Filter

Leuke producten met uitstekende service

De service is zoals altijd uitstekend. Je krijgt een gratis kopje koffie met gebak. Niet alleen als je voor een dure lounge set winkelt, maar ook gewoon als je voor een bijzettafeltje en een lampje komt.

Slecht..

Op 18 september een bestelling geplaatst voor een tuinset. Deze werd op 22 september geleverd, maar helaas incompleet. Na contact met de klantenservice zouden we (in verband met inventarisatie van het magazijn) een paar weken moeten wachten op het ontbrekende onderdeel. Hierbij zou de gehele set opgestuurd worden en moeten wij het ontbrekende onderdeel er zelf uithalen en de rest meteen weer retour sturen (terwijl de bezorger staat te wachten). Uiteraard wil ik mijn tuinset compleet hebben dus ging ik hier mee akkoord. De datum voor bezorging zou 4 oktober plaatsvinden. Helaas kreeg ik op 3 oktober te horen dat de levering niet kon plaatsvinden in verband met een storing in het systeem. De eerstvolgende leverdatum is nu 11 oktober, 3.5 week (!) na de besteldatum. Ik ben hier zwaar teleurgesteld over, en zeker omdat er totaal geen begrip of enige compensatie vanuit de klantenservice komt. Wij zullen hier nooit meer iets kopen en bevelen het bedrijf ook niet aan.

Goed advies, goede parkeergelegenheid, goede telefonische bereikbaarheid.

Goed advies bij keuze tuinset. verassende mooie parkeergarage Goede telefonische bereikbaarheid

Prima prijs kwaliteitverhouding

prima prijs kwaliteitverhouding, duidelijke contacten met bedrijf dat product levert

Goede prijsklasse.

Mooie , overzichtelijk en professionele winkel met vriendelijke adviseurs/verkopers.

Voor een volgende aankoop kom ik zeker weer langs.

Klantenservice is erg goed. Als een product schade heeft, wordt gelijk het onderdeel opnieuw gestuurd. Enige is dat je goed moet opletten op een email van de vervoerder om een dag door te geven voor levering. Als je niet reageert zit je maar te wachten.

Gastvrije winkel met zeer uitgebreid aanbod.

Gastvrij, uitgebreide toelichting en informatie over de tuinsets die we hebben bekeken.

Telefoniste!

Ik had mijn bestelling via de telefoon gedaan, super aardige, duidelijke telefoniste. Deze worden vaak vergeten. Mvg Maria.

Perfecte service

Uit de ruime keuze werden we perfect geholpen om de juiste keuze te maken. We zijn blij dat we naar Kees Smit zijn gegaan.

Je kijkt je ogen uit bij de prachtige uitgebreide collectie tuinmeubelen bij Kees Smit.

Niet verwacht dat we zo'n ongelofelijk grote collectie met tuinmeubelen zouden aantreffen bij Kees Smit. Alle tuinmeubelen staan ruim en gezellig opgesteld, zoals op een terras. Dat geeft een reëel beeld van de afmeting en de mogelijkheden. Ook zijn de modellen in diverse kleuren in het echt te zien. Wil je de tuinset zowel in het antraciet als in het wit zien, om de juiste keuze te kunnen maken? Dat kan, want de set staat er in beide kleuren zodat je weet wat je koopt. Wij waren er om 12.30 en we vertrokken pas om 18.00 uur! Pas om half 6 besloten we met een verkoopster om tafel te gaan en de set te kopen waar we voor waren gevallen. Tot op de laatste minuut zijn we heel vriendelijk en vakkundig begeleid bij het samenstellen en kopen van onze loungeset. Het was ruim een uur rijden, maar dat was het meer dan waard. En.....het wordt thuisbezorgd wanneer het ons uitkomt. Dank je wel Kees Smit voor de heerlijke middag. Nettie van B-O

Prima advies

We hadden een parasol uitgezocht, en moesten nog even wachten voordat we naar het afhaal gebouw konden gaan. Maar de koffie met krentenwegge maakte het wachten aangenaa

nice and memorable

the atmosphere was very nice. the sales guides helped me to ship the table from shop in Amersfoort they were very friendly with us and guided me how to install it I really enjoyed and definitely will recommend this shop. I could have my table in same day instead of waiting 14 days for it.

Enorm deskundig en klantvriendelijk!

Fijn advies omtrent ons nieuwe balkonset.

Geweldige service.

Zeer snelle reactie op klachten. Prima afhandeling. Ik kan deze zaak echt aanbevelen.

Snelle verzending van tuintafel. Mooie tafel!

De bestelling van een tuintafel bij Kees Smit is prima verlopen. Het bestellen zelf ging eenvoudig en na bestelling konden we kiezen tussen verschillende bezorgdagen (alleen dinsdagen en donderdagen). De tafel werd keurig bezorgd op de aangegeven dag, netjes verpakt. De tafel moesten we zelf in elkaar zetten, maar dit was eenvoudig te doen en was in 10 minuten klaar. We zijn blij met de mooie tafel.

Perfecte service

Na even rondkijken in de showroom werd een keuze gedaan en bestelling geplaatst. Doorschieten zou 45 minuten duren. In de koffiehoek werd koffie/thee/ of cappuccino aangeboden met een stukje krentenwegge. Perfect. Bestelling stond netjes klaar op andere locatie, werd voor mij ingeladen. Kortom: prima service

Keurig geregeld allemaal

Telefonisch contact opgenomen omdat niet alles wat ik wilde op internet stond. Dame heeft mij keurig geholpen (bijna te netjes). Alles keurig de volgende dag geleverd. Klasse!

Heel tevreden over ons prachtige tuin set. Een klein probleempje werd ook vlot opgelost!

Problemen worden snel en mooi opgelost

Wij waren ontevreden over een tuintafel en deze werd netjes opgehaald en wij hadden gevraagd om een tegoedbon ipv dezelfde tafel nieuw terug. Was geen enkel probleem.

Alles liep op rolletjes. Informatie, terugbellen en afleveren.

Op aanraden van een buurman, na zeer goede service, ook bij Kees Smit besteld. Zeer tevreden en ik doe het de volgende keer weer..

Goed geholpen in algemene zin.

Een tuinset aangeschaft. In de winkel (Amersfoort) toen we om hulp zochten, direct goed geholpen en geadviseerd. Toen er geleverd kon worden, waren wij niet thuis, dat kon (telefonisch) direct opgelost worden, en werd een week later geleverd. Kortom, lekker in het najaar gezocht en voordelig gevonden. Met alle service van dien.

Mooie showroom en duidelijke service

Veel keus, mooie showroom, duidelijkheid over levering etc. Jammer dat de keuze in passende kussens niet groot was. Goede en tijdige levering

Enorm ruime sortering en zeer klantvriendelijk

Onze wensen zijn volledig waargemaakt bij KS

Bij binnenkomst gezellig welkom geheten. Voldoende personeel voor beantwoorden van vragen. Snel en adequaat onze inkopen afgerond.

Kiyoh Recensioner