Filter

Prima service van bestelling tot levering!

In de winkel zijn we goed geholpen. Over de levering werden we goed op de hoogte gehouden. Ook vragen na afloop zijn naar tevredenheid beantwoord.

Prima service van bestelling tot levering!

snelle levering goede aanbieding

mooie louncheset gekocht, goede aanbieding. snel en correct geleverd. mooie grote zaak met vriendelijk personeel.

Top,top, over de top:)

We kwamen binnen en kregen meteen een warm welkom. Er werd ons koffie met krentenwegge aangeboden in een gezellig restaurant. Ook was er enorm veel keuze. Het was voor ons de eerste keer hier. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. We hebben dan ook onze keuze kunnen maken en zijn er heel blij mee.

Top, top,over de top :)

Onze eerste kennismaking. We kwamen binnen met een zeer warm welkom. Tot onze grote verrassing koffie met krentenwegge. In een gele gezellige ruimte. Dit was de eerste keer dat we kwamen. Zoveel keuze, vriendelijk en behulpzaam personeel. Al met al na ons eerste bezoek was de keuze snel gemaakt. Top, top over de top :) Groetjes zeer tevreden klant

Uitgebreid advies

Uitgebreid advies over de te kopen set , meten , andere kleuren stoelen erbij passen enz. Levering op de aangegeven dag en op tijd.

Uitgebreid advies

Zo fijn dat er meegedacht wordt

Wij wisten niet goed wat we wilden. Maar door onze uitleg en het doorvragen van de medewerker kwamen wij tot nieuwe inzichten, en zijn we heel goed geslaagd

Zo fijn dat er meegedacht wordt

Goede snelle levering

Product is snel en goed verpakt geleverd

Fantastische service!

Een bestelling geplaatst en zeer vriendelijke medewerker aan de telefoon, kon de leveringsdatum zelf bepalen en heel blij met mijn tuinset!

Fantastische service!

Kiyoh Recensioner