Filter

Heel tevreden

Goed geholpen en snel in huis

Op alle fronten een prima service

Zoals gezegd "op alle fronten een prima service". Vanaf het moment dat de we de winkel binnenstapten tot het moment van aflevering thuis en zelfs na de aflevering nog een constructief en coöperatief mailcontact met Kees Smit gehad. Ben blij verrast met deze kwalitatief prima service en ondersteuning, top !! Deze beoordeling betreft niet zozeer het dienblad zoals onderstaand vermeld, maar met namen de tuinmeubelen die we hebben besteld en geleverd hebben gekregen

Uitstekende service.

Een kussenkist gekocht en direct meegenomen. Bij het uitpakken bleek de deksel op een hoek gebroken. Kon direct omgeruild worden.

Super goed geholpen

Wat een mooie locatie en een geweldige winkel en op de koop toe Koffie met krentenwegge!!!!!!

Familie benadering Super

Topkwaliteit en super service, nog nooit meegemaakt

Kort maar krachtig; Tuinstoelen en tafel gekocht, zeer goede uitleg met name over de teak tafel hoe die behandeld moet worden. Snel geleverd, binnen 3 dagen en conform afspraak. Ik miste alleen de btw bon, gebeld naar Kees Smit, zeer vriendelijke vrouw aan de telefoon en die vertelde me die komt over 2 dagen als de betaling is verwerkt, snap ik. Na 2 dagen belde diezelfde mevrouw mij op om te vragen of de bon al ontvangen was. Nou, dat was die, maar wat een service!! Tis jammer dat dat tuinstel zeer lang meegaat anders zou ik elk jaar zoiets bestellen bij Kees Smit!!! Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden!

Leuk artikel voor een prima prijs

Na wat zoeken op internet vond ik de Keter Cool en dat was precies wat ik zocht. Bestellen ging simpel en de levering volgens afspraak. Dat wordt genieten van de zomer in de tuin!

Supergoed

Perfekt geholpen

Zeer tevreden met mijn bar tafel en 4 krukken

Geweldige winkel

Hele mooie nieuwe winkel in Venlo. Voor elke portemonnee zijn er mooie tuinsets. Ruime indeling met vriendelijk en behulpzaam personeel.

Heel goed, vriendelijk en meedenkend.

Vriendelijk, meedenkend, de tijd voor je nemen. Fijne ervaring. Voor herhaling vatbaar!

Uitermate klantvriendelijk geholpen, en meedenken in oplossingen!

Op de vestiging Almelo zijn wij uitermate vriendelijk geholpen. Ook vwb de tijd die er voor genomen werd. Vooral ook het meedenken en aandragen van mogelijke oplossingen was plezierig. We kregen alle ruimte om een goede afweging te maken.

Goed advies en goede aflevering.

In de geweldige showroom werden wij goed geadviseerd door de verkoopster. Als je hier niet slaagt, dan zouden wij het ook niet meer weten. Het assortiment is zo uitgebreid.

Uitstekend geholpen door u medewerkers

En veel tuinstoelen en tafels aan wezig dus keuze Genoeg en vriendelijke medewerkers die duidelijk en terzake helpen

Hoewel de verkeerde bestelling werd geleverd, werd er door het telefoonteam alles aan gedaan om het zo snel mogelijk in orde te maken.

Laat de Zonnige Zomer maar komen!

Wij hebben een heerlijke tuin. Vol op het zuiden. Soms wat te vol op het zuiden waardoor het lastig is borrel, hapjes, eten op de royale (eveneens Kees Smit's) tuintafel koud te houden en niet te laten verpieteren. Hoogste tijd voor een zweefparasol! Die gaan we netjes ingraven zodat we geen (struikel)last hebben van een mega-parasolvoet. Heel blij mee, hoge verwachtingen. Laat de Zonnige Zomer maar komen.

Snelle levering en super vriendelijke klantenservice

Wij hadden een tuinstoel uitgezocht via de website. We hadden nog een tegoed bon van Kees Smit maar het lukte niet om die via de betaalprocedure te verzilveren. Klantenservice gebeld die ons uiterst vriendelijk heeft geholpen. Stoel werd super snel geleverd. Hebben bok Kees Smit vorig jaar al eens 4 stoelen voor ons terras gekocht en ook hierbij een super vriendelijke benadering. Kortom, dik tevreden over het aanbod, de klantenservice en de snelle lveringen.

Snelle levering met duidelijke communicatie over het hoe en wat.

Snelle levering met duidelijke communicatie over het hoe en wat.

Rustig kunnen kijken zonder hijgende verkoper in je nek.

Op een rustige dag heerlijk kunnen bekijken wat ons aanstond. Daarna een goed advies van een verkoper zonder hoge druk van allerlei verkooptechnieken. Dit was onze vierde aankoop en zijn nog steeds onder de indruk van prettige sfeer, ruime keuze en klant vriendelijkheid . Door een door ons uitgestelde levering kunnen de loungeset nog niet beoordelen maar hebben er alle vetrouwen in dat we dik tevreden zullen zijn.

zeer behulpzame vervoerder en het pakket was heel zorgvuldig verpakt

zeer positief. Afspraken over de aankondiging dat de chauffeur er aan kwam.

Een echte beleving met mooi resultaat

Goede en gastvrije ontvangst. Grote keuze. Vrijblijvende adviezen, o.a. werd ons een looproute aanbevolen. Lekker kopje koffie met een heuse krentenwegge, waarna wij een voor ons goede keuze konden maken. De bezorging verliep snel op een door ons gekozen dag

Top kwaliteit

Prachtig tuinbankje, snel en vakkundig thuis bezorgd.

Prachtig nieuw experience center in Venlo.

Precies de tuintafel gevonden die we zochten.

Prima geholpen snelle levering

Zelfs extra korting gekregen ivm een oude klacht over het kromtrekken van kunststof delen van een tafel.

vriendelijk en deskundig geholpen

duidelijk deskundig vriendelijk geholpen zelfs gratis koffie na snel en gratis thuis bezorgd

Kiyoh Recensioner