Filter

Snelle levering van gekochte artikelen en klein mankement perfect opgelost.

De artikelen die besteld zijn werden snel geleverd. Na ca. 2 maanden was er n klein roestplekje te zien op bijzettafeltje. Dit gemeld en dit werd ook meteen omgeruild. Super service.

Snelle levering van gekochte artikelen en klein mankement perfect opgelost.

Goede prijs-kwaliteit verhouding en snel geleverd.

Laatst heb ik een hardhouten tuinbankje besteld voor relatief weinig geld. Ook heb ik twee bijpassende kussentjes gekocht. Binnen twee werkdagen was het in huis. De richtlijn was vijf werkdagen. Makkelijk in elkaar te zetten en goede service.

Goede prijs-kwaliteit verhouding en snel geleverd.

Snelle service, goed kwaliteit.

De levertijd zou rond de 5 werkdagen zijn maar binnen 3 werkdagen het dienblad voor de hocker al binnen.

Snelle service, goed kwaliteit.

Keurig

Goede prijs/kwaliteits verhouding , snelle levering

Keurig

Goede prijs/kwaliteits verhouding , snelle levering

Super geholpen

Goed geholpen bij het uitzoeken van tuinmeubelen.

Supersnelle levering van perfecte meubelen

En ook nog prima communicatie en onderhoudsvrije. In een woord top!

Goede bezorging, optijd en vriendelijk

Ik ben zeer tevreden over de bezorging van onze bestelling. De opbergbox voor onze tuinkussens is op het opgegeven tijdstip bezorgd en netjes binnen neergezet door de zeer vriendelijke bezorger. Wij zijn dus zeer tevreden met de geboden service.

Goede klantenservice

Er waren veel problemen met een door ons bestelde stoel. De mensen van de klantenservice hebben erg hun best gedaan om de dingen goed te regelen. Uiteindelijk hebben we niet de stoel kunnen kopen die we wilden, maar wel een goed alternatief.

Eenvoudige site om te bestellen en keurige levering

Een stijlvolle en kwalitatieve tuin opbergkast geleverd van het merk Keter.

Fijne zaak mooi assortiment

Veel keus en aardige medewerkers

Goed geregeld

Prettig geholpen, alles goed bezorgd

Toppie

Perfect geregeld via internet besteld en binnen 4 dagen geleverd

Snelle en goede service

We hadden een naad los bij een tuinkussens, gelijk goed opgepakt . Reparatie bleek niet mogelijk, kregen we direct een nieuw kussen geleverd. Top!

Wij zijn echt "geholpen"!

Door goed naar ons te luisteren hebben wij voor ons gevoel een goede keus gemaakt en zitten we vast vanaf het voorjaar heel gezellig te tafelen in de tuin Kan niet wachten!!!

Wij zijn echt "geholpen"!

Top bedrijf

Al aantal keren hier iets gekocht, perfecte communicatie en levering van spullen. Als er al iets niet goed is meteen omruilen.

Heldere communicatie en goede kwaliteit

Loungeset gekocht, prima kwaliteit. Overeenkomend met foto op de site. Aflevering naar wens, netjes verpakt.

Kiyoh Recensioner