Super tevreden

Besteld en zeer snelle nette levering, filmpje hoe het in elkaar moet.

perfect

netjes afgeleverd, op de tijd die afgesproken was. zeer tevreden, was voor ons de eerste keer, voor herhaling vatbaar.

Topproducten voor een goede prijs!

Compleet nieuwe loungekussenset gekocht, zeer tevreden, bedankt!

Snelle levering van een mooi product

Zoals bevestigd werd ons wicker tuinbankje op het afgesproken tijdstip geleverd. Het product was goed ingepakt, maar we makkelijk ui te pakken. Helaas regent het nu, maar ook in de regen staat hij prachtig te pronken in onze tuin!

Deskundig, laagdrempelig, gastvrije ontvangst met koffie en krentewegge.

Gastvrije ontvangst met een lekker kopje koffie met Twentse Krentewegge met onvervalste roomboter. Daarna rustig en met desgevraagd deskundig advies onze keuze gemaakt. Deze is keurig volgens afspraak bij ons afgeleverd. Wij bevelen Kees Smit van harte aan en zullen hier zeker tergkomen al we weer wat nodig hebben voor onze mooie tuin.

Uitstekend!!

De levering zou ongeveer 7dgn duren, echter na 2dgn kregen we al bericht dat het er aan kwam!

Super bedrijf

Dit bedrijf is super. Het geeft duidelijk uitleg van alles. En ze zijn allemaal heel behulpzaam. Zelfs met de betaling werd er tijdens de bezorging een oplossing gezocht. Super bedrijf.

Perfect.

Goed geholpen onder het genot van een kop koffie. Niet opdringerig, veel geduld.

Mooie kwaliteit

Snel geleverd, simpel in elkaar gezet en nu te stralen in de (verregende) tuin te wachten op het zonnetje!

Gemakkelijk bestellen en gemakkelijk thuisbezorgd!

Bestellen in de webshop van Cees Smit deze hangstoel besteld. Via de mail kun je aangeven wanneer je de stoel geleverd wilt hebben. Keurig op tijd bezorgd.

prachtige collectie, geweldige adviseurs, correcte levering en alles voor dezelfde milde prijs!

prettig en tevredenstellkend.

Moet nog komen maar kijk er naar uit!

Gekozen voor jullie omdat ik bij onze zoon ervaren heb hoe lekker het zit. En in het voorjaar effe nat schoon maken met zout of soda water en het plezier begint weer opnieuw! Goede kwaliteit duurzaam!

Levering was perfect geregeld!

Parasol besteld bij Kees Smit dit was allemaal wat de levering betreft perfect geregeld. Je kon zelf een datum uitkiezen wanneer dit het beste uitkwam. De avond voor de dag van de levering een tijdvak van twee uur doorgekregen, dus niet heel de dag onnodig zitten wachten. De chauffeur belde nog een keer vlak voor hij arriveerde. Dus kan niet anders zeggen dan perfect geregeld. Over de parasol kan ik nog niets zeggen, het regent en het waait. Hopelijk gauw mooi Lente weer, kunnen we die ook uit gaan proberen!

We zijn prima geholpen.

Onze loungebank en tafel zijn super.

Vriendelijk personeel. Snel geholpen en levering snel bezorgd.

Goede website. Makkelijk bestellen.

Spullen zijn op tijd bezorgd. De kwaliteit van het geleverde is goed. Dik tevreden.

Prima levering!

Mooie stevige tuintafel. Chauffeur heeft het pakket op verzoek achter in de tuin gezet!

Vriendelijk personeel, zeer behulpzaam

Ging tafeltje kopen, was beperkte voorraad, maar helaas toch niet te verkrijgen meer. De verkoopster ging eerst bellen en daarna liep ze met mij door de winkel om vergelijkbaar tafeltje te laten zien. Zeer attent!

Erg tevreden!

We zijn erg tevreden over de mooie kwaliteit van de sidetable en de stoelen voor op ons balkon. Keurige verpakking en de bezorging goed gecommuniceerd en prima op tijd.

Redelijk snel te woord gestaan na foutieve verzending

Zending ipv naar me schoonmoeder naar Duitsland gestuurd. Redelijk snel geprobeerd recht te zetten maar helaas duurt het nog steeds vrij lang. Constant mails krijgen om een zending retour te halen terwijl we nog heen zending hebben gehad. Hopen dat me schoonmoeder snel haar cadeau in ontvangst kan nemen.

Mooie showroom, met een grote keuze. We wisten wat we wilden en de deal was snel gemaakt. Keurig thuisbezorgd 10 dg later. Dag en tijdstip van bezorgen klopten. De stoelen zijn prachtig.

Mooie tuinmeubelen, goede service.

Goed geholpen in de grote showroom in Amersfoort. Gastvrije ontvangst met koffie en twentewegge. Levering conform afspraak geleverd. Goede communicatie voordat de levering aankomt.

Heerlijke winkel met super service

Wat een leuke winkel en wat een vriendelijk personeel. Dat ‘kopje koffie van Kees’ was erg lekker. De keuze is reuze en de levering zeer snel. Dank Kees.

Prima geholpen

Prima advies gekregen en snel geholpen

Alsof je door een familielid wordt geholpen. Fijne ervaring en er wordt met je mee gedacht.

Kiyoh anmeldelser