Filter

Goede service, snelle levering en sterke follow up supply chainproces!

Mijn eerste ervaring met Kees Smit is zonder meer positief. Snelle levering, sterk salesproces.

Fijne winkel

Goed geholpen was fijne ervaring.

Goed en professioneel geholpen

Goede informatie gekregen en goed geholpen door diverse medewerkers. Zal het zeker aanbevelen.

Zeer positief

Vriendelijke bejegening door medewerkers, goede uitleg, niet opdringerig, respect voor onze mening en wensen.

Werd gelijk geholpen op een vriendelijke manier

Vakkundig geholpen via de telefoon

Ben heel goed geholpen met het omruilen van mijn stoel.

Zeer goede garantieregeling!

Gewoon wat je als klant overal zou moeten kunnen verwachten.Zeer goede en vriendelijke service en mensen die meedenken!

We zijn fijn geholpen. Alles duidelijk en ook de tuinmeubelen snel binnen. Perfect

Ruime keuze, aardig en kundig personeel

Tuinmeubels kun je overal kopen. Maar soms zijn het de kleine dingen die maken dat het leuk is ergens je aankoop te doen, zoals het kopje koffie van Kees (wat ik niet hoefde) en het flesje water dat ik vervolgens mee kreeg voor onderweg. Top!

Kwaliteit en levering zijn top

Ben tevreden mijn mijn kliko opberg box en levering is zoals opgeheven geleverd

Fijne ervaring in de nieuwe showroom in Venlo.

Vriendelijk geholpen. Totaal niet opdringerig. En de nadruk werd gelegd op de service, iets wat wij erg belangrijk vinden. Hopelijk word dit ook waargemaakt.

Echt heel erg behulpzaam en zeer deskundig.. ze weten waar ze over praten.

Goede overzichtelijke site en top product

Hele fijne site, groot assortiment en snelle levering. Ik ben enorm blij met mijn opbergbox.

Goed geholpen door een jonge dame met advies

Geweldig geholpen zeer prettige ervaring.

Deskundig en vriendelijk personeel.

Perfect geholpen

Goed assortiment en zeer hulpvaardig personeel. Koop hier graag producten

Snel geleverd goed product

Blij met dit product

Ze hebben bij binnenkomst gezegd dat als we vragen hebben we ze kunnen stellen en voor de rest ons met rust gelaten Tot we een vraag hadden. Toen goed en vakkundig geholpen. En nu hebben we een mooie hoekbank mtb.

Prachtige collectie en super behulpzaam

In eerste instantie was er een misverstand over de levering maar dit is snel en zeer professioneel naar tevredenheid afgehandeld

Makkelijk te bestellen en keurig thuisbezorgd

De productinformatie was volledig en makkelijk te raadplegen. Verrassend element was dat je al een instructievideo kreeg toegemaild. Hierdoor kon je je voorbereiden. De bezorgdienst heeft de kast keurig op de 3e verdieping geleverd

Klantvriendelijk, duidelijke afspraken en accurate bezorging.

Een mooie alluminium tuintafel gekocht in een supermooie nieuwe Kees Smit winkel in Venlo. De bezorging verliep volgens plan en na een video filmpje, over er in elkaar zetten van de tafel, kon ik snel genieten van mijn mooie nieuwe tafel. Ik ben dik tevreden

Behulpzaam

We hebben alle loungebank uitgeprobeerd en vonden een keuze maken erg lastig, door met elkaar in gesprek te gaan over de wensen en eisen van de loungebank heeft de medewerker ons uitstekend geholpen.

fijne winkel ,vriendelijke personeel,goeie service

voor kleine of grote dingen wordt altijd vriendelijk geholpen ,en nemen ook tijd voor je ,ze zoek het uit allemaal uit voor je ,

Altijd TOP service

Kopen al jaren bij Kees Smit tuinmeubelen voor onze nieuwe woningen verhuizen door het land heel. Nu weer een goed tuinbed voor een scherpe prijs gekocht. Altijd geholpen door vriendelijk en behulpzame medewerkers.

Super mooie winkel en heel goed geholpen door het vriendelijke personeel

We werden snel en netjes geholpen

Kiyoh Recensioner