voor kees smit!

Je word netjes geholpen ze nemen de tijd voor je

Prettig

Uitstekend pand, alles op duingebied is verkrijgbaar, en je word vriendelijk geholpen

Zeer snelle uitstekende levering.

Goede voorlichting in de showroom in Almelo gehad. Warme ontvangst.

Kiyoh anmeldelser