Prettig geholpen en super snelle levering

Mooie winkel vriendelijk personeel en vooral super snelle levering

Geweldige producten en snel geleverd

Na een wandeling door de showroom tafel stoelen etc aangeschaft, vriendelijk personeel. De levering was snel slechts enkele dagen. Aanrader voor tuin meubels

Goed meegedacht met de client

Prima meegedacht bij aanvullende aankoop

Erg goed

Goede service en uitstekende bediening.

Goede kwaliteit, goede prijs verhouding.

Vriendelijke service, zeer goede producten.

Fijn product met slecht verwachtingsmanagement

We hadden een nieuw parasolletje nodig, dus op naar Kees Smit in Amersfoort. Mooie winkel met bij ieder gestald parasolletje, wel een verkoop adviseur die ons van harte welkom heette. Wij werden geholpen door charismatische Kees, we noemen hem even " kleine Kees". Kleine Kees wist echt waar hij het over had, zat vol met ideeën en tips. Ondanks dat, kozen wij een model dat kleine Kees niet direct adviseerde, om moverende redenen. Kleine Kees heeft ons echt goed geholpen en geadviseerd. Ondanks zijn leeftijd pareerde hij met ons, als een volbloed, door alle afdelingen van het prachtige complex. Vervolgens de artikelen bestellen en de levering afstemmen. Kleine Kees gaf aan dat op internet vermeld staat dat de leveringstermijn 7 werkdagen is. Maar, op ons verzoek, ging hij zijn uiterste best doen om de levering binnen 3 a 4 werkdagen te laten plaatsvinden. Kleine Kees weet waarom. Geen garantie, maar een poging is toch fijn. Na 3 dagen nam ik contact op met de klantenservice van Kees Smit, voor het gemak noem ik deze " grote Kees " ( Smit ). De dame aam de telefoon gaf aan dat de minimale levertijd onvoorwaardelijk 7 werkdagen is en kleine Kees deze verwachting nooit had mogen afgeven. Voor mij een teleurstelling, deze door kleine Kees afgegeven verwachting. Zeg gewoon, beste klant: wat u wilt kunnen we niet nakomen. Dan weet ik waar ik aan toe ben. Na 8 werkdagen zijn de producten geleverd. TIP voor grote Kees; school een aantal van je enorme hoeveelheid enthousiaste verkoopadviseurs om tot logistiek medewerker om je levertijd te verbeteren. Ik denk dan niet aan kleine Kees, want adviseren / verkopen kan hij zeker. Al met al tevreden ondanks de levertijd verwachting die op voorhand niet worden nagekomen.

Prima winkel

Alles prima zoals de winkel het aangeeft

Snelle levering, duidelijke montagevideo, mooi product!

Bestelproces was heel makkelijk, snelle levering, duidelijke communicatie per mail.

Prima levering

Snelle en correcte levering

Fijne zaak, vriendelijk en professioneel personeel!

Al onze tuinmeubelen zijn top!

Zeer behulpzaam en betrokken!

Goede service en meteen meedenken! Helaas ging het met het transportbedrijf niet goed en wacht ik nog steeds op mijn tuinmeubel. Vanuit Kees Smit veel begrip en excuses, helaas niet bij het transportbedrijf zelf!!!

Klantvriendelijk. Goed en snel geholpen.

Nieuw tuinset nodig voor op het balkon. Informeren naar de grote van het balkon en wat onze wensen zijn. Dan advies geven om samen tot een goede koop over te gaan. De verkoper nam alle tijd voor ons. Niets was te veel. Als afsluiting: kopje koffie met krentenwegge.

Klantvriendelijk

Een prachtige website met een enorm groot assortiment. Goede prijs/kwaliteit verhouding en een fantastische begeleiding bij de levering van het bestelde product.

snelle levering, mooie winkel

Naar Kees Smit gaan, is altijd een uitje...

Top geregeld, snel, eerlijk en duidelijk

Gewoon goed

Fantastisch personeel. Zeer gastvrij. Schoon, mooi en veel keus.

Prettig

Ze zag je maar drong zich niet op . We hadden wat meer uitleg nodig en ze nam alle tijd om dat te doen . Behulpzaam . Duidelijk .

Komen afspraak niet na

Ik heb 2 ligbedden besteld Blijkt er 1 niet op voorraad te zijn en willen ze deze later voor een niet overeen gekomen prijs leveren Dit alles is 1 maand geleden en hebben nog steeds niks ontvangen Nu kunnen we ze krijgen voor een veel hogere prijs dan is afgesproken Ik ben helemaal klaar met KeesSmit !

Overzichtelijke website en goede kwalitatieve meubels

Heb vorige week Intenso Napoli lounge tuinstoelen besteld. Werden netjes op de afgesproken dag thuis bezorgd. Stoelen waren met zorg ingepakt. Er zat een stukje vlechtdraad los en dat werd netjes opgelost.

Snel geleverd, vriendelijke mensen, en als je het vraagt of ze het in de schuur kunnen zetten doen ze het. Top service!

Prima geholpen

We zijn prima geholpen met tips, aanwijzingen en informatie over de verschillende producten. Erg prettig, alles met humor, wat ons wel past.

Net wat we zochten en snel geleverd

Ruim assortiment en goed te bekijken in Amersfoort. Prettig personeel, terzake kundig.

Er na uitzien om de showroom te bezoeken en eerlijk advies te krijgen

Eerste keer een dagje uit naar de showroom in Almelo. Koffie met krentenwegge heerlijk! Niet kunnen beslissen maar wel voldaan naar huis. Tweede keer naar Almelo, dezelfde verkoper ( adviseur), geslaagd nog mooier dan de eerste keer en natuurlijk weer die heerlijke krentenwegge. Gisteren zijn de meubels gebracht. De 2 vriendelijke monteurs kregen ook koffie met een koekje!

Super snelle en duidelijk volgbare levering

Super tevreden over het bestelde product.

Kiyoh anmeldelser