Oplossinggericht

Zeer meedekend met het oplossen van kleine buitenruimte om er toch iets moois van te maken

geweldig

mooie set op tijd en netjes afgeleverd alle lof voor Kees Smit en de firma Dusseldorf voor prima service

Snelle service, mooie tafel!

Mooie en stevige buitentafel!

goede service en snelle levering

Goede service en veel opties t.a.v. de levering. Fijn dat er thuis bezorgd wordt.

Nette levering

Tuinset besteld, geleverd op afgesproken dag. Zeer tevreden over het tuinset, laat het voorjaar en de zomer maar komen. Waren eerst in de winkel wezen kijken en proefzitten en besteld via de website. Zowel het winkelbezoek (koffie en thee en kinderhoek als hulp in de winkel) en webwinkel als erg prettig ervaren! Keurige levering door Brinks. Enig minpuntje was de bijgeleverde montagebeschrijving op A4 van de tuintafel, deze klopte niet geheel. Via youtube filmpje (super handig) de tafel goed kunnen monteren.

Goede en snelle service en mooi product

Ik kreeg mijn mooie nieuwe dienblad van aluminium supersnel geleverd. Ik ben er heel erg blij mee. Helemaal top!

Wij zijn ontzettend goed geholpen in de winkel en kregen naast alle hulp ook de tijd/ruimte om samen even te overleggen. Vriendelijk personeel en goed advies. Een dag voor de levering een sms ontvangen met een tijdzone van de levering, deze afspraak is netjes nagekomen.

matig

alles netjes afgeleverd maar de bezorger wilde de dozen niet uitpakken als het niet goed is komen ze het gewoon ophalen zei ie !!!!!!!

Snelle, vakkundige hulp bij montage door filmpje.

Snel geleverd en door montagefilm duidelijk in elkaar te zetten.

prettige winkel

fijn geholpen veel keus. wel jammer dat de bezorging een dag van tevoren belt dat het een week later word. ( toch een vrije dag voor genomen)

Er werd sneller geleverd dan in eerste instantie beloofd. De rest van mijn recensie verschijnt over 7 dagen.

Twee zitje

Makkelijk in elkaar te zetten goede info ben tevreden.

Grote keuze en mooie kwaliteit

Volop keuze in kleurrijke lounge kussens sets. Mooie kwaliteit. Snelle en goede levering. Zeer tevreden mee

Garantie zonder zeuren

Maanden na levering nam ik onze tuinset in gebruik. De volgende dag brak bij één van de stoelen een stuk van de zitting af. Na melding hiervan bij Kees Smit werd de defecte stoel binnen een paar dagen vervangen door een nieuw exemplaar. Geen gezeur, goede service!

Goede en snelle service

Onlangs een probleem geconstateerd bij de vorig jaar aangeschafte tuinstoelen. Foto’s bijgevoegd en de stoelen zijn door Kees Smit binnen 1 week omgeruild. Super service.

Top ervaring.

Geweldig kunnen bestellen via de telefoon en supersnelle levering van de zeer mooie artikelen maakt Kees Smith een krachtig en graag bedrijf.

Nette levering

Kan over de meubels nog niks zeggen want wacht nog op droge dagen om m'n meubels in elkaar te gaan zetten buiten, maar de transporteurs waren sympathieke boys en leverden de dozen netjes in de hal af Enige minpunt is de onduidelijke track & trace van de transporteur. Geen enkel idee hoe laat ze voor de deur gaan staan.

Groot assortiment, Kwaliteit en Klantvriendelijk.

Verkoopadviseurs met kennis van zaken en behulpzaam. Goede sfeer. De klant is nog koning.

Een leuk uitje met goede koffie!

Vanuit de ruime (gratis) parkeergarage, loop je zo de meerlaagse xxl showroom in. Heel veel keus in dining en lounche sets, kussens etc. Alles ruim opgezet, als je daar niets vind..... Bij binnenkomst eerst in de ruime koffiebar genoten van een goede gratis cappuccino en toen alle verdiepingen rustig afgelopen. Wij hadden online al een dining set gezien welke keurig stond opgesteld waardoor we een goed beeld hadden van de grote, kwaliteit en zit gemak wat onze keuze een stuk makkelijker maakte.

Alles volgens afspraak geleverd

uitgebreid, mooi en kwalitatief goed aanbod

Veel te zien. Deskundig geholpen. Lekkere koffie. Goed parkeren. Prettig geslaagd.

Prettig geholpen bij onze telefonische bedtelling, uitstekende opvolging en prettige communicatie. Transporteur verdient ook een pluim!

Mijn bankje was te groot. Was geen probleem en werd zonder problemen geannuleerd en had met een paar dagen mijn geld terug

Plezierige medewerker die goed inspeelde op onze wensen.

Kees Smit is een prettige winkel met een plezierige sfeer. Dit was onze tweede ervaring en evenals de eerste keer werden we prima geholpen.

Super mooi en kwaliteit tuinbank

Tuinbank besteld bij Kees Smit, goede service en bezorging. ging allemaal heel gemoedelijk en snel.

Kiyoh anmeldelser