Filter

Klasse

Goede snelle service en perfecte hulp bij de aanschaf van de lounge set

Supersnelle levering.

Erg fijn, deze snelle levering. Binnenkort een verjaardag met meer mensen dan gewoonlijk. Nu kunnen we de tuinstoelen mooi bijschuiven in de kamer.

Een top bedrijf

Mooie kussens

Uitstekende service bij kapotte gaslantaarn

Door eigen fout is bij plaatsing de glazen kap gebarsten. De complete gaslantaarn werd kosteloos omgeruild.

Kees had een verkeerd artikel gestuurd en er werd direct een duurdere vervanger gestuurd zonden enige bijbetaling.

Weer een prima koopervaring!

We hadden twee verstelbare tuinstoelen nodig. Zoals de laatste jaren gebruikelijk zijn we bij Kees Smit geweest. We zijn uitstekend geholpen bij de keuze uit het grote assortiment en hebben twee stoelen gekocht. Op zaterdag 5 november 2022 de stoelen in de winkel gekocht, dinsdag 8 november 2022 werden ze keurig door PostNl bezorgd. Voor ons is er geen betere tuinmeubelzaak dan Kees Smit i.v.m. een zeer groot assortiment, deskundig en vriendelijk personeel, redelijke prijzen en een uitstekende service en garantie.

Vokomen tevreden.

Uitgebreid assortiment van goede kwaliteit. Vriendelijke deskundige medewerkers. Vlotte levering.

geweldige service prettig personeel

prettig winkelen

Very good

Very good

Alles prima voor elkaar. Bezorging netjes en op de plek gezet waar ik wilde. Pakket was goed te volgen. Kon een datum van bezorging kiezen. Kreeg een filmpje hoe de box in elkaar te zetten. Perfect geregeld allemaal.

X

X

Uitstekende ervaring!!

Na een week lang overal zoekend te zijn geweest, uitgekomen bij Kees smit in Amersfoort. Super geholpen! Verkoper heeft letterlijk alles verschoven van verschillende verdiepingen om te laten zien hoe het uiteindelijk plaatje zou worden. Dit omdat ik het niet voor mij kon zien. Nu superblij met mijn mooie tuinset! Nu wachten totdat het bezorgd wordt. Dikke 10 voor jullie!

Voorbeeldig

Mooi assortiment en keurige levering.

Snelle en accurate levering.

Product snel geleverd, prima ondersteuning door een gemailde instructiefilm. Top!

Goede producten en uitstekende service

Het bestellen van mijn tuinmeubelen via de website was gemakkelijk. De levering werd goed en tijdig aangekondigd en de meubelen werden tot op het balkon afgeleverd, met een glimlach.. De stoelen zitten goed en zijn net als de tafel van uitstekende kwaliteit. Hier heb ik jaren plezier van.

Goed product, keurige bezorging, je wordt vantevoren nog even gebeld dat ze eraan komen netjes en voorzichtig alles binnen gezet.

Meer dan tevreden!

Vriendelijk, goed en mooi!

goed te bestellen goed verpakt

helaas alleen 1 rugleuning lag uit elkaar heb ikzelf weer met watervaste bruislijm gemaakt

Voldoet aan mijn verwachtingen.

Snelle afwikkeling bestelling. Vlotte bezorging van de tuinbank.

Top service!

Zeer tevreden met mijn aankoop, snelle levering en de persoonlijke aandacht die men heeft gegeven.

Alles ging even smooth!

Na de bestelling gelijk ook montage instructie filmoje ontvangen

Mooie aanbieding

Tuinstoelen tegen redelijke vergoeding gekocht en snel geleverd.

Een feestje om daar je tuinset te kopen!!

Onlangs hebben wij bij Kees Smit een tuinset gekocht. Het was echt een heel fijne ervaring. We zijn goed geholpen en geïnformeerd. Er wordt alle tijd voor je genomen. En tot slot wordt er nog wat te drinken aangeboden met een plak krentenwegge. We raden het echt iedereen aan!!

Snelle levering van de juiste goederen

Professionele mensen met een goed invoelingsvermogen!

Ik ben uitstekend geholpen. Goed advies. Klant staat op nummer één. Direct werden "problemen" in de winkel opgelost. Behulpzaam. Goed invoelingsvermogen. Winst maken voor Kees Smit staat NIET centraal. Een tevreden klant de winkel uit laten gaan is het streven!

Kiyoh Recensioner