Filter

Fantastische service!

Een bestelling geplaatst en zeer vriendelijke medewerker aan de telefoon, kon de leveringsdatum zelf bepalen en heel blij met mijn tuinset!

Deze zaak beveel ik aan iedereen aan.

De service die ik gekregen heb vind je bijna nergens meer tegenwoordig. Zo snel en klantvriendelijk. Geweldig in een woord.

Mooie loungeset

Mooie loungeset aangeschaft voor onder de overkapping , ziet er mooi uit , goede kwaliteit zowel van de loungeset als de kussens , snelle levering door een behulpzame vriendelijke bezorger

Goed geholpen met een mooie Lounge set

Een mooie lounge set past goed onder de overkapping. Mooie dikke kussens

Goed geholpen met een mooie Lounge set

Een mooie lounge set past goed onder de overkapping. Mooie dikke kussens

Meer dan voortreffelijk!

Kwam vorige week met medewerkers van Kees Smit in contact met betrekking tot 2 kapotte stoelen die buiten de garantietermijn vielen. Als ik zie hoe er met deze situatie is omgegaan en dat alles binnen 1 week naar onze tevredenheid is opgelost kan ik niet anders zeggen dat Kees Smit qua service een 10 verdiend!

Meer dan voortreffelijk!

Goede service en snelle levering Duidelijke uitleg, nemen de tijd voor je.

Goede service en snelle levering Duidelijke uitleg, nemen de tijd voor je.

Top geholpen!

Online tuinrltafel besteld. Supersnel geleverd, bezorging tot op de plek waar de tafel met komen. Hele fijne service en mooie tafel!

Top geholpen!

Mooie producten, vriendelijk personeel

Vriendelijk geholpen in de winkel, product wordt later bezorgd, was geen probleem. Top

Keurige service, snelle levering

Wij zijn heel vriendelijk geholpen in de winkel in Amersfoort. Enkele weken later bestelling geplaatst via de webshop. Snelle levering! Niets op aan te merken!

Alles tot nu toe ging soepel

Onze stoel is nog niet geleverd dus dat is nog even afwachten. Een kleine tip, misschien leveringen per dagdeel inplannen mogelijk maken. Een hele dag vrij nemen voor een levering is wel een behoorlijke belasting op je vrije dagen van werk. Wij kunnen in tegenstelling tot veel andere mensen namelijk allebei niet thuis werken. Verder ging het inplannen en bestellen soepel.

Kiyoh Recensioner