Wij waren op zoek naar een diningset voor onze nieuw aangelegde tuin. Na eerst wat rond gekeken te hebben op internet kwamen wij bij Kees Smit uit. Wij hebben het nieuwe filiaal in Venlo bezocht en wauw, de keuze is echt reuze (misschien iets te). Wij zagen echt door de bomen het bos niet meer, niet dat dat wat uit maakt want we kwamen tenslotte voor een diningset. We zijn geholpen door een vriendelijke en deskundige medewerker, dacht met ons mee en heeft goed advies gegeven. Uiteindelijk een mooi teakhouten tafel met 6 stoelen, een ligbed en relaxstoel gekocht. Aangezien er een maand later nog eerst een overkapping geplaats moest worden wilde wij de meubels niet meteen geleverd krijg. Dit was geen probleem, de levering werd verzorgd door Brinkman Transport (ook voor hen alle lof, netjes op afgesproken tijd geleverd en ook super vriendelijke bezorgers (zo vroeg op de ochtend)), via hun website was een bezorgafspraak op de datum die ons het beste uit kwam makkelijk en snel gemaakt en werd alles op de gewenste datum afgeleverd. Wij zijn uiterst tevreden en super blij met onze nieuwe tuinmeubelen.