Filter

Bij Kees Smit snappen ze tuinmeubelen

Bij Kees Smit word je van begin tot het eind klantvriendelijk, kordaat en respectvol behandeld. Het begint bij Kees Smit al bij binnenkomst in de winkel. Je wordt vriendelijk begroet. Hierna kun je rustig de winkel door, waarbij verkopers wel gewenst advies geven, maar niet onnodig lang blijven hangen. Bij het maken van een beslissing kun je genieten van een kop koffie met krentenwegge in het restaurant. Na tekenen van een order worden de tuinmeubelen op het door jou gewenste tijdstip geleverd. Dit tijdstip kan zelfs meer dan 1 maand na de aankoop datum zijn, indien gewenst. Na levering kun je genieten van kwalitatief hoogwaardige tuinmeubelen.

Vriendelijk en vakkundig.

Vriendelijk en vakkundig te woord gestaan. Levering inclusief, dus prima service. Kopje koffie met kruidkoek van Kees. En het belangrijkste, veel plezier van onze aankoop. Dankjewel Kees.

Perfect en goed afgeleverd

vriendelijk , snel en goede informatie bij bestelling

Positieve aandacht aan klant op vragen en levertijd en product info.

Heerlijke loungeset!

Wij hebben een hele fijne tuinset aangeschaft. Staat prachtig in de tuin en we zijn er dan ook heel erg blij mee!

Kwaliteitsproduct van betrokken leverancier

Was een leuke ervaring om bij Kees te winkelen. Prachtige zaak met voor ieder wat wils. Kopje koffie met lekkere krentesnit. Wat wel jammer dat de kussens uit verschillende modellen niet te combineren zijn, maar gezien slimme concept begrijpelijk. Vond het ook erg leuk om in magazine over de ondernemer Kees Smit en zijn band met de leveranciers. Leuke artikelen van klanten. Tuinstel staat prachtig en moest nog wel uitgepakt worden. Volgende keer misschien extra chauffeur meesturen.

Duidelijk advies, niet te opdringerig, nette aflevering.

2 maal wezen kijken in Amersfoort, fijn geholpen met goede tips en adviezen. Niet te opdringerig, geven je de tijd na te denken. Levering netjes en op tijd.

Perfect!

We hadden al eerder een parasol gekocht bij Kees Smit en hadden daar graag een ritje vanuit Budel voor over. Niets dan lof. Vriendelijk personeel en goede service. Een reden om 14 dagen geleden onze nieuwe tuinstoelen er te gaan kopen. Wederom vriendelijke verkoper en baliemedewerkers. Lekker kopje koffie met krentenwegge en gevonden wat we zochten. Wat een assortiment. Als je het hier niet vindt, stop dan maar met zoeken.

Op tijd en vriendelijk

Zeer goede ervaring. Vanaf de aankoop tot aan de bezorging.

Oprechte vriendelijkheid en verstand van zaken, dit gaf mij als klant vertrouwen bij de aankoop.

Door het voornoemde vertrouwen en de uitstekende service scheelt het mij als klant veel tijd naar het zoeken van het product wat ik wil hebben. Ik heb geen verstand van tuinmeubelen maar ik weet ergens wel wat ik wil. En door de expertise van uw medewerkers kom ik gegarandeerd tot een tevreden resultaat.

Geweldige tuinmeubels, adviseur en levering!

Kees Smit heeft een uitgebreide keuze van tuinmeubelen. Wij werden geweldig geholpen en geadviseerd voor een tafel met zes stoelen. De adviseur was niet opdringerig en hielp ons een juiste keuze binnen ons budget te maken. De levering ging vlot en volgens afspraak. Een paar dagen na de levering kregen wij een e-mail met handige adviezen voor onderhoud. Wij zijn blij met onze dining set en kijken nu al uit naar volgend voorjaar.

Snel en vriendelijk

Goede info. over product en levering

Groot assortiment, fijne voorlichting, heerlijke koffie

Prima geholpen en ook goed en duidelijk afgeleverd

Heerlijke winkel, geeft al zeer goed gevoel bij binnenkomst. Heel ontspannen sfeer, buitengewoon aardig en behulpzaam personeel!! Je merkt dat het een familiebedrijf is. Heel blij dat we er heen zijn gegaan.

Prima box

Netjes thuis gebracht en makkelijk in elkaar te zetten.

Geweldig! Attent en voorkomend!

Ook telefonisch zijn we fantastisch geholpen en geadviseerd. Het thuisbezorgen van de parasol verliep ook heel goed. De chauffeur belde zelf op dat hij het niet ging redden. De volgende dag stond hij op de afgesproken tijd voor de deur. De klantvriendelijkheid straalt ook van de bezorging af! Hou vol!

Goed advies door kundige verkopers

Terwijl eea werd uitgezocht kreeg ik zalig kopje koffie en krentenwegge. Na een week werd mijn zware parasolvoet thuis bezorgd tot en met de plaatsing op het terras. Aardige bezorgers. Ik blijf hier graag komen.

Ze doen wat ze beloven

Keurig, mijn tafeltje na een paar dagen binnen. Jammer dat ze de olie niet online hebben. Maar het ziet er fantastisch uit.

Uitstekende service

De garantietermijn was al een paar maanden voorbij, maar zonder ons verzoek werd ons direct garantie geboden. Een dergelijke storing mag volgens Kees Smit gewoon niet voorkomen. Dus omruilen, zonder kosten.

Héél mooie zaak met groot assortiment!

Allervriendelijkst ontvangen, ik kwam dit keer alleen voor stoelkussens, toch deskundig advies en verwend met heerlijke koffie, mét krentenwegge!

Zij weten wat genieten in eigen tuin is!

Top, goede uitleg, onmeunig veel keus, voor ieder wat wils.

Top product, personeel en showroom.

We liepen tegen tuinbankje aan, waar we al tijden naar zochten, en wat nu aan al onze wensen voldoet. Het personeel, de showroom, nergens wat op aan te merken. Gewoon top.

prachtige meubels met goede service

fijne zaak met veel keus, als je daar niet kunt slagen, slaag je nergens

zeer snelle levering volgende dag al

prettig geholpen in de winkel nemen echt de tijd voor je

Naar wens

Prima advies ruime keuze geslaagd laat de zomer maar komen!!

Kiyoh Recensioner