Laden reviews...
701 recenze za posledních 12 měsíců
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Produktkvaliteten blir ofte omtalt som høy. Leveransen er rask og pålitelig. Kundeservice oppleves som hjelpsom. Generelt er tilfredsheten høy.
Telefonisch een bestelling gedaan omdat dit via de website niet lukte, vriendelijke tewoord gestaan en geholpen. Netjes een bevestiging gekregen. Ook in de winkel een vriendelijke en gastvrije benadering, reden om zeker nogmaals een bezoek aan Kees Smit in Almelo te brengen. Ben dus een zeer tevreden klant!
Jolande Vreman
Doesburg
Veel keuzes in diverse parasols. Zweefparasol is makkelijk te bedienen. Echter is het zonder parasoltegels. Zou handig zijn als Kees Smit deze ook aanbied in hun assortiment
Yvette
Blaricum
Snelle levering en top kwaliteit meubelen, erg blij mee!!!
Astrid
Utrecht
Deskundig advies en de verkoper nam ruim de tijd om alles uit te leggen. Levering keurig op afgesproken tijd en netjes voor ons achter het huis in de tuin gebracht. Genieten nu van de nieuwe parasol.
Erik
Amerongen
Ik had mijn bankje al 2 dagen na het plaatsen van de bestelling in huis en hij was ook binnen een half uur in elkaar gezet ook al heb ik twee linkerha nden. Hierna gelijk lekker van het mooie weer kunnen genieten op mijn nieuwe tuinbankje!
D
Zutphen
Reeds 2x besteld bij Kees Smit tuinmeubelen. Snelle en correcte levering. Informatie en filmpjes over onderhoud. Goed bereikbaar voor vragen. Perfect!
Marie
Tegelen
Opzich mag je niet zeuren als je een week op je bank moet wachten. Sterker nog ze gaven aan 7 werkdagen en ik had hem in 5. Helaas ben ik door de consumptiemaatschappij verwend geraakt en was ik de dagen al aan het tellen na de order, je hebt immers iets leuks besteld. De levering, 5 hoog in amsterdam (centrum), was perfect geregeld. Aardige dame bij de klantenservice en top bezorger die alle tijd neemt om het product goed te bezorgen. En dan hebben we het nog niet gehad over het product. Top kwaliteit en perfecte zit!
Dexter
Amsterdam
Super,!
Jan
Rolde
In de winkel goed geholpen. Via online bestelling, snelle levering. Top
J
Beusichem
Mooie set op tijd cf afspraak geleverd.
Hein
HOORN NH
Marleen
Vriezenveen
Afspraken zijn netjes nagekomen. Toen op donderdag een onderdeel van de parasolhoes kapot bleek te zijn werd op zaterdag al een nieuw onderdeel thuisbezorgd. Waarom 4 en geen 5 sterren? Heb 2x moeten bellen met Kees Smit. Ten eerste is Kees Smit alleen tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar en niet tijdens alle openingstijden. Ten tweede is de wachttijd voor de klantenservice erg lang (respectievelijk 45 en 35 minuten). Ten derde: als het dan bekend is dat er een lange wachttijd is, neem dan de moeite om er een bandje met gevarieerde wachtmuziek onder te zetten en niet 35-45 minuten achter elkaar hetzelfde irritante deuntje.
Maritza
Almelo
Hoge rugsteun geven deze prachtige tuinstoelen een luxe uitstraling. Zitten heel comfortabel. Makkelijk op te bergen door de trolley die er bij wordt geleverd. Top …….
Alex
Oostvogel
Wij waren op zoek naar een zweefparasol. We dachten dat we een vierkante nodig hadden. Maar door het meedenken van Bianca (vestiging Amersfoort) kwamen tot de conclusie dat een ronde een veel betere keuze was. Verder keurig geleverd en op de plek gezet. Kortom erg tevreden
Jan
Zwolle
Ik twijfelde tussen 2 tafels. Telefonisch contact opgenomen. Zeer uitgebreid advies gekregen, zowel voor-en nadelen van de tafels besproken. Keuze gemaakt. Uitermate goede begeleiding tot aan levering. Via email krijg je montage instructies. Levering in overleg. Nette levering, vriendelijk. Indien tafel toch niet naar wens zou zijn, wordt deze zonder kosten weer opgehaald. Montage gemakkelijk. Zo blij met mijn prachtige Manifesto Sora tafel!
Sandra
Spijkenisse
Het telefonisch contact met het bedrijf was erg prettig. Heel geadviseerd, we zijn blij met de aankoop. Het bezoek van de chauffeur was een een feestje.
Roy Pattiwael
's-Gravenhage
Alles snel en netjes geleverd! Super goed verpakt!
Sjaak
Oost Souburg
Mooie winkel, goede service. Afspraak is afspraak. Bezorgtijden tussen 7 en 9.... we dachten die staan nooit! om 7 uur op de stoep. Maar jawel hoor :) Tafel heeft een lichte beschadiging. Er is een stukje niet gelakt.
Aleida
Garderen
Prettig ontvangen in de showroom en heel goed advies gekregen. Duidelijk wanneer de levering plaats zou vinden. Klopte helemaal. Zitten nu heerlijk te genieten van onze stoelen. Perfect
Mary van den Hurk
Putten
Goed geholpen door medewerker.
Albert Mast
Almelo
probleem werd door medewerkster snel en adequaat opgelost; het duurde wel 35 min (!) voordat ik een medewerker aan de telefoon kreeg
BDJ
Bilthoven
Tuinset niet bij Kees Smit gekocht 8 jaar geleden scharnieren stuk maandag gemaild vrijdags waren de stoelen weer als nieuw
Herman
Vaassen
Wij zijn goed geholpen en de medewerker heeft meegedacht met onze situatie en gaf de juiste Tip
Tineke
Almelo
Bestellen ging makkelijk, snelle levering. Mooi product, precies zoals beschreven.
Ron
Gorinchem