Filter

Snelle en nette service

Mijn nieuwe tuinbank is top, zit heerlijk ziet er mooi uit en is een aanwinst in het groen.

Ik vind mijn nieuwe tuinbank echt prachtig!!! Bij elke komende straal ga ik er op zitten!! Nog wel een tip. De adviezen in het filmpje dat ik kreeg komen helemaal niet overeen met de tips in de bijgeleverde brochure. We moesten na kijken naar het filmpje de boel weer uit elkaar halen. De tekst in het groene boekje klopt perfect. Groetjes Hanneke

Prima houten kinder tuinstoel snel ontvangen

Prima houten kinder tuinstoel Alleen door bezorger van post.nl buiten, naast, onze voordeur achtergelaten.

Klasse levering!

Uitstekende levering van een prima product. Alles volgens afspraak gegaan.

Geweldige service

Gastvrije ontvangst met koffie en krentenwegge. Na de koffie 3 etages vol mooie tuinmeubelen. Medewerkster zeer gastvrij maakte de bon, beneden betaald. Op tijd volgens afspraak geleverd. Helemaal goed nu alleen het weer nog.

Zeer goed bedrijf, service en dienstverlening

fijn en correct contact met de medewerkers van Kees Smit. Hele goede en betrouwbare mensen aan de telefoon, komen de afspraken goed na. Leveren op tijd en het zijn goede producten. De bezorger was heel correct op tijd en zeer behulpzaam. Totaal, zeker aan te raden om bestellingen te doen.

Goede product snel geleverd

Goede product snel geleverd

Prachtig dienblad, snelle levering

Prachtig groot dienblad (80x80) ontvangen. Snelle levering. Goede beschrijving onderhoud van het hout inclusief. Wij zijn heel erg blij!

Eerst niet goed. Wel goed hersteld.

Helaas bleek de aflevering incompleet waardoor ik de tuinmeubelen niet af kon monteren. En dat net in de nazomerperiode. Kees Smit heeft toen de ontbrekende materialen opgestuurd, eerst nog de verkeerde en na nogmaals bellen ontving ik de juiste spullen. Uiteindelijk kwam het dus goed.

Prima kwaliteit parasol bonaire.

Shadowline parasol bonaire gekocht van 400 cm. Kwaliteit uitstekend. Maar de lange parasolstok ,die moeilijk te hanteren is qua lengte, is een probleem. Mijn vorige parasolstok kon in 2 delen uit elkaar. Dat was veel handiger, om hem te hanteren en op te bergen.

Prachtige showroom

Ruime keus en goed advies en gastvrij ontvangen met lekkere koffie en koek.

Super tevreden

Compleet en deskundig advies. Ruim assortiment, waaruit een juiste keuze gemaakt kon worden. Aflevering binnen 5 dagen en precies volgens afspraak. Montage kon met behulp van handleiding prima zelf worden gedaan.

Zover ze goed

Nu is het nog wachten op de levering

Prima prijs prestatie!

Snelle levering en goede kwaliteit

Goed geholpen

Vakkundig en vriendelijk advies. Aflevering conform afspraak

Prima alles geregeld

Op afgesproken tijd keurig bezorgd . Geen bezorgkosten.

geweldig

Geweldig echt klant is koning.zowel aan de Tel in de showroom in Amersfoort, als de chauffeur die komt leveren echt TOP.

Goed product en snel geleverd.

Ik heb de Keter Sore-It-out opbergbox besteld en deze werd snel geleverd. Makkelijk in elkaar te zetten.

Mijn ervaring met Kees Smit tuinmeubelen kan ik alleen met een 10 beoordelen

Had iets besteld bij Kees Smit , ze hadden het netjes per post opgestuurd . Maar helaas kpnpost maakte er een puinhoop van ze zetten zelf een handtekening dat ze het pakket bezorgd hadden . Heb direct met Smit tuinmeubelen contact gezocht en stuurde direct een nieuwe zending naar mijn adres .

Service is geweldig

Alles is volgens afspraak verlopen

Mooie aankoop in een plezierige omgeving.

Kort geleden een prachtige tuinset gekocht voor onder de overkapping. Plezierig advies van de verkoopster in Almelo. Meedenken, adviseren zonder op te dringen. Keurige afhandeling van de aankoop. Daarnaast later nog telefonisch een aankoop erbij gedaan. Medewerker aan de telefoon regelde alles, wij hoefden alleen de bezorgdag maar in te regelen. Wij verheugen ons nu al op het mooie weer.

De klantenservice van Kees Smit is zo vriendelijk en geeft een uitstekende service

Snelle en goede levering van mooi product

Van het bestellen tot aan de levering was allemaal prima. Ook belde de chauffeur nog 10 minuten van tevoren dat hij eraan kwam. De keter opbergbox is heel ruim en redelijk stevig. Wel even de tijd nemen om het in elkaar te zetten.

Helemaal top

Bij het uitzoeken van de tuinstoelen hadden we een vraag over het materiaal. Het contact met de klantenservice was prima. Snel bereikbaar, behulpzaam en correct. Bestelling op tijd en zonder problemen. Helemaal goed.

Uitstekende kwaliteit en service.

Had een stoel met beschadiging. Die is binnen een paar dagen omgeruild.

Kiyoh Recensioner