Filter

Madixon luxe loungekussens

Erg blij met de Madison luxe loungekussens. Prettig en stevig materiaal, hoogwaardig op een eerste blik en prettig om op te zitten. Artikel 116790 kan super aangevuld worden met artikel 116458, om elke rugzijde van mijn loungeset met kussens te voorzien.

mooie stoelen gekocht van een aardige verkoopster

Heel blij met onze nieuwe tuinstoelen. Ziet er goed uit. De jongeman die de stoelen kwam brengen was ook erg aardig. Wat een beetje jammer was is de manier waarop de stoelen zijn verpakt. Soort papier met plakband om de poten heen wat een heel gepruts is om dat er vanaf te krijgen.

Uitstekende service, snel en goed

Tuinkast besteld, vanaf het eerste moment, tot aan het afleveren kunnen zien hoe en wat. Chauffeur belde nog dat hij er met 20 min zou zijn, super! Ook meteen een installatie video opgestuurd gekregen! Alles duidelijk mooi en goede spullen. Goed qua prijs ook! Zijn erg blij met de service, en met ee tuinkast!

Super ervaring

De tuinset waar we blij van werden wilde we graag aanschaffen. De verkoper die ons hielp was deskundig en vlot, na een kopje koffie liepen wij met een brede glimlach het pand uit en....? Na een krappe week staat onze nieuwe tuinbank te shinen onder de overkapping. En mooie extra service: Betalen bij aflevering. Topservice, top tuinmeubelen en alles. Heel blij mee!

Goede voorlichting en hulp .

Snelle levering, stoelen goed verpakt. Alles oke!

Keuze genoeg, netjes stipt op tijd afgeleverd, simpel te monteren, wat kun je nog meer willen

Geweldige services en producten

In de winkel zijn wij erg prettig geholpen en wij kregen behulpzaam advies. De levering was makkelijk afgesproken en heel vlot. Toen er een beschadiging op de stoel bleek te zitten werd ik snel geholpen door de klantenservice. Een hele vriendelijke medewerkster aan de telefoon gesproken en de stoel is omgewisseld voor een nieuwe. Al om al super tevreden!

Goede service, vriendelijk personeel en veel keuze.

Bij binnenkomst vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg bij vragen over het ruime assortiment. Goeie koffie met krentenwegge(mik). Bij thuiskomst mijn bestelling geplaatst via de overzichtelijke internetsite van Kees Smit. Aanrader!

Na stormschade helaas een kapotte tuinset. De delen die kapot en beschadig waren opnieuw kunnen bestellen en heet netjes geholpen! Bedankt

Prettige ervaring

prettige medewerkers met goede productkennis. Enorm assortiment. Inde winkel heerst een prettige sfeer, en je krijgt koffie entree aangeboden.

Prettige winkelervaring. Perfect geholpen.

Warm bad

Wat een warm bad onze ervaring bij Kees Smit Prachtige nieuwe showroom en een ervaren verkoper Marc van Deursen die alle vragen kon beantwoorden en wij na een heerlijke kop koffie de deur uit gingen met de parasol van onze dromen.

Vriendelijke verkoper

Super snelle levering van onze tuinkussens!

Professionele en vriendelijke klanten service!

Prima levering en vriendelijke en nette hulp. Veel bedrijven kunnen nog van u leren!

Mooi product. Goed advies in de winkel.

Winkelervaring heel goed, vriendelijk, geduldig. Makkelijk om het product op tr halen na eerst eeen lekker balje koffie gedronken te hebben. Tevreden over het product.

Leveren wat zij aanbieden

Een bartafel online besteld. Is precies zoals afgebeeld, mooi en zeer solide. En makkelijk in elkaar te zetten. Houden je vanaf bestelling op de hoogte over de levering, die ook keurig was. Aanrader!

Geweldige service..!

Snelle en juiste respons op hulpvraag bij het in elkaar zetten van de tuinbank. Toppers..

Zelfde tafel nog steeds leverbaar na 5 jaar

snel geleverd, eenvoudig te monteren

Correcte levering en afhandeling

Had een product code, en daarom een zeer snelle levering. Met de juiste kleur.

Prachtige winkel, klantvriendelijk en professioneel personeel

Ons eerste bezoek aan de winkel in Venlo was een schot in de roos. In alle rust alle meubelen bekeken, zonder dat het personeel op onze lip zat zeg maar. Maar als we een vraag hadden werd deze zeer klantvriendelijk en met verstand van zaken beantwoord. Zeer tevreden de winkel verlaten, uiteraard tot koop over gegaan. Een paar dagen later stond onze aankoop te seinen op het terras. Nu alleen de zon nog!

Grote keuze, enorm vriendelijke en persoonlijke verkopers

Na onze ervaring in Amersfoort, was onze keuze heel makkelijk toen Keessmit in venlo kwam, en wij niet meer zo ver hoefden te rijden

we hebben woensdag onze tuinstoelen gekregen waarvan 1 licht beschadigd. Vrijdag al een nieuwe ontvangen. Petje af voor de goede afhandeling. Complimenten!!

Super bedrijf

Ben nog nooit zo netjes , zeer klantvriendelijk en zo beleelfd ontvangen en behandeld als dit bedrijf.

Goede kwaliteit en snel geleverd

Makkelijk te bestellen

Top kwaliteit spullen